disno 23.02.11, 11:22 zna się któraś? Warto czy pic na wodę? Tak o tym myślę czy się z małą nie wybrać i mam sprzeczne opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amalota Re: groty solne 23.02.11, 11:28 Ja chodziłam z Jaśkiem. Wydaje mi się to fajne i przy katarach się sprawdzało. Dla mnie to też był relaks. Niestety trzeba chodzić regularnie. Odpowiedz Link
zalasso Re: groty solne 23.02.11, 12:49 Tak logicznie patrząc jest tam sól i woda, więc się sól rozpuszcza i jonizuje powietrze, to oddychając nim, wtłacza się w nas. Więc może działa, ale żeby to potwierdzić, to by trzeba jakieś badania w tym kierunku zrobić, a tak to jest czysty marketing :) Odpowiedz Link
a_beatle Re: groty solne 23.02.11, 13:02 www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96857,9124787,Niebezpieczna_zatoka.html Polecam przeczytać:-) Odpowiedz Link
boazeria Re: groty solne 23.02.11, 16:05 Eryk ma w przedszkolu grotę solną. Niestety nie mam czasu z nim chodzić a podobno fajna. Inni rodzice twierdzą, że warto. chodzili 10 seansów po 45 minut codziennie. Lekarz też poleca. Jeździliśmy całą rodziną do hotelu Gołębiewski i tam też mieli grotę solną- pełen relaks :-) Odpowiedz Link
andzia84 Re: groty solne 23.02.11, 17:05 fajnie jest, byliśmy kilka razy ale mało reguralnie, ci z moich znajomych co chodzili mówią ze działa Odpowiedz Link
ri.ka Re: groty solne 23.02.11, 21:22 ja chodziłam jak Ant był mały tzn dwie pierwsze zimy przechodzilismy raz na 1-2tyg katarów było mało chorób wcale (pierwszy antybityk Ant dostał w tym roku zamin znów zaczelismy odwiedzać grote) kiedys zabrałam M jak go jakies choróbsko zaczynało rozkladać (bołe miesniowe, katar jak z kranu, ogólne oslabienie) i mimo jednego seansu nie rozwineło sie i po dwóch dniach był zdrowy po katarze było tylko wsponienie a zawsze tekie choróbsko sie za nim wleklo przez tydzień bylismy zdziweini bo ja chodzilam bardziej dla relaksu i nie za bardzo wierzyłam w dzialanie groty teraz tez zaczeliśmy chodzic bo Agacie ciagle coś wraca od października jutro idziemy 3raz w odstepach 2tyg mimo ze mieliśmy w planach chodzic raz na tydz ale cos zebrać się nie mozemy wiec chyba zostaniemy przy chodzeniu raz na 2tyg ale im to wystarcza bo Agata pozbyła sie wreszcie kataru, Ant też i uporal sie z mega kaszlem wiec ja patrząc po moich dzieciach i sobie i naszych doswiadczeniach stwierdzam że dziala i polecam ;-) Odpowiedz Link
kamamama2 Re: groty solne 25.02.11, 10:52 ja chodziłam dawno temu z Rupertem po wycięciu migdała podczas pobytu w sanatorium, chodziliśmy codziennie, po powrocie do domu 1-2 razy w tyg i odchorowywaał to za każdym razem - 2 wizyty i choroba, nawet nasza lekarka się dziwiła Odpowiedz Link