bobimax 09.01.11, 16:20 Podrzućcie pomysł na weekend z 9 i 3 latką. W czasie ferii wybieramy się na przedstawienie i chcielibyśmy jeszcze gdzieś z dziewczynami pojechać. Zoo odpada, bo zimno. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olcia.kaktus Re: Warszawianki!!! 09.01.11, 17:34 Tak, potwierdzam Centrum Naukowe Kopernik, to calutki dzień rozrywki z zapartym tchem jak i dla 3 latka i 9 latka. Tylko pojedź dzień wcześniej wieczorem, by kupić bilety, by nie stać 2 godziny w kolejce. I zabierzcie ze sobą plecak z piciem i jedzeniem, bo tam na miejscu jeszcze nie jest otwarta część gastronomiczna (teoretycznie nie wolno tam jeść, ale można gdzieś w kąciku coś przegryźć). Moja młoda była tak zachwycona, że gdyby nie zmęczenie, to by chyba nigdy stamtąd nie wyszła. To też fantastyczna rozrywka dla rodziców. Polecam też teatr Guliwer, spokojnie przejdzie repertuar u 3 i 9 latki. Odpowiedz Link
f3f olcia 09.01.11, 17:38 Tam można kupić bilety dzień wcześniej? na weekend też? dobrze wiedzieć, bo na razie to kolejki mnie odstraszały. Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: olcia 09.01.11, 18:28 gdy stałam w kolejce poza kolejnością wchodziło sporo osób, które miały już kupione bilety, więc wnioskuję, że byli wcześniej (albo rano albo wieczorem). Myślę, że można tam zadzwonić. Odpowiedz Link
andzia84 Re: olcia 09.01.11, 20:27 bez kolejki wchodzą ci co mają bilety całoroczne a ponieważ są niedrogie to sporo osób je ma, dzień wcześniej nie można kupić bo chciałam. ale największe kolejki są w weekendy, w tygodniu nie ma prawie wcale Odpowiedz Link