alcea3 05.12.10, 10:50 Dziewczyny w pracy robimy sobie prezenty na mikołajki, wylosowałam faceta ;/ NIE MAM POJECIA co moge mu kupic! Kwota ma byc do 20 zł, bo na tyle ustalilismy. Help. Myslałam o jakimś fajnym kubku, ale może cos wy doradzicie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maryjka60 Re: Doradzcie prezent na dziś ;/ 05.12.10, 10:59 kubek to fajny pomysł, ja pomyślałam jeszcze o kalendarzu albo książkowym albo jakimś śmiesznym na ścianę Odpowiedz Link
f3f Re: Doradzcie prezent na dziś ;/ 05.12.10, 11:21 Pati a Ty już masz nową pracę? Szybko :) Jakoś przegapiłąm :) Mam nadzieję, ze jest ok :) Odpowiedz Link
monikaj21 Re: Doradzcie prezent na dziś ;/ 05.12.10, 11:41 Zestaw herbatek ze świata herbaty (za tę kwotę powinny być 3 po 5dkg) Jeśli masz gdzieś Flo to się wybierz - tam znajdziesz coś w tej kwocie (z rzeczy, które ja kupowałam - foremki do lodu w kształcie statków, sztucznej szczęki, jakieś gry typu fliper, są bardzo różne fajne bombki na choinkę w różnych kształtach i kolorach, ramki na zdjęcia, otwieracze do piwa, etc) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Doradzcie prezent na dziś ;/ 05.12.10, 13:18 we FLO (pasaz grunwaldzki) znajdziesz calkiem sporo smiesznych i niesmiesznych gadzetow za te cene. tez bym kupila jakis kubek fajny, foremki do lodow, mieszadla dodrinkow, ramke foto, mnostwo tego tam masz :) Odpowiedz Link