05.11.10, 08:01
co nikt nie serwuje? Ja juz w pracy od godziny. Musze powiedziec ze licze na wolniejszy dzien. Wieczorem Samiacz wychodzi na jakies Halloween party do znajomego, jutro rano basen, potem zakupy, potem sauna, w niedziele tylko ranek nie zaplanowany a popoludniu spotykam sie ze znajomymi (i ich dziecmi) na poznym obiedzie. A wieczorem kosciol. A w poniedzialek termin oddania artykulu a czasu na pisanie nie widze w tym planie (no oprocz tego niedzielnego poranka). Z czego wynika ze powinnam ze tak powiem dupe w troki pakowac i pisac teraz.. Co tez robie..
Ide po dolewke herbaty na poczatek..
Obserwuj wątek
    • zurawina100 Re: kawa? 05.11.10, 08:05
      Witam się też herbatką:)
      Zapowiada się fajny weekend, dwa koncerty, czyli to co lubę najbardziej:)
    • tri-mamma Re: kawa? 05.11.10, 08:09
      Kawki, kawki!!

Znowu miałam jakiś niespokony sen i ciągle ciemne myśli w głowie od rana. Więc pora się z tego otrząsnąć i wio!
      Dziś zakupy!! Muszę załatwić wszystko na weekend bo mój M wyjeżdżana dwa dni. Och, będzie się działo... :))

No to miłego dnia!
      • burdziaa Re: kawa? 05.11.10, 08:16
        Agusia u M bedzie się działo :)? czy Ty cos planujesz z okazjo 'wolnej chaty'?
        A ja dzisiaj wszystko z opoznieniem,czuje zblizającą sie @ a tyle mam dzisiaj chodzenia po miescie :( m.in logopede z Julciem
        ide zaparzyc rumianku
        • pabia_a Re: duża kawa:) 05.11.10, 08:30
          woda już wstawiona na drugą kawę, przez tę zmianę czasu niewysypiam się, wieczorem wcześnie padam, a rano nie mogę wstać, za to młody skutecznie mnie dobudza, codziennie budzi się przed 6.00 i nie ma zmiłuj no i jeszcze ta kiepska pogoda, u nas straszne wiatrzysko choć na termometrze 14 stopni i póki co nie pada, dzisiaj siedzimy w domciu.
        • tri-mamma Re: kawa? 05.11.10, 08:44
          Burdziu, chodziło mi o to, że zostaję sama z dzieciakami i pewnie będzie co robić :))
          Tak więc wolnej chaty raczej się nie spodziewam ;)
    • borowka78 Re: kawa? 05.11.10, 08:26
      tak tak, hektolitry kawy poproszę. Spię na siedząco w pracy....
      Budzik mi nie zadzwonił, a ja lubie wstac przed wszystkimi i w spokoju wypic pierwsza kawkę z pianka...no coz...dzisiaj nie wyszlo ;-) i lekki zapierdziel za to byl. W pracy z racji końcówki tygodnia o dziwo spokojnie.
      Jutro jedziemy na caly dzien do moich rodzicow, a niedziele to juz spokojnie rodzinnie w naszych domowych pieleszach.

Milego dnia :)
      • lilka.k Re: kawa? 05.11.10, 08:34
        dobrze, że już weekend za parę godzin, muszę się zająć domem. Karnisze zdjelismy pzred malowaniem i jeszcze nie zalozylismy, nie mam moich zasłon, bezndziejnie z gołymi oknami.
        I zaległe foty i nowa strona do ogarnięcia czeka, muszę się nią zająć.
        Moze drugą kawę sobie walnę?
        Dzis dzieciaki ja odprowadzalam i mogłam nie brac obcasów, bo Piotrek nauczył ich, że biegają dookoła kazdego drzewa i musialam skakac na tycyh obcasach ;)
        • alcea3 Re: kawa? 05.11.10, 08:42
          Witam się i ja.
          Dotkliwie odczuwam zmianę czasu:(
          Aferzystka wstaje codziennie 5;20.... ledwo na oczy widzę, budze sie po dwoch kawach.
          Plan na dzis wycieczka pociągiem i wysłuchanie opowieści lilki o jej nadchodzącej przygodzie:)

PS.Sylwia biore cistka do kawy i nie przyjmuję,ze Ty się odchudzasz :P
        • lilka.k Re: kawa? 05.11.10, 08:43
          No i dzis miły gość do nas wpada..moderatorka nasza ;). To juz druga lipcówka w tym tygodniu, alez mi miło!
          • lilka.k Re: kawa? 05.11.10, 08:43
            O patrz, ależ synchron, wlasnie pisalam, ze wpadasz :)
            Dobra, bierz. i tak zamierzalam ciasto kupić..:D
          • borowka78 Re: kawa? 05.11.10, 08:46
            cholercia, czemu mam do Was daleko...tez wpadlabym na kawke i ciacho Pati no ;-/

cos wykombinuje, bo nie wytrzymam :)
    • klarysa007 Re: kawa? 05.11.10, 08:55
      Duża kawa, bardzo mocna.
      Głowa mnie boli i niewyspana jestem kosmicznie. Uczestniczyliśmy wczoraj z m. w rodzinnej kłótni u przyjaciół jako mediatorzy i niesmak mi pozostanie na pewno na długo. Jednak wciąż głupia jestem i nie rozumiem JAK tak można...
      A dziś dzień zakupowy i urodziny m. więc muszę się jakoś pozbierać. Miłego dnia dziewczynki!
      • a090707 Re: kawa? 05.11.10, 09:01
        Wlasnie wypijam druga kawe, mlody w koncu nie poplakal wchodzac do p-la. Dzis w nagrode robimy objazd autobusem i zostanie na noc u dziadkow. Wieczor z M przy winku i fajnym filmie. W koncu weekend !!!
      • enya81 Re: kawa? 05.11.10, 09:03
        oczywiscie chetnie i zaraz sobie zrobie.
        dopiero zjadlam sniadanie a od 6.30 nie spie :(
        pisze z sebastiankiem na kolanach bo on ostatnio raczkowiec sie zrobil a wszystkiemu winna choroba.
        mam dzisiaj mase rzeczy do zrobienia, bo jedziemy do tesciow do rawicza.
        p.s. boróweczko może się umówimy na kawkę co??
      • alcea3 borowka 05.11.10, 09:03
        No ja ciagle tylko obietnice slysze no! :))
        • borowka78 alcea 05.11.10, 09:10
          wcale nie ;-)
          checi sa wielkiie, ale okolicznosci przyrody niesprzyjajace
    • cui Re: kawa? 05.11.10, 09:03
      Już to widzę Lilka :)

Witam się z poranną kawą. Dziś w drugiej pracy i znowu nadrabianie zaległości. Dzień piękny, choć wietrzyny. O 7.30 termometr w samochodzie pokazał 16,5 stopnia.
      Popołudniu fryzjer i dalszych planów brak.
      Miłego dnia!
    • guciowamama Re: kawa? 05.11.10, 09:13
      Witam sie i ja z kawka. Przeszczesliwa jestem, bo Gutek wczoraj dostal syrop dzieki ktoremu przespal cala noc bez kaszlu. Ech a juz myslelismy ze nam sie znow pochoruje :-) Lekarka tylko uprzedzala, zebysmy zawalu nie dostali jak bedziemy czytac ulotke ze skladem: alkohol etylowy, morfina itd. W smaku swinstwo okropne ale bierze sie tylko 1ml. Pozdrawiam Was slonecznie :-)
      • pabia_a Re: kawa? 05.11.10, 09:25
        rzeczywiście skład syropu świetny, dobrze że skuteczny:)
        • aga_junior Re: kawa? 05.11.10, 10:03
          Dosiadam się na chwilkę z potwornym bólem głowy. To chyba migrena albo sprawa pogody :( sprawdzam allegro, witam sie i zmykam :-/
          miłego dnia dziewczynki ;-)
          • dorka3078 Re: kawa? 05.11.10, 10:29
            popijam rumianek i witam się z wami ,własnie zjadłam śniadanko i zamierzam brać się za ciasta na dzisiejszy koncert charytatywny u Klaudii w szkole ,zbieramy pieniązki na dziewczynkę z równoległej klasy z guzem mózgu
            dziś pobiłam rekord slimaczej jazdy ,w dwie godziny 40 km ,coś tak rzęziło w samochodzie że inaczej się nie dało a że musiałam jechać przez las i w deszczu to sie nie zatrzymywałam tylko powoolutku jechałam 20 w porywach do 40 km/h bo wtedy nie wył ,ciekawe co piorunowi się stało
            • dorka3078 Re: kawa? 05.11.10, 10:32
              metanira a jakiej firmy bierzecie bo u nas w firmie jak sie zepsuł to troszkę się naszukaliśmy i dowiedzieliśmy się że wszystkie prawie są do uzytku domowego i jesli będą yuzywane w firmie to w razie awarii nie uznają gwarancji jedynie firma Jura daje zawsze na wszystkie swoje modele i na wszystko gwarancję ,taki bierzecie? tej firmy?

www.ekspresyjura.pl/
              • metanira Re: kawa? 05.11.10, 18:13
                A wiesz, że ja pierwsze słyszę o czymś takim? Myślałam, że gwarancja to gwarancja, a nie jakaś warunkowa łaska :/ I wątpię, żeby ktoś u nas o tym wiedział, no chyba że mają to w nosie. Kupiliśmy przelewowo-ciśnieniowy DeLonghi, taki:
                allegro.pl/ekspres-przelewowo-cisnieniowy-delonghi-bco261-i1303817509.html
                • lilka.k Re: kawa? 05.11.10, 23:01
                  Pati, jak tam? Ja konczę wino, cos mnie sen nie kusi ;).
                  Ale bylo fajnie dzis! Malwa jak gada! Dawno Was nie widzialam, a Pati jaka chuda!
                  • pabia_a Re: kawa? 05.11.10, 23:03
                    ja też winkuję i czekam na mężusia
                    • lilka.k Re: kawa? 05.11.10, 23:08
                      Mój już spi. Mial intensywny weekend, jutro go trochę odciążę, niech sobie odpocznie.
                      Glodna sie zrobiłam...i co tu zrobić? ;)
                      • lilka.k Re: kawa? 05.11.10, 23:09
                        ech, już chyba wino mi do glowy uderzylo ;)..mial intensywny tydzien, nie weekend..
    • metanira Re: kawa? 05.11.10, 10:26
      Kupujemy do pracy ekspres przelewowo-ciśnieniowy, koleżanka pojechała po niego do Media Marktu, więc czekamy na kawkę ;) Rozbudowujemy się i modernizujemy nieco, więc mamy teraz często różnych gości, i na tę intencję zarząd funduje nam ekspres ;)
      Zmiana czasu rozstroiła nas z M zupełnie, chodzimy tak wcześnie spać jak nigdy, ale za to wreszcie czuję się wyspana i rano nie ma dramatu, jak trzeba wstać :)
      U nas dzisiaj o godz. 8.00 było 16 st.C, trochę wieje, ale słoneczko wychodzi :)
      W weekend pracuję, ale za to następny będę mieć cały wolny :)
      Miłego dnia, Kochane :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka