Dodaj do ulubionych

Pytanko do odchudzonych.

06.04.11, 08:12
Jak wyglądała wasza skóra po zrzuceniu balastu? Oczywiście nie mówię tu o 5kg a o konkretnej liczbie kg. Czy fałdy tłuszczu na brzuchu nie zamieniły się w wiszące flaczki? A firanki na ramionkach się nie pojawiły?
Ja podjęłam ostatnią walkę z kg. Spadło już 7 jeszcze 17. Ćwiczę 4 x w tyg po 1.5 h (45min trening cardio na siłowni i 45 min Nordic) Bardzo chcę wreszcie schudnąć ale kurcze flakowatość też mnie nie pociąga jakoś specjalnie. Nie żebym teraz była jędrna nadzwyczaj ale przynajmniej "ubita" :-) Jak to u was było?
Obserwuj wątek
    • enya81 Re: Pytanko do odchudzonych. 06.04.11, 13:27
      Kilka lat temu schudłam 17kg i skóra jędrna i zero zwisów.
      Byc może akurat moja skóra łatwo sie regeneruje, bo po ciążach chudłam też kilkanaście kg a zwisów nie posiadam.
      A poza tym A6W potrafi zdziałać cuda ze skórą brzucha...
      • boazeria Re: Pytanko do odchudzonych. 06.04.11, 17:02
        ja schudlam 10 i czuje sie ok
        chce kolejne 10 zrzucic ale jakos brak mi sily teraz i determinacji
        mysle ze skora wisi przy zrzuceniu 25+ kg ale jak sie chudnie szybko- jelsi sie chudnie w miare stabilnie 1-2 kg na tydzien to skora ma czas na zaadaptowanie sie w nowej sytuacji :-)
        • dorka3078 Re: Pytanko do odchudzonych. 07.04.11, 12:32
          ja dwa lata temu schudłam 23 kg w pół roku i nic mi nie wisiało , w zasadzie nawet nie ćwiczyłam tylko zafundowałam sobie serię 20 wejść na vacu line
          • aga_junior Re: Pytanko do odchudzonych. 07.04.11, 13:55
            schudłam 10-11 kg i jestem zadowolona ze swojego ciała :D
            Jestem z tych ćwiczących: aerobic, basen i co tylko się da w wolnych chwilach.
            Na brzuch proponuję nawet nie A6W ale taką normalną serię na 6 mięśni brzucha wykonywaną codziennie. U mnie efekty były :-) Na ramiona polecam ćwiczenia z ciężarkami, niekoniecznie jakieś cieżary 450 gr. na początek wystarczy ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka