domatorka.amatorka 08.01.11, 20:39 podoba Ci się chusta Hoppediz Panama,bo ja klikam i klikam w Twoim konkursowym wątku a teraz mnie oświeciło, że ja mogę Ci taką przesłać:) wyguglaj sobie jak ona wygląda, bo mi same długaśne linki wychodzą :> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorka3078 Re: Dorka, kochana w sprawie chusty! 09.01.11, 20:06 Asiu widzę własnie że znalazłaś mnie na gadu odezwałam się Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Dorka, kochana w sprawie chusty! 11.01.11, 17:39 Dorka, Bebelulu przecenili i to porządnie!!! www.mamuka.pl/category/chusty-dla-niemowlat-i-dzieci Odpowiedz Link
dorka3078 Re: Dorka, kochana w sprawie chusty! 11.01.11, 17:50 A nad którymi można się zastanowić bo poprzednio miałam tą kołyskę lulu i za darmo a nawet jak dopłacą to nie wezmę Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Dorka, kochana w sprawie chusty! 11.01.11, 17:58 Ja jestem fanką wiązanych. Nosiłam i w wiązanej i w kółkowej i nie ma porównania. Ale na markach to się niestety nie znam. Może LUcy coś poradzi? Bo ona się zna :) Odpowiedz Link
kogosia ja tez poprosze o rade w sprawie chusty 11.01.11, 19:48 mam chuste szyta przez męza siostrę, nie jest ona elastyczna i nie mogę w nią włożyc Olę w wiązanie na kieszonkę... a nie wiem jak inaczej ją zawiązac?? Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: ja tez poprosze o rade w sprawie chusty 11.01.11, 21:06 kogosiu, a dlaczego nie mozesz Oli wiazac w kieszonce? sa jakies przeciwwskazania zdrowotne czy ograniczenia samej chusty? Odpowiedz Link
lipiec_2007 dorka 11.01.11, 21:07 mysle, ze mozemy wrocic do tematu chusty, tak jak umowilysmy sie przed swietami. podaj mi swoj adres na gazetowy:) ciao Odpowiedz Link
ri.ka Re: Dorka, kochana w sprawie chusty! 11.01.11, 21:59 dorka3078 napisała: > A nad którymi można się zastanowić bo poprzednio miałam tą kołyskę lulu i za da > rmo a nawet jak dopłacą to nie wezmę i nie bierz za nic w świecie był ostatnio watek o chustach ale nie chce mi się szukac firm chust jest całe mnóstwo ja NIE polecam wiazanki bebelulu (no chyba ze sie zmieniły) ale miałam styczność z taka co z jednej strony była gladka a z drugiej miała delikatny meszek i ciezko się je dociaga a tak to to co ci sie podoba kolorystycznie i cenoowo 100% bawełna długa wiązana i kólkowa z otwartym ogonem ale jak dziecko ma około 5-6mcy i na krótkie trasy bo tobie kregosłup wysiadzie na dłuzej ale to wiesz jesli miałaś Lulu Odpowiedz Link