kogosia 24.01.11, 08:57 jak przebrac corkę za Hanne?? Macie jakieś pomysly?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f3f Re: Hannah Montana- bal karnawałowy 24.01.11, 09:05 widziałam, że są na allegro stroje... allegro.pl/listing.php/search?category=88298&sg=0&string=Hannah+Montana ale drogie, więc chyba lepiej kupić tylko perukę, stój wymyslicsamemu a do ręki mikrofon :) Odpowiedz Link
kogosia Re: Hannah Montana- bal karnawałowy 24.01.11, 09:27 mam peruke i mikrofon:)) A ubranie to chyba najlepiej jakieś świecące?? Odpowiedz Link
monikaj21 Re: Hannah Montana- bal karnawałowy 24.01.11, 10:23 Pooglądaj - może coś macie podobnego :) www.google.pl/images?q=hannah%20montana&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=pl&tab=wi&biw=1280&bih=834 Odpowiedz Link
leluchow1 Re: Hannah Montana- bal karnawałowy 24.01.11, 10:33 Widzę że nie tylko mój synek ma "nowoczesne " pragnienia. Ja go chciałam przebrać na szkolny bal za króla, rycerza a on mi z Ben Ten'em jakimś wyleciał. I kazał sobie kupić Omnitrix. :-) Szkoła jednak kształci we wszelakich kierunkach. Osiągnęliśmy kompromis na poziomie pirata. A ten pomysł z Hannah to twój czy córki? Odpowiedz Link
kogosia leluchow 24.01.11, 12:04 Karolina uwielbia Hanę. Ma z nią karteczki, majtki, bluzki, plecak, piornik, worek na buty torebke, portfelik i sama nie wiem co jeszcze. A i oczywiście śpiewa jej piosenki. Chcialaby byc jak Hana... Odpowiedz Link
azi81 Re: Hannah Montana- bal karnawałowy 24.01.11, 12:03 Leginsy i jakąś świecącą bluzkę :) Albo podejc do jakiegoś lumpkesu aj ostatnio byłam za czymś dla mojej Oliwki to dostałam oczo-plonsu tyle tego tam mają :) Odpowiedz Link