hotally 02.07.09, 23:46 Czy od basenu z wodą ozonowaną robią się zacieki po balsamie brązującym? Opalać sie nie mam zamiaru, a zastanawiam się nad jakimś balsamem, a wznowiłam trening na basenie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: balsam brązujący a basen 03.07.09, 00:51 hotally napisała: > Czy od basenu z wodą ozonowaną robią się zacieki po balsamie brązującym? > Opalać sie nie mam zamiaru, a zastanawiam się nad jakimś balsamem, a wznowiłam > trening na basenie... > nie Odpowiedz Link Zgłoś
mufinek21 Re: balsam brązujący a basen 03.07.09, 16:23 nie ma zacieków. a polecicie jakiś samoopalacz lub balsam brązujący, który nie pachnie samoopalaczem? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: balsam brązujący a basen 03.07.09, 17:07 mufinek21 napisała: > nie ma zacieków. > a polecicie jakiś samoopalacz lub balsam brązujący, który nie pachnie samoopala > czem? Nie ma takich. Ten przykry zapach to nie zapach samoopalacza, tylko zbrązowionej chemicznie skóry. No, chyba że się wymoczysz w mocnej herbacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: balsam brązujący a basen 03.07.09, 17:33 Nie, nie robią się. Możesz spokojnie używać i chodzić intensywnie na basen. Odpowiedz Link Zgłoś