Dodaj do ulubionych

Kawka poniedziałkowa:)

17.01.11, 08:01
Nie ma to stawiam, gorąca, z ekspresu, czarna z dodatkami wg uznania:)

Jas poszedł z uśmiechem do przedszkola, to dla mnie wiadomość dnia, jak do teraz;) Uśmiechnięty, zadowolony, z głośnym dzień dobry, Panie były w szoku. Chyba śmiało mogę powiedzieć, że Era Wycia zakończona:)
Ja już w pracy, roboty full, to szybko czas minie, potem idę na spacer i zakupy z synkiem, bo ma być cieplutko i miło:)
Pozdrawiam i miłego dnia kochane:)
Obserwuj wątek
    • narttu Re: Kawka poniedziałkowa:) 17.01.11, 08:11
      kawa ju byla 3godz temu teraz herbata i praca. U mnie dzis praca z domu (o ile sie bedzie dalo) bo Grecia przeziebiona i ledwo dycha. Wlasnie padla na bousowa drzemke.
      Ida postanowila ze idzie do przedszkola :)
      • cui Re: Kawka poniedziałkowa:) 17.01.11, 08:23
        Witam się z kawką.
        Dopijam kilka ostatnich łyków i do boju! Kończę dziś (miejmy nadzieję) projekt, muszę przygotować prezentację i dopiąć wszystko na ostatni guzik.
        Mikołaj powiedział dziś rano: "Mamusiu, ty wyglądasz jak dama". No po takim komplemencie to ja mogę góry przenosić ;D
        Miłego dnia Dziewczynki!
        • burdziaa Herbatka z bakaliami 17.01.11, 08:27
          Zabka to faktycznie wiadomosc dnia,po tylu miesiacach usmiech ! Cui alez piekny komplement:),moj Julek to mnie najczesciej widzi jak nie w wartuszku kuchennym to w fartuchu do malowania /lub koszuli do złoceń,w rekawiczkach w farbie,i co to moje dziecko sobie o mnie myśli
          • amalota Re: Herbatka z bakaliami 17.01.11, 08:56
            Mój mi ostatnio powiedział, że ślicznie wyglądam:)))
            Siedzę z herbatą miętową - odchudzania c.d. Jakoś bezboleśnie to przychodzi.
            Podobno dziś blue monday - najgorszy dzien w roku. A tu wcale nie jest tak źle, na dodatek szefów nie ma, więc w pracy cicho i spokojnie.
            • olus-ia80 Re: Herbatka z bakaliami 17.01.11, 09:00
              A mój syn ostatnio , jak kazałam mu sie ubrac wpadł w małą histerie i powiedział " Nie wytrzymam z ta baba " , szczeka mi opadła
              Oraz raz powiedział ze jestem nudna .
              Ogólnie oprócz tego co pół godziny słysze mamo kocham Cie
              • amalota Re: Herbatka z bakaliami 17.01.11, 09:59
                No nie, w drugą stronę też się odzywa - np. jak się wkurzyłam na niego, a on na to "ale Ty jesteś nerwowa" albo "jesteś niemożliwa".
                A najlepsze jest, jak ja do niego coś mówię, a on na to "Mówisz do ściany" (zaznaczam, ze nikt z nas takiego wyrażenia w domu nie używa, podejrzewam przedszkole).
          • iki2007 Re: Herbatka z bakaliami 17.01.11, 09:01
            Miłego, kuruję się, M. zaprowadzil Młodego do przedszkola, fajnie nie musieć rano wychodzić! Żabko to fantastyczna wiadomość!! Cui no masz, dama!!! Wow!!!
          • pabia_a Re: Druga kawa 17.01.11, 09:02
            ja już kończę drugą kawę i zaraz szykujemy się z młodym do lekarza:( od wczoraj rana zaczoł goraczkować i nie bardzo pomagają ani okłady ani lekarstwa na obniżenie gorączki, temp. utrzymije się w okolicy 38 stopni, czuję że nie obędzie się bez antybiotyku:(
            miłego poniedziałku dziewczynki:)

• boazeria Re: Druga kawa 17.01.11, 09:43
              Kurczę, a ja dziś miałam wrócić do pracy. Pierwszy dzień od ponad roku po ciąży.
              No i wszystko przyszykowane, ubrania poprasowane, torba spakowana, sałatka zrobiona. A tu mama dzwoni, że ma 39 stopni i jelitówkę. Musiałam wziąć 2 dni urlopu. Głupio mi będzie prezesom w oczy spojrzeć.

Eryk skorzystał i też został w domu bo wciąż pokasłuje.
              Wcinam owsiankę. W planach to chyba tylko sprzątanie. Może na allegro coś powystawiam.
    • tri-mamma Re: Kawka poniedziałkowa:) 17.01.11, 09:27
      Witajcie kochane kobitki!

A ja dziś znowu prawie-komplet mam w domu. Zosia z katarem. Kurcze, w nocy się odkryła i zmarzła. U niej w pokoju chyba okno nieszczelne, bo ma najzimniej. Muszę coś z tym zrobić.

Tak więc dziś sprzątanie, pranie, prasowanie, zakupy, odebranie Janka z pkola. i takie tam...

A jutro miały być Jasełka, ale dziś rano info, że przeniesione, bo 7-ro starszaków i 8-mioro maluchów ma ospę...

No to miłego dnia!
    • aurinko Re: Kawka poniedziałkowa:) 17.01.11, 10:52
      Ja dopiero teraz kawę piję :)
      Majka w przedszkolu, Nm w pracy, Młody śpi (pierwszy dzień ferii zaczął od mega lenia ;))) )
      cisza, spokój... Obdzwoniłam porodówki żeby wywiad przeprowadzić :) W nocy znów miałam mega skurcze a teraz spokój. Sama nie wiem co o tym myśleć ;)
      A po południu imprezka w domu -Piccolo wjedzie na stół hehe - Młody kończy dziś 16 lat :)))
      • anula_82 aurinko 17.01.11, 11:33
        heh, młody już nie taki "młody" :)) niniejszym zycze zdrowia i spełnienia marzeń dla S

wiesz już co z tą bydgoszczą? :-)
        pozdrawiam.
        • aurinko Re: aurinko 17.01.11, 11:36
          Dzięki Aniu :)
          Napisałam na maila :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka