Dodaj do ulubionych

Wrocław-aurinkowe worki Mikołaj,kto bierze ze....

14.11.10, 12:36
...mną, będzie jeden koszt przesyłki, no i okazja do spotkania;)
Ja biorę 5 szt, rozm 30x40 wydaje mi sie, że zdecydowanie wystarczy na prezenty:)
Link do aurinkowej aukcji, czekam do wieczorka i zamawiam:)

allegro.pl/worek-na-prezenty-swieta-mikolaj-mikolajki-i1310769052.html
Obserwuj wątek
    • burdziaa Re: Wrocław-aurinkowe worki Mikołaj,kto bierze ze 14.11.10, 16:15
      to i ja Aniu 5 sztuk razem z Tobą :)
      • zabka11 Re: Wrocław-aurinkowe worki Mikołaj,kto bierze ze 14.11.10, 16:53
        To mamy 10 szt:) Zamówię wieczorkiem, poczekam jeszcze na inne Wrocławki:)
        • m_k8 Re: Wrocław-aurinkowe worki Mikołaj,kto bierze ze 14.11.10, 17:37
          Aniu kliknij dla mnie 8szt. Wyślij mi proszę na gg numer konta to wyślę Ci od razu pieniążki.
          • zabka11 Re: Wrocław-aurinkowe worki Mikołaj,kto bierze ze 14.11.10, 17:45

No to mamy 18 szt, Aurinko, masz tyle?;)
            • aurinko Re: Wrocław-aurinkowe worki Mikołaj,kto bierze ze 14.11.10, 18:39
              Żabko każdą ilość mam :)
              Jak na jednej aukcji nie będzie tyle to na innej się znajdzie
              allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=19654326
              • zabka11 Re: Wrocław-aurinkowe worki Mikołaj,kto bierze ze 14.11.10, 18:58
                Ok. To ja poczekam do jutra Elu, z tym zamówieniem, może dziś nie wszystkie Wrocławki zajrzą na forum, a jutro więcej się uzbiera:)
                • ankas4 poczekaj na mnie do jutra co? 14.11.10, 19:44
                  Mozna poczekac do jutra na mnie?ja z rana okolo 10;30 podejde i zmierze ten kalendarz adwentowy, bo nie byłam dzisiaj w tesco i nie wiem czy sie zmieszczą.
                  Dam znac pewnie okolo 11;30. dzieki
                  • zabka11 Re: poczekaj na mnie do jutra co? 14.11.10, 19:47
                    Tak, tak spokojnie, napisałam powyżej, że do jutra poczekam, bo byc może nie wszystkie wrocławki jeszcze dzis zajrzą na forum. Jutro wieczorkiem, zamówimy:)
                    Pozdrawiam
                    • alcea3 Re: poczekaj na mnie do jutra co? 14.11.10, 20:26
                      Asia na gg napisałam wymiary kalendarza adwentowego, Co do worka poprosze 1 sztukę :)
                      • alcea3 zabka 14.11.10, 20:27
                        Tyko nie klikaj u Eli na aukcjach, szkoda jej prowizji:) Lepiej napisac tutaj ile i juz:)
                        • ankas4 alcea dziekuje, zaraz odpalę gadu. 14.11.10, 20:35
                          Dzieki alcea ,zaraz odpale gadu,a dodatkowo jeszcze jutro zadzwonie do Pani przedszkolanki i tej mamy co z nią mamy te paczki robic czy sie zgadza,
                        • zabka11 Re: zabka 14.11.10, 21:20
                          Dobry pomysł Pati...ale ja chcę mieć komentarz na Allegro;0)
                          • alcea3 Re: zabka 14.11.10, 21:23
                            zabka11 napisała:

> Dobry pomysł Pati...ale ja chcę mieć komentarz na Allegro;0)

zwariowałą kobieta :P
                            dla jednego komentarza nie warto :)
                            • zabka11 Re: up i do aurinko i ankas:) 15.11.10, 18:17
                              Jak Elu z tym Allegro, wolisz przez nie, czy tu zamawiamy? jak Pati zasugerowała, po co ci płacić prowizję?:)
                              Mamy 19 szt no i czekam na ankas?
                              Ankas i jak, ile zamawiasz sztuk?
                              • ankas4 Re: up i do aurinko i ankas:) 15.11.10, 21:57
                                Jestem,jestem,sorry,za czekanie, ale mamy dzwonily do mnie dopiero okolo 20,wiec niestety,ale za male te worki,choc przesliczne, bo okazuje sie,ze mamy miec dla chlopcow jakies super pakiety auta + zakrecona zjezdzalnia i sie zwyczajnie nie zmieszczą,a dziewczynki i chlopcy maja miec takie same wizualnie opakowania, tak wiec dziekuje za czekanie ,ja niestey nie zamawiam:(
                                • zabka11 Re: aurinko:) 15.11.10, 22:09
                                  W takim razie:
                                  zabka11- 6 szt
                                  burdzia - 5szt
                                  mk8- 8szt
                                  pati - 1szt
                                  Razem 20szt na Wrocław ślij:)...klikać na Allegro, czy na gazetowego napiszesz?
                                  • aurinko Żabko 15.11.10, 22:12
                                    Napiszę jutro maila :) Będę jeszcze potrzebowała info jakie wzory bo są 3 obrazki - jak na zdjęciach :)
                                    • zabka11 Re: Żabko 15.11.10, 22:15
                                      Ok, do jutra:)... a wzory jak leci Ela, co za różnica wszystkie są piękne, podziel, mi po 2szt z każdego, Burdzi też jakoś, mk8 po 3 szt i jeden model po 2, a Pati...daj najpiękniejszy;)
                                      • zabka11 Re: Kupiłam dziewczynki:) 18.11.10, 10:19
                                        Jak aurinko mi wyśle, to się z Wami skontaktuję, na przekazanie+kawka;)
                                        Pozdrawiam
                                      • alcea3 Re: Żabko 18.11.10, 14:09
                                        zabka11 napisała:

> Ok, do jutra:)... a wzory jak leci Ela, co za różnica wszystkie są piękne, podz
                                        > iel, mi po 2szt z każdego, Burdzi też jakoś, mk8 po 3 szt i jeden model po 2, a
                                        > Pati...daj najpiękniejszy;)

Ojej ojej :) dziękuję Aniu:)
                                        • zabka11 Re: Worki już mam:) 23.11.10, 08:51
                                          Nie otworzyłam nawet paczki, ale ja wiem, że są śliczne:)
                                          Skontaktuję się z Wami,smsowo i umówimy się na odbiory:)
                                          Pozdrawiam
                                          • burdziaa Re: Worki już mam:) 23.11.10, 09:39
                                            fajnie ,z miłą chęcią :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka