Dodaj do ulubionych

Kto chce kupic przesliczne buty?

30.09.10, 21:19

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2446493,2,2,100-3921.html
Z wielkim żalem musze sprzedac w dobre ręce/nogi- niestety po mojej kontuzji nie jestem w stanie włozyc prawego buta.
Butki są nowe,miałam je raz na nogach w dniu zakupu,kupione na wiosne w sklepie firmowym.
rozmiar jest 39 (ale to jest cos pomiedzy 38 a 39 )
Obserwuj wątek
    • gismol77 Re: Kto chce kupic przesliczne buty? 30.09.10, 21:25
      Asiu sliczbe są. Czemu je spezedajesz? Ja bym kupiła ale za małe raczej bedą.
      • enya81 Re: Kto chce kupic przesliczne buty? 30.09.10, 21:33
        Asiu a za ile chcesz sprzedać? No właśnie i dlaczego?
    • anula_82 Re: Kto chce kupic przesliczne buty? 30.09.10, 21:40
      Asiu, a mogłabyś zmierzyć długość wkładki? Proszę :-)
      Byłabym chętna jesli w przyzwoitej cenie byś chciała sprzedać ;-) tylko ta wkładeczka mnie jeszcze interesuje.
      • alcea3 Re: Kto chce kupic przesliczne buty? 30.09.10, 21:50
        ooo jakie ladne:) wlasnie asia napisz jaka dlugosc wkladki i jaka cena.
        • lilka.k Re: Kto chce kupic przesliczne buty? 01.10.10, 08:01
          no Asia napisała dlaczego..szkoda, że za duże, bo bym takie chciała :(
    • maadga Re: Kto chce kupic przesliczne buty? 01.10.10, 08:22
      szkoda że za małe chętnie bym wzięła :(
    • burdziaa Re: Kto chce kupic przesliczne buty? 01.10.10, 09:45
      długosc wkładki na długosc to 24,5 cm- a jest ona taka wyprofilowana w łodeczke i ten środek wkładki gdzie swobodnie opada stopa to ma tak ok 23 cm.
      Juz Lila zauwazyła dlaczego musze sprzedac- niestety po złamaniu w prawej kostce mam zdeformowaną nogę ,juz nie pierwsze buciki,których nie moge wlozyc :(
      tu podaję linka-mozna obejrzec ze wszystkich stron dokładnie

www.ebuty-riccardo.pl/Katalog/327-ECCO-GIRLS-SUMMERDAY.html
      Ja zapłaciłam w marcu 320 zł - chciałam sprzedac za 160 zł.
      • anula_82 Re: Kto chce kupic przesliczne buty? 01.10.10, 10:00
        Asiu, muszę obgadać pewną kwestię z małżem moim i dziś dam znać wieczorkiem czy bym je od Ciebie kupiła... no chyba że ktoś bardzo zdecydowany do wieczora się znajdzie to ustąpię miejsca :)
        • burdziaa Re: Kto chce kupic przesliczne buty? 01.10.10, 10:08
          ok -a jesli chodzi o pieniadze to nie musisz mi nic teraz wpłacac,kiedy bedziesz miala-i tak buty lezą ,a sezon jest na takie buty,wiec wole zeby ktos skorzystał:)
          • hapie Re: Kto chce kupic przesliczne buty? 01.10.10, 12:44
            Asiu a jak bym podesłała pawła po nie to bym mogła przymierzyć? i jak byłyby dobre to wziąć?
            • anula_82 Re: Kto chce kupic przesliczne buty? 01.10.10, 15:10
              Asia i co teraz? Bo ja właśnie zdecydowana byłam ale dopiero mogłam napisać że na pewno je Ciebie bym odkupiła..ale teraz Hania pisała, że ...no właśnie... jak to teraz będzie?
              • anula_82 Re: Kto chce kupic przesliczne buty? 01.10.10, 15:15
                przelew dzis tez bym zrobiła
    • qwoka Re: Kto chce kupic przesliczne buty? 01.10.10, 12:28
      Burdziu a te butki to sa całe czarne czy czarny z brązem? bo nie dokońca widze na zdjęciu.
      • burdziaa Anula 01.10.10, 18:19
        Kochana wyśle Ci w poniedziałek buciki - moze byc?
        napisz mi prosze na maila swój adres:
        joanna@burda.art.pl
        • anula_82 Napisałam n/t 01.10.10, 19:49

• hapie Re: Kto chce kupic przesliczne buty? 01.10.10, 18:54
      Przepraszam że tak się wcięłam w temat, no ale okazało się że za małe. Niestety. Mam nadzieję aniu że na Ciebie będą dobre bo są śliczne:) tylko to naprawdę jakaś zaniżona numeracja, a może zawyżona? Ja mam 39 i te są zdecydowanie za małe
      • qwoka Re: Kto chce kupic przesliczne buty? 01.10.10, 21:34
        no ta numeracja jest strasznie dziwna. Ja nosze 37-38 a podobny model (na tej samej podeszwie z tej samej kolekcji -summerday) mam własnie 39 i są idealne. To jest dziecieca rozmiarówka. Dla mnie to 39 jest równowazne 37,5 w innych butach.
        • lee_a Re: Kto chce kupic przesliczne buty? 02.10.10, 10:07
          dokładnie jak qwoka pisze - te ecco mają inną numeracją - dziecięco- młodzieżową. Stąd te różnice.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka