zumali Re: Zumali 14.10.10, 11:56 A dzieki Kogosiu :-) jakos sie tocze :-) Do terminu jeszcze tydzien, Mala sporawa - usg wyliczylo wage 3600g, lozysko ma juz III st, ale zadnych oznak zblizajacego sie porodu ani widu ani slychu. Udalo nam sie spokojnie przeprowadzic. Szorowanie podlog na kolanach, porzadki, rozpakowywanie gratow i ogolne zmeczenie, a Mala nic. Jakos tak czuje, ze sie przeterminuje :-) A co u Ciebie? Jak samopoczucie? Odpowiedz Link
kogosia Re: Zumali 14.10.10, 13:55 ja ma już dość, a jeszcze 6,7 tygodni:(( Ciągle jestem nie wyspana, zmęczona. I do tego znów chora. Fajnie że Ci został jeszcze tydzien, niestety teraz musisz czekać i ciągle się bać kiedy co i jak. Życzę udanego i szybkiego porodu:)) Odpowiedz Link
zumali Re: Zumali 25.10.10, 16:01 Dzieki Dziewczyny - milo mi :-) Maly uparciuch nadal w brzuchu siedzi. Ja ciezka, doczekac sie nie moge i najchetniej juz bym sobie urodzila. Na piatek mam umowione ktg w szpitalu (to bedzie tydzien po terminie). Wcale mi sie nie usmiecha porod wywolywany. Pierwszy taki byl i zakonczyl sie cieciem. Ale czekam grzecznie - moze jednak sie zlituje to moje dziecie :-) Odpowiedz Link
enya81 Re: Zumali 25.10.10, 16:54 życzę, abyś dostała takiej nagłej i szybkiej akcji jak ja i urodziła tak szybko, mimo, że myślałam że sie przeterminuję. powodzenia :) Odpowiedz Link
zumali Re: Zumali 25.10.10, 19:19 Dobra, bede sie meldowac :-) Enya nawet nie wiesz jak mi sie marzy szybka akcja i porod sn. Nastawiam sie pozytywnie - musi byc dobrze i juz! Kogosia masz umowione cc? Odpowiedz Link
kogosia Re: Zumali 25.10.10, 20:16 wiesz, ja jednak zdecydowałam się na sn. Zamówiliśmy sobie położną do porodu, która ma mi pomóc urodzić:) Odpowiedz Link
zumali Re: Zumali 28.10.10, 13:22 No i fajnie :-) Umowiona polozna i juz czlek spokojniejszy, co? Bede mocno trzymac kciuki. A u mnie lipa :/ Skurcze mnie mecza, ale ... jakies to to nie wiadomo co. Raz sa, raz ich nie ma. Jutro mam sie stawic w szpitalu. Zobacza co u Mlodej i zadecyduja. Moglaby jednak dobrowolnie wylezc. Odpowiedz Link