Dodaj do ulubionych

"Czarny Łabędź"

27.01.11, 11:25
Był ktoś?
Jak wrażenia? Ja wyszłam z filmu nieco roztrzęsiona, ale raczej pozytywnie. Choć film smutny i przerażający momentami
Obserwuj wątek
    • burdziaa Re: "Czarny Łabędź" 27.01.11, 11:27
      ja już wiesz,ze nie wybieram sie na razie:) ale film polecam bo znajomi pod wielkim wrazeniem,a oni koneserzy kina
      • malenkie7 Re: "Czarny Łabędź" 27.01.11, 11:30
        niefortunnie przeczytalam w weekend recenzje na gazecie - jakis idiota napisal za duzo i juz wiem, jak film sie konczy.
        wiec poczekam na dvd.
        • andzia84 Re: "Czarny Łabędź" 27.01.11, 11:41
          mi się podobał bardzo!!! moim zdaniem wybitny
          • paris4 Re: "Czarny Łabędź" 27.01.11, 11:55
            ja w sumie koneserką kina nie jestem, ale tak nakręconego filmu jeszcze nie widziałam
            Ja po prostu przez te 1,5h byłam Niną, patrzyłam jej oczyma, i słyszałam bicie jej serce. Nie doświadczyłam jeszcze takiego odbioru filmu.
            A co do samej fabuły to jest ona niekoniecznie wybitna raczej dość stereotypowa i oklepana, ale nie to w tym filmie chodzi. Nie fabuła i ciąg wydarzeń grają tu pierwsze skrzypce.
            Także nawet jeśli zna się zakończenie to w niczym nie przeszkadza, przynajmniej w moim odczuciu
    • bubunia1 Re: "Czarny Łabędź" 27.01.11, 12:28
      ja oglądałam,,,,próbowałam wczoraj w domu = po 30 min poszłam spać ;) chyba się nie wczułam mocno ;D
      • zurawina100 Re: "Czarny Łabędź" 27.01.11, 20:43
        Wybieram się jak dzieci odstawię na ferie. I jeszcze może na Soul Kitchen i Jak zostać królem...
        • paris4 Re: "Czarny Łabędź" 28.01.11, 09:49
          No "Jak zostać królem" to ja też muszę koniecznie
          A co do "Czarnego łabędzia" to ten film trzeba zobaczyć w kinie, nie nadaje się na piracką kopię moim zdaniem
          • bubunia1 Paris 28.01.11, 11:58
            wiesz, są portale z których filmy pobiera się za opłatą... a poza tym moim zdaniem jak film jest fajny to i wyświetlony na ścianie projektorem zrobi wrażenie.
            • lilka.k Re: Paris 30.01.11, 14:05
              Oglądałam. Świetny, mocny. Bardzo mnie poruszył, polecam!

I "Jak zostać Królem" - również genialny, ach...gra aktorska mistrzostwo i Króla i doktora.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka