Dodaj do ulubionych

wpadłam się przywitać

12.03.11, 22:23
widzę że forum hula, ku mej radości, jesteście niesamowite dziewczyny, jeśli zapomniałyście o mnie to się właśnie przypominam, zanim zaczniecie przeżywać matury z dziećmi:):) Nie mam ostatnio czasu na zaglądanie na forum, jakoś facebook je wyparł po trosze, a szkoda...tyle lat juz razem, 4,5 już prawda? Obiecuje ze będę zaglądać częściej i się udzielać ale dzisiaj to spać.
Obserwuj wątek
    • domatorka.amatorka Re: wpadłam się przywitać 12.03.11, 22:40
      no to kolorowych snów, zaglądaj częściej:*
      • anmroz Re: wpadłam się przywitać 12.03.11, 23:02
        Dawno Cię nie było, witaj :)

Maciuś, maj 2010
        Michał, lipiec 2007
        Martyna, grudzień 1999
        • a090707 Re: wpadłam się przywitać 13.03.11, 07:02
          Szybka lopez witaj:)
          • aga_junior Re: wpadłam się przywitać 13.03.11, 19:25
            hej witaj :-)
            • asia-ch Re: wpadłam się przywitać 13.03.11, 21:43
              Witaj, witaj. Ja też rzadziutko piszę, bo czasu na forum mało. :-)
              • klarysa007 Re: wpadłam się przywitać 13.03.11, 22:02
                Witaj znowu :)
                • lopez32 Re: wpadłam się przywitać 14.03.11, 12:54
                  witojcie, nie wiedziałam ze jeszcze ktoś mnie pamięta, no staram się ale ciężko mi idzie śledzenie bo studia zaczęłam, i pracuje za chwilke na dwa etaty narazie na jeden ale i tak gonie w piętkę. Jak to lopez dam radę:) 3 dzieci dwa etaty i studia, są wyzwania na świecie:). Pocieszam się ze nie ja jedna tak mam, tak się teraz pozmieniało ze ciężko mi na rynek pracy wrócić, a i trzeba coś zmienić w życiu. kto za zmianami i co robicie żeby bylo lepiej wpisujcie się bo ja dzisiaj ze sklepu jak wrocilam to juz nie wiem czy dzieciom marmoladę w blokach kupować czy maslo w ogóle kupować i czy ziemniaków nie zacząć sadzić na podwórku.
                  • lilka.k Re: wpadłam się przywitać 14.03.11, 12:58
                    ksywę Lopez ma mój brat, bo jest szybki jak błyskawica, coś musi być na rzeczy ;)))
                    Niezłe sobie tempo zarzuciłaś, nie ma co. Witaj i usiadź czasem na tyłku ;)
                    ja np wyjeżdzam z kraju, niech ten cukier sobie tu rośnie w siłę beze mnie ;)
                    teraz muffinki to już będize luksus w chacie, hehe
                    • lopez32 Re: lilka.k 14.03.11, 14:46
                      lila na stale wyjeżdżasz? bo nie jestem w temacie, z powodu cukru??:):) Ja wyjadę jak dżemy podrożeją jeszcze trochę, ale na wieś gdzieś ziemię uprawiać bo dzieci jedzą banany i pomarańcze a jabłka to od święta niemalże, gdzie czasy jak szarlotka była najtańszym ciastem...
                      ja czasem sobie siedzę na tyłku, jak się uczę:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka