Dodaj do ulubionych

Kto rusza na "polowanie" do Biedronki?

10.11.10, 10:49
w piątek??:))
Zastanawiam się jak to zrobic,zeby ta kuchnię tefal Studio kupic i tak moze ktos jeszcze na cos poluje i moze jakby ktos byl i widzial to by "złapał" na sklepie, jakbym nie dostała u siebie??:) Moze ktos tez na cos poluje i boi sie ze nie zdazy?:)
Obserwuj wątek
    • aurinko Re: Kto rusza na "polowanie" do Biedronki? 10.11.10, 11:12
      Ja tam nie mam na co polować więc na pewno do Biedronki się nie wybieram :)
      • alcea3 Re: Kto rusza na "polowanie" do Biedronki? 10.11.10, 11:18
        To co tu się wpisujesz :PP

Nie chcesz jednak tej kuchni?:)
        • zurawina100 Re: Kto rusza na "polowanie" do Biedronki? 10.11.10, 11:20
          Fajna ta kuchnia, ja rok temu kupiłam Dobrusi taką badziewną , dziś już jest w kawałkach. Zainteresowałam się piłkarzykami dla Stacha.
        • aurinko Re: Kto rusza na "polowanie" do Biedronki? 10.11.10, 11:21
          alcea3 napisała:

> To co tu się wpisujesz :PP

Bo tak ;PP

> Nie chcesz jednak tej kuchni?:)

Chcę ale nie będę kupowała w Biedronce.
          • alcea3 Aurinko 10.11.10, 11:26
            A gdzie??
            pikkaz jaka chcesz
            • amalota Re: Aurinko 10.11.10, 12:21
              W Ikei jest super kuchnia. Wczoraj widziałam na żywo. Ale cena wysoka. My zostaniemy przy tej z Biedronki.
            • aurinko Re: Aurinko 10.11.10, 12:57
              alcea3 napisała:

> A gdzie??
              > pikkaz jaka chcesz

Jak wybiorę to pokażę, muszę jeszcze tę ze Smyka obejrzeć bo mam bony do wykorzystania. A do Carrefoura też mam masę e-bonów, w Tesco są dobre ceny na kuchnie więc ogólnie nie warto mi szarpać się w Biedronce.
              • nika1201 Re: Aurinko 10.11.10, 18:10
                Moim zdaniem fajniejsze kuchnie ( dwie) są w carfurze i w dodatku tańsze niż w biedronce. Moje zdanie opieram jedynie na gazetce z carf.
                • alcea3 Nika,aurnko 10.11.10, 21:09
                  dacie linka do tych kuchenek w gazetce?? Nie widze ich:(
                  Widziałyscie je na zywo??
                  Boję się,ze beda kiepskiej jakosci :(
                  • lilka.k Re: Nika,aurnko 10.11.10, 21:30
                    Moi mieli plastikową, przetrwała miesiąc..wylądowała na śmietniku, ale może za tania była, nie wiem...
                    teraz bym pewnie kupiła drewnianą, albo sama zrobiła..był taki blog, na ktorym pokazywali jak zrobic samemu ;)
                    • jasiek-2007 Re: Nika,aurnko 10.11.10, 22:10
                      pamiętacie jakie były kuchnie w biedronce w tamtym roku takie niebieskie duże kupilał swemu małemu i przetrwała do dziś na niej gotuje a robiła za wsio nawet garaż i tunele nic sie nie połamało
    • azi81 Re: Kto rusza na "polowanie" do Biedronki? 10.11.10, 18:49
      A mnie nic nie przypadło do gustu w Biedronce.No może kuchnia ale my w jednym pokoju mieszkamy i nie mamy miejsca na takie zabawki :/
      • nika1201 Re: Kto rusza na "polowanie" do Biedronki? 10.11.10, 22:18
        Nie mogę znaleźć w necie. a gazetkę to miałam starodawną,bo papierową.
        A tak na marginesie, to mnie alcea zmuszasz do aktywności na forum;)
        • alcea3 nika1201 11.11.10, 09:27
          nika1201 napisała:
          > A tak na marginesie, to mnie alcea zmuszasz do aktywności na forum;)

Dobre, dobre :))
          • pabia_a Re: alcea 11.11.10, 10:55
            ta jedna z gazetki w carefourze podobna do tych biedronkowych ale nie ma opisu czy mini tefal czy smoby ( tu masz opis: kuchnia elektroniczna z licznymi akcesoriami do gotowania ze światłem i dżwiękiem cena 99,99) o taka, tylko nie wiem czy ta sama firma
            allegro.pl/wielka-kuchnia-z-akcesoriami-na-baterie-011-i1296492004.html
            druga zwykła bez wyposażenia 39,99 , ale widziałam kilka innych, najlepiej się wybrać i zobaczyć.

ps. od jutra zestawy konstrukcyjne kids cars: parkingi i trasy WADERA po 59,00 ( idę obejrzeć)www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/oferta_tygodnia/
            oraz puzzle disney po 19,99
            • alcea3 Re: alcea 11.11.10, 11:25
              pabia_a napisała:

> ta jedna z gazetki w carefourze podobna do tych biedronkowych ale nie ma opisu
              > czy mini tefal czy smoby ( tu masz opis: kuchnia elektroniczna z licznymi akces
              > oriami do gotowania ze światłem i dżwiękiem cena 99,99) o taka, tylko nie wiem
              > czy ta sama firma
              >
              rel="nofollow">allegro.pl/wielka-kuchnia-z-akcesoriami-na-baterie-011-i1296492004.html

Ta z linku to jest wlasnie podrobka Smoby, Mas zrację nalepiej isc i samemu "zmacac " ;)
    • amalota Re: Kto rusza na "polowanie" do Biedronki? 11.11.10, 21:25
      Właśnie jutrzejsze wyjście do Biedronki już ustalilam. Jeszcze Jasiek zażyczyl sobie... kulę ze śniegiem:)
      • alcea3 Re: Kto rusza na "polowanie" do Biedronki? 11.11.10, 22:03
        amalota- co kupujesz?:)
        • alcea3 Re: Kto rusza na "polowanie" do Biedronki? 12.11.10, 11:56
          Byłam i nie kupiłam.
          Luchnia którą chciałam, nie zawiera w zestawie Tostera ani czajnika(wartosc ok 45 zł), wiec cena za sama kuchnię nie jest juz tak atrakcyjna.
    • lee_a Re: Kto rusza na "polowanie" do Biedronki? 12.11.10, 11:59
      byłam w Biedronce, kupiliśmy zestaw puzzli z księżniczkami - bo Ania ma ostatnio nawrót puzzlomanii i siedzi nad 60 elementami oraz małą drewnianą układankę ze zwierzakami dla Marty.
      • effka_81 Re: Kto rusza na "polowanie" do Biedronki? 12.11.10, 15:04
        Kupiliśmy kuchnie Oliwcia zadowolona już od 2h się bawi, gotuje dla nas. Myślę że prezent trafiony;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka