Dodaj do ulubionych

Data w MJM

07.03.06, 21:42
Jaki jest tera miesiąc w MJM? Jaka data? Tak na oko i tak w przybliżeniu.
Poszli już o miesiąc naprzód, imieniny Alicji mnie zmyliły, myślałam, że juz
po Nowym Roku jest.
Obserwuj wątek
    • Gość: gzyta Re: Data w MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 21:46
      pozna jesien, malgosia uprawia jogging pozna jesienia
    • piotr7777 Re: Data w MJM 07.03.06, 21:47
      Tak na oko to listopad.
      Krzysztof miał 52 lata w chwili śmierci a MArysia w pierwszym roku serialu
      miała 40. To znaczy, że było między nimi 6-7 lat różnicy wieku. W
      rzeczywistości Cezary Morawski jest starzy od Małgorzaty Pieńkowskiej o 11 lat.
      • amikeo Re: Data w MJM 07.03.06, 21:52
        Wczoraj w odcinku kolezanka Łukasza dostała na miała imieniny. Alicja. Imieniny
        Alicji są w grudniu (nie w każddym kalendarzu). To po miesiącu byłby styczen.
        • irenka82 Re: Data w MJM 07.03.06, 21:56
          gazela podgonic mial robote przed mrozami.dzisiaj(miesiac pozniej) nie
          wygladalo,zeby nagle pogoda sie zmienila na gorsze.
          i co kinga miesiac siedziala w anglii?czy wrocila(na pogrzeb)i znow pojechala i
          wrocila??
          • amikeo Re: Data w MJM 07.03.06, 22:00
            Mówiła dziś do Piotrka, że pojechała do Anglii po pogrzebie tylko po to żeby
            przekazać obowiązki nowej opiekunce. Czyli kreci się tam i z powrotem.
    • narewa Re: Data w MJM 07.03.06, 21:55
      ta Alicja...sztywne to dziecko ,że hej..a na dodatek chodzi do takiej klasy,że
      tylko JEDEN kolega,oczywiście Łukasz,ma w domu "Potop"..ty chyba scenarzyści
      przegięli...
      • Gość: niunia Re: Data w MJM IP: *.toya.net.pl 07.03.06, 22:03
        Damian tez ma Potop ale sie wczoraj spoznil z smsem ;-)
        • Gość: .... Re: Data w MJM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 10:20
          a Łukasz miał najpierw zacięty lewy policzek a plasterek miał naklejony na prawym,chociaż przylepiał na lewym.Ale to wszystko przez lusterko!
    • Gość: aga mikroklimat w gospodarstwie Mostowiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:00
      z datami to faktycznie mozna sie pogubić. Mnie natomiast irytuje strasznie
      zawsze błękitne niebo za oknem w kuchni w Grabinie. Maryska przechadza sie nad
      rzeką w pochmurny dzień, hanka rozmawia z dziecieakami przed domem- jest
      pochmurno, wchodzi sie do kuchni i piękne niebo. Wczoraj strasznie mnie to
      raziło
      • Gość: .. Re: mikroklimat w gospodarstwie Mostowiaków IP: *.ostnet.pl 08.03.06, 17:36
        A czy przypadkiem przed domem nie ma jakiejś takiej werandy obrośniętej (?)
        winogronem? Przez to nie byłoby widać całego nieba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka