Dodaj do ulubionych

Warszawa spotkanie!!!

13.02.11, 10:05
Dziewczyny proponuję spotkanie u mnie w domu, w przyszłą sobotę czyli 19 lutego. Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • olcia.kaktus Re: Warszawa spotkanie!!! 13.02.11, 12:36
      Ja się piszę, ale po 13-stej, bo wcześniej mamy basen. Wreszcie ci oddam chustę ;)
      • aga_junior Re: Warszawa spotkanie!!! 13.02.11, 12:41
        Ja się piszę :-)
        Ustalcie godzinę :D
        • andzia84 Re: Warszawa spotkanie!!! 13.02.11, 12:58
          no nie wiem jaka godzina najlepsza 14-15, bo później to chyba nie
    • tri-mamma Re: Warszawa spotkanie!!! 13.02.11, 18:43
      Ale fajnie!
      Jak tylko wyjdziemy z choróbska to będę.
      A z przychówkiem czy bez?
      • alcea3 Re: Warszawa spotkanie!!! 13.02.11, 18:57
        będę :P
        • olcia.kaktus Re: Warszawa spotkanie!!! 13.02.11, 19:14
          Pati, poważnie, czy wkręcasz?
          • andzia84 Re: Warszawa spotkanie!!! 13.02.11, 19:26
            wedle życzenia, bez dzieci czy z, moje będą :)
    • lipiec_2007 Re: Warszawa spotkanie!!! 13.02.11, 19:52
      ty mnie nawet nie denerwuj!!!

1-szy weekend od dawna postanowilismy (dzisiaj!), ze spedzimy u dziadkow...
      • lipiec_2007 Re: Warszawa spotkanie!!! 13.02.11, 19:52
        wlasnie za tydzien - dzieci nie pozwolily mi dokonczyc
        • klarysa007 Re: Warszawa spotkanie!!! 13.02.11, 19:53
          Aaaaaaaale fajnie, że sie znowu spotykacie!
    • kogosia Re: Warszawa spotkanie!!! 13.02.11, 19:52
      my tez się piszemy:) z Olą i Filipem:))

Poproszę o adres
      • becik_l79 Re: Warszawa spotkanie!!! 13.02.11, 21:20
        super pomysł:)
        kurde, jak mnie małż podwiezie z dziatwą to ja się piszę. Twój adres miałam, ale dla przypomnienia poproszę via email:)
        • andzia84 Re: Warszawa spotkanie!!! 13.02.11, 21:57
          dziewczyny napiszę adres na ukrytym i nr telefonu też w razie co. nie jest do mnie blisko ale teraz pod sam dom autobus mi podjeżdża 152 więc nie ma tragedii
          • alcea3 olcia 13.02.11, 22:03
            Niestety to tylko zart,ale mam nadzieje,ze w koncu kiedys uda mi sie z wami w Wawie spotkac;) Byłam tam raz kiedys przejazdem:)
            Ania mnie zapraszłą juz tyle razy :)))
            • andzia84 Re: olcia 13.02.11, 22:07
              Właśnie Pati wsiadaj w pociąg i dawaj! przecież już tyyyle razy cię zapraszałam!
              • kamamama2 Re: olcia 13.02.11, 23:10
                no to jak jakiś kataklizm mnie nie napadnie to i ja się przyłączę :)
    • mimi_mm Re: Warszawa spotkanie!!! 13.02.11, 23:20
      w sumie ja nie mam planow na sobote (oprocz wypadu na zakupy z rana)
      • f3f Re: Warszawa spotkanie!!! 14.02.11, 07:26
        Też się piszę na spotkanie, z przychówkiem :) Mam nadzieję, że jakieś podłe choróbsko nie pokrzyżuję nam planów :)
        • tri-mamma Re: Warszawa spotkanie!!! 14.02.11, 07:52
          O! Ile nas chętnych! Super!
          Asia, może zabierzesz się z nami? Będzie się raźniej jechało :)
          • aga_junior Re: Warszawa spotkanie!!! 14.02.11, 08:33
            suuuper!
            to jaka wstępna godzinka.?
            14.00?
            • tri-mamma Re: Warszawa spotkanie!!! 14.02.11, 10:29
              Jak dla mnie 14-sta super, ale nie wiem co na to inne dziewczyny. To jak? Może być?
              • f3f Re: Warszawa spotkanie!!! 14.02.11, 10:47
                14 OK :) Aga co do dojazdu, to zgadamy sie bliżej soboty, bo sama nie wiem skad bede jechac :)
                • andzia84 Re: Warszawa spotkanie!!! 14.02.11, 16:25
                  14 jest w porządku, przygotuje jakąś zupę dla dzieciaków jakby które miało ochotę i coś dobrego dla nas, aczkolwiek raczej dietetycznego bo się odchudzam :)
    • aga_junior andzia 14.02.11, 16:30
      a my co mamy przywieść?
      :D ???
      • andzia84 Re: andzia 14.02.11, 16:43
        a to już co Wam się widzi :) może być nie dietetycznie tylko że ja wystrzegam się przygotowywania niedietetycznych potraw bo mnie kuszą w trakcie przygotowywania :)
        • aga_junior dziewczyny 14.02.11, 20:04
          mam jeszcze Amelkowe ulotki może któraś by chciała?
          • tri-mamma Re: dziewczyny 15.02.11, 12:51
            Aga, weź dla mnie trochę ulotek, to położymy u nas w bufecie. Tam dużo osób codziennie przychodzi.
            Jak tylko dzieci będą zdrowe to wpadam z F i Z i z czymś napewno NIEDIETETYCZNYM!! :))
            • kogosia Re: dziewczyny 15.02.11, 13:50
              ja jesli wyzdrowiej do soboty tez moge wziąśc kilka ulotek
    • mimi_mm Re: Warszawa spotkanie!!! 15.02.11, 15:48
      ja niestety odpadam. rozlozyla nas choroba i zarazamy wiec nie chce was narazac :(((
      zaluje bardzo.
    • michalina_79 Re: Warszawa spotkanie!!! 15.02.11, 21:11
      andzia:) wtedy kiedy ja wyjechałam to ty spotkanie robisz buuuuuuuuuuuuuuuuu, jakby było ono tydzień później to był z chęcią dołączyła:) potrzebuję towarzystwa, wyjścia do ludzi:) no ale może następnym razem sie uda, bawcie się dobrze:)
      • malea1 Re: Warszawa spotkanie!!! 16.02.11, 07:57
        Kurcze, kurcze. Nie wiem czy jestem na tyle odważna, żeby się pokazać w realu :(
        • kogosia Re: Warszawa spotkanie!!! 18.02.11, 08:40

• andzia84 Re: Warszawa spotkanie!!! 18.02.11, 08:45
            Gosiu szkoda :(
            Reszcie dziewczyn przypominam że to już jutro!!! Adres i telefon na ukrytym!!!
            Czekam na Was około godziny 14. Do zobaczenia :)
            • aga_junior Re: Warszawa spotkanie!!! 18.02.11, 09:08
              My mamy w planie być :D do jutra mam nadzieję, ze się nic nie zmieni (tzn. żadne nie zachoruje)
              • f3f Re: Warszawa spotkanie!!! 18.02.11, 09:30
                My też mamy w planie być, mam nadzieję, że nic sie w tym zakresie nie zmieni:)
                • kamamama2 Re: Warszawa spotkanie!!! 18.02.11, 11:16
                  z dużym prawdopodobieństwem będziemy z Gismol :)
                  • andzia84 Re: Warszawa spotkanie!!! 18.02.11, 11:25
                    Kama super się cieszę że Was zobaczę i poznam Gismol :)
                    • tri-mamma Re: Warszawa spotkanie!!! 18.02.11, 11:36
                      Wow! Jakie się cudne towarzystwo zbiera!
                      Kurcze, mam nadzieję, że dotrę. Patrząc za okno, zaczynam mieć wątpliwości, czy dojadę...

Powiem tyle: jeśli samochód mi nie da do zrozumienia, że ma mnie w d... i jeśli akurat nas nie zasypie, to będę :) Bardzo bym chciał być...
                      • aga_junior tri-mama 18.02.11, 16:50
                        niech ci M odśnieży drogę :D
                        a tak na poważnie to kurde mam nadzieję, że odpuści ten śnieg i dotrzesz nio :D

Kama ale fajnie ;-)
                        • silvii Re: tri-mama 18.02.11, 19:50
                          ale macie fajnie... :) normalnie wspomnienia wróciły... i pierwsze spotkanie u Zoorki... heh... ale to było daaaawno temu ;) a potem I oficjalne spotkanko na ursynowie... aaa i jescze spacer po łazienkach... ale milo powspominać...

Silvii & Dan
                          • andzia84 Re: tri-mama 18.02.11, 22:30
                            Ale się cieszę na nasze jutrzejsze spotkanie!!! Jakbyście miały jakieś problemy z trafieniem śmiało dzwońcie
                            • becik_l79 Andzia 18.02.11, 23:37
                              Adaś miał dzisiaj temperaturę a potem zlizał ten krążek więc nie wiem jak z nami będzie. ... ale jeszcze się zorientuję, czy to zęby czy wirus i jak będzie ok z nim i z Karolą to się zgłoszę do Ciebie osobiście, dobrze? Znajdzie się w razie czego i dla nas miejsce?
                              • aga_junior Re: Andzia 19.02.11, 07:08
                                U nas na razie ok więc mamy w planie przyjechać. Martwię się czy tri mamy nie zasypało :-/ u mnie sypie od wczoraj.
                                • andzia84 Re: Andzia 19.02.11, 09:47
                                  znajdzie się miejsce dla wszystkich! u mnie też sypie ale już delikatnie, główne ulice powinny być odśnieżone, dopiero jak się już skręca w moją ulicę to kończy się cywilizacja :)
                                  • tri-mamma Re: Andzia 19.02.11, 11:11
                                    U nas ciągle sypie, ale podejmę challenge :)
                                    Jak tylko mi samochód odpali :)
                                  • becik_l79 Re: Andzia 19.02.11, 14:28
                                    przepraszam, że dopiero teraz, ale nie miałam dostępu do internetu. No i d...
                                    nie będę mogła się pojawić
                                    przepraszam, że w ogole zawracałam głowę...
                                    bawcie się dobrze i wrzućcie jakieś fotki po spotkaniu, żebym dokładnie zobaczyła, czego mam żałować;)
                                    • klarysa007 Re: Andzia 19.02.11, 14:38
                                      Buuuuuuuuuu jaka szkoda, że mnie tam nie ma :(
                                      A Trimama pewnie jakieś swoje CUDNE ciasto przyniosła buuuuuu A moja Marta chora :(
                                      • tri-mamma Re: Andzia 20.02.11, 09:29
                                        Muszę cię rozczarować Klarysk kochana!
                                        Nie zdążyłam nic przygotować, chociaż plany były..... dzis się upiecze, bo w lodówce czeka :)

Dziewczyny! Dziękuję za przemiłe spotkanie.
                                        Andzia! Dziękujemy za gościnę :)
                                        Zosia zakochała się w Soni. Cała drogę z powrotem i jeszcze dziś wspomina jaka to śliczna mała dziewczynka. I ona też by taką chciała, żeby się nią opiekować.... hehehe

Fotki robiła Andzia. Mam nadzieję, że coś wrzuci :)
                                        • malea1 Re: Andzia 21.02.11, 07:14
                                          Oj szkoda, że my nie mogliśmy uczestniczyć, ale mąż mnie zaskoczył i zorganoziwał na weekend wyjazd do Jachranki, jako prezent urodzinowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka