borowka78 20.09.10, 21:09 a ja kurka w domu przed kompem ;-/ no nie moge odzalowac tego koncertu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Re: a pomyśleć, że Sting jest tak blisko... 20.09.10, 21:13 żałuj żałuj- lacze sie w bólu! Odpowiedz Link
klarysa007 Re: a pomyśleć, że Sting jest tak blisko... 20.09.10, 21:16 Buuuuuuuuu ja też :( Odpowiedz Link
tri-mamma Re: a pomyśleć, że Sting jest tak blisko... 20.09.10, 21:26 A weź juz nawet nic nie mów. To było moje wielkie marzenie, żeby tam pojechać i posłuchać go. Zwłaszcza z orkiestrą symfoniczną. Wszyscy w rodzinie o tym wiedzieli. No i jakiś tydzień temu moja mama wyskakuje z newsem: "a wiesz, udało mi się zdobyc bilet na koncert (!) i JADĘ SAMA w poniedziałek." No żesz....................... ipipipipipipi..... Nie to, żebym jej żałowała, ale przykro mi się zrobiło koszmarnie. Jeszcze na dobicie obiecała przysłać mi mms-a. Luz... Moja mama mnie ostatnio coraz bardziej zadziwia.... Odpowiedz Link
lee_a Re: a pomyśleć, że Sting jest tak blisko... 20.09.10, 21:57 a wiesz jak blisko jest ode mnie? Max z 4 km. Jak spojrzę w stronę Poznania to łunę nad stadionem widać ;) Ale ponieważ ja w fiansowych głębinach jestem obecnie to nawet opcji takiej nie było. Odpowiedz Link