elber 15.02.02, 18:13 Mieszkam na osiedlu C i niestety na razie korzystam z internetu za pośrednictwem TP:( Jestem ciekaw jak wygląda to u innych (stałe łącze, TP, a może cyfrowy dekoder Polsatu:) ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: < Re: DOSTĘP DO INTERNETU W TYCHACH IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 16:43 Nawet mi nie wspominaj o polsacie. Jak sobbie pomyslę ze nie będzie meczów na żywo z Mistrzostw świata to mnie k.. chwyta. PS. Ja mam stałe łącze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glorius Re: DOSTĘP DO INTERNETU W TYCHACH IP: *.tychy.msk.pl 19.02.02, 21:42 Osiedle Z jest okablowane przez Hyperiona. Z dostępem do i-netu nie ma tu problemu. O ile wiem Hyperion miał zamiar kabelkować osiedla oskardowskie ale się niestety rzeczony nie zgodził....bo czeka ponoć na PKT, która kiedyś co mam w tej sprawie zrobić. Nie wiem jak się Honorata na to zapatruje możliwe, że się zgodzi na kabelki Hyperiona...chociaż w tamtym rejonie istnieje parę sieci amatorskich. Odpowiedz Link Zgłoś
jajes Re: DOSTĘP DO INTERNETU W TYCHACH 13.03.02, 12:26 Chciałbym mieć stałe łącze ale tak na prawdę to w Tychach nie wiadomo gdzie się zwrócić z prośbą o zainstalowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mianowan Re: DOSTĘP DO INTERNETU W TYCHACH IP: *.bierun.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 10:42 zwróć się do tego gościa dgonda@media-com.com.pl najlepsze kable w okolicy i najlepsza administracjia ... szczerze polecam ... w okolicy to najlepsi specjialiści ... Odpowiedz Link Zgłoś
piter_1978 Re: DOSTĘP DO INTERNETU W TYCHACH 20.05.02, 13:07 Gość portalu: mianowan napisał(a): > zwróć się do tego gościa > > dgonda@media-com.com.pl > > najlepsze kable w okolicy i najlepsza administracjia ... > szczerze polecam ... w okolicy to najlepsi specjialiści ... Hahahahaha. Dobry kawał!!!!! Czemu na OSKARD ich nie wpuścili???? Odpowiedz Link Zgłoś
wadziu Re: DOSTĘP DO INTERNETU W TYCHACH 22.05.02, 00:08 media-com - specjalisci hmm, a nie lepiej załozyc samemu sie tak jak my to zrobilismy na H , jak i pare innecy hsieci w Tychach, mam y sie uzytownicy placa po 15zł na miesiac i kazdy zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
ant. Re: DOSTĘP DO INTERNETU W TYCHACH 20.05.02, 10:47 Byłem w Katowicach z jednym z forumowiczów w kafejce, i nie dlatego, że nie mielibyśmy w domu internetu, ale chcieliśmy po prostu iść na piwo. Kupiliśmy po Warce za 5 zł, i przy okazji mieliśmy 40 min Internetu. Można tam kupić prawie wszystko, ceny jak widać nie są wysokie, a zabawa przednia. A Internet ma tak szybkie łącze, że nawet Gazeta.pl otwiera się jak z dysku twardego:) Odpowiedz Link Zgłoś
ant. Re: DOSTĘP DO INTERNETU W TYCHACH 20.05.02, 10:48 morał - szkoda, że w tychach czegoś takiego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CoCos Re: DOSTĘP DO INTERNETU W TYCHACH IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 19:59 Ja korzystam z SDI, podobno telekomuna tego juz nie zaklada, ale oferuje za to neostrade... Wiem ze nie chcialbys zas sie laczyc poprzez ta zlodziejska firme ale to niestety jedyne rozwiazanie jezeli chcesz miec w miare lepszy dostep niz przez modem a u Ciebie na osidelu nie ma firmy zakladajacej stale lacza o wiekszej przepustowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: DOSTĘP DO INTERNETU W TYCHACH 09.02.03, 01:14 O wlasnie odswiezam watek:) Czy jest w Tychach provider dajacy mozliwosc podlaczenia wiekszej ilosci ludzi przy zachowaniu rozsadnej przepustowosci ?? Odpowiedz Link Zgłoś
piter_1978 Dostep do netu w Tychach :-( 14.02.03, 17:17 Zdecydowanie nie polecam firmy Media-com. 1 łącze na xxx uzytkowników, znikome transfery, blokady porow itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Dostep do netu w Tychach :-( 20.03.03, 20:53 damcio a co ty powiesz o media-com na osiedlu p?? bo slyszalem ze nie jest najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damcio Re: Dostep do netu w Tychach :-( IP: *.media / 10.10.7.* 21.03.03, 14:45 teraz jest w miare, chociaż ze środy na czwartek nie miałem netu:( szybkość poprawiła się znacznie od stycznia, wcześniej było tragicznie, chociaż trzeba przyznać madia- com że od września do grudnia nie płaciliśmy rachunków właśnie z powodu tego, że często internetu nie było Obecnie jest róznie, raz idzie jak burza, otwiera szybko strony, ściąga z szybkością 130- 140 kb/s, innym razem jest kapa mamy łącze 2 mega ale pytanie jest ile osób jest do niego podłączonych, tego nie wiem, płacimy 40 zł, co chyba jest dużo bo słyszałem że średnio płaci się 30- 35 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damcio Re: Dostep do netu w Tychach :-( IP: *.media / 10.10.7.* 09.04.03, 23:17 zmieniam zdanie , jest do bani, wczoraj cały dzień nie miałem netu, myslalem ze to wazna awaria więc nie dzwoniłem, dziś znowu nie było więc dzwonię a tam zdziwienie, oni myśleli że po krótkiej awarii wszystko jest w porządku, zapomnieli włączyć spowrotem internet (oczywiście tylko w moim bloku) :(( Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Dostep do netu w Tychach :-( 09.04.03, 23:19 Na osiedlu N ukradli im z klatki hub i klatka nie ma netu juz prawie tydzien :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Dostep do netu w Tychach :-( IP: *.router.media-com.com.pl 25.05.03, 00:32 A ja mam sztywnego ;) dzięki media-com. Spoko firma, spoko dostęp do netu, zero rachunków! Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Dostep do netu w Tychach :-( 25.05.03, 04:36 hehe vczyzby zapomnieli przysylac rachunkow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Dostep do netu w Tychach :-( IP: *.router.media-com.com.pl 25.05.03, 15:04 Mam nadzieję, że potem nie przyślą np za trzy miesiące naraz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
cotti Re: Dostep do netu w Tychach :-( 27.05.03, 12:41 A ja ostatnio założyłam sobie sieć przez MCI... zobaczymy, co będzie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Dostep do netu w Tychach :-( IP: *.unregistered.media-com.com.pl 18.06.03, 00:30 Mam chwilowy od ponad tygodnia dostęp do netu.... a tu pustki... Odpowiedz Link Zgłoś
salo Wszyscy wyjechali na wakacje :) 18.06.03, 09:42 jak Ciebie nie było :) Ja niestety nie :( Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Dostep do netu w Tychach :-( 21.06.03, 16:37 MCI ?? co to za firma?? jakie maja lacza?? Odpowiedz Link Zgłoś