Dodaj do ulubionych

Kto mi pomoże znaleźć?

19.11.10, 18:35
Mam drzwi z trzema kwadratowymi szybami. Przez te szyby przechodzi swiatło i młody się zaczyna wybudzać w nocy i jak widzi zapalone światło w dużym pokoju, to zaczyna wariować i nie chce spać. Potrzebuję naklejki na te szyby żeby mi światło przez nie nie przechodziło. Mogą być gładkie, ale chętnie bym też zobaczyła z jakimiś wzorami (niekoniecznie dziecięce, ale tez mogą takie być). Ratujcie bo ja jakoś nic nie mogę znaleźć.
Obserwuj wątek
    • alcea3 Re: Kto mi pomoże znaleźć? 19.11.10, 18:38
      Musisz szukac kolorowych folii na szybę,ale szczerze piszac ,n awet przez to swiatlo przechodzi tylko kolorowe:)
    • klarysa007 Re: Kto mi pomoże znaleźć? 19.11.10, 19:02
      Może coś takiego?
      allegro.pl/matujaca-i-ozdobna-folia-do-szyb-36-wzorow-45x100-i1312836405.html
      • ankas4 Re: Kto mi pomoże znaleźć? 19.11.10, 19:46
        A nie mozesz sobie kupic zwykłego papieru kolorowego w arkuszach jest sprzedawany , to jest taka gruba tektura i z tego wyciąć kwadraty i nakleic na te szybki?
    • szalona_wielorybica Re: Kto mi pomoże znaleźć? 19.11.10, 20:15
      ja zakleiłam szyby w drzwiach czarną folią samoprzylepną.

pierwsze podejście właśnie z takimi witrażami to był niewypał, światło przebijało i wybudzało Młodego jak przed zaklejeniem, dopiero czarna folia zdała egzamin.
      • boazeria Re: Kto mi pomoże znaleźć? 20.11.10, 14:34
        a moze jakies ozdoby z filcu- widzialam gdzies fajne naklejki z filcu takie duze auta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka