Dodaj do ulubionych

Dorka, kochana w sprawie chusty!

08.01.11, 20:39
podoba Ci się chusta Hoppediz Panama,bo ja klikam i klikam w Twoim konkursowym wątku a teraz mnie oświeciło, że ja mogę Ci taką przesłać:)
wyguglaj sobie jak ona wygląda, bo mi same długaśne linki wychodzą :>
Obserwuj wątek
    • dorka3078 Re: Dorka, kochana w sprawie chusty! 09.01.11, 20:06
      Asiu widzę własnie że znalazłaś mnie na gadu odezwałam się
    • klarysa007 Re: Dorka, kochana w sprawie chusty! 11.01.11, 17:39
      Dorka, Bebelulu przecenili i to porządnie!!!
      www.mamuka.pl/category/chusty-dla-niemowlat-i-dzieci
      • dorka3078 Re: Dorka, kochana w sprawie chusty! 11.01.11, 17:50
        A nad którymi można się zastanowić bo poprzednio miałam tą kołyskę lulu i za darmo a nawet jak dopłacą to nie wezmę
        • klarysa007 Re: Dorka, kochana w sprawie chusty! 11.01.11, 17:58
          Ja jestem fanką wiązanych. Nosiłam i w wiązanej i w kółkowej i nie ma porównania. Ale na markach to się niestety nie znam. Może LUcy coś poradzi? Bo ona się zna :)
          • kogosia ja tez poprosze o rade w sprawie chusty 11.01.11, 19:48
            mam chuste szyta przez męza siostrę, nie jest ona elastyczna i nie mogę w nią włożyc Olę w wiązanie na kieszonkę... a nie wiem jak inaczej ją zawiązac??
            • lipiec_2007 Re: ja tez poprosze o rade w sprawie chusty 11.01.11, 21:06
              kogosiu,

a dlaczego nie mozesz Oli wiazac w kieszonce? sa jakies przeciwwskazania zdrowotne czy ograniczenia samej chusty?
    • lipiec_2007 dorka 11.01.11, 21:07
      mysle, ze mozemy wrocic do tematu chusty, tak jak umowilysmy sie przed swietami. podaj mi swoj adres na gazetowy:)

ciao
    • ri.ka Re: Dorka, kochana w sprawie chusty! 11.01.11, 21:59
      dorka3078 napisała:

> A nad którymi można się zastanowić bo poprzednio miałam tą kołyskę lulu i za da
      > rmo a nawet jak dopłacą to nie wezmę

i nie bierz za nic w świecie

był ostatnio watek o chustach ale nie chce mi się szukac
      firm chust jest całe mnóstwo ja NIE polecam wiazanki bebelulu (no chyba ze sie zmieniły) ale miałam styczność z taka co z jednej strony była gladka a z drugiej miała delikatny meszek i ciezko się je dociaga

a tak to to co ci sie podoba kolorystycznie i cenoowo 100% bawełna długa wiązana i kólkowa z otwartym ogonem ale jak dziecko ma około 5-6mcy i na krótkie trasy bo tobie kregosłup wysiadzie na dłuzej ale to wiesz jesli miałaś Lulu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka