Dodaj do ulubionych

Co można zrobić ze znalezionym 100 zł ;-) ?

04.05.11, 10:11
Jeszcze nigdy nie znalazłam tyle pieniędzy :D
Ostatnio na spacerze z psem w lesie leży stówka :D nachuchałam, ucieszyłam się jak głupia i schowałam głęboko :D
No ale przecież nie oprawie tego banknotu w ramki ;-) może w coś zainwestować? :D
Obserwuj wątek
    • f3f Re: Co można zrobić ze znalezionym 100 zł ;-) ? 04.05.11, 10:34
      Moim zdaniem jakiś ekstra zakup dla SIEBIE :))
    • lipiec_2007 Re: Co można zrobić ze znalezionym 100 zł ;-) ? 04.05.11, 10:42
      gratuluje:)

zabralabym cala rodzine, w fajne miejsce, na wypasione lody:)
    • zabka11 Re: Co można zrobić ze znalezionym 100 zł ;-) ? 04.05.11, 10:59
      Podzieliłabym na każdego członka rodziny, po równo:)...licząc że jak kiedyś coś znajdą/wygrają to się i ze mną podzielą....hihihi
      Ale poważnie, jako że znalezione, dałabym każdemu po równo, i niech żądzą sobie, każdy dla siebie:)
      Albo wersja nr 2, kupiłabym coś sobie extra;)...na poprawę humoru, ...bo dziś mnie tak pokurzyli, że żadne nie zasłużyło na łaskę i dobroć;)
      Pozdrawiam
    • zabka11 Re: żądzą, przez "rz"...jeny słownika mi trzeba;) 04.05.11, 11:00

• tri-mamma Re: żądzą, przez "rz"...jeny słownika mi trzeba;) 04.05.11, 11:01
        Ale masz farta!
        Ja bym nową sukienką albo buty kupiła! O!
    • klarysa007 Re: Co można zrobić ze znalezionym 100 zł ;-) ? 04.05.11, 11:27
      Kupiłabym coś SOBIE :) Tym bardziej, że zwykle własne potrzeby pozostawiamy na koniec.
      • aga_junior Re: Co można zrobić ze znalezionym 100 zł ;-) ? 04.05.11, 11:45
        hmmmm no właśnie klarysa masz rację ;-)
        sukienka do mnie przemawia :D
    • takatoszymura Re: Co można zrobić ze znalezionym 100 zł ;-) ? 04.05.11, 11:50
      Zainwestować! we fryzjera ;-) albo nową kieckę! Ja kiedyś znalazłam 1200 zł, ale oddałam na policję, głupia- przez ostatnie 10 lat żałuję tej decyzji.
      • burdziaa Re: Co można zrobić ze znalezionym 100 zł ;-) ? 04.05.11, 12:00
        wpłaciłabym dla potrzebujących dzieci :)
        • ankas4 Kupiłabym 100 zdrapek:) 04.05.11, 13:40
          Jedna zdrapka za 1 zł wiec... rachunek jest prosty, moze sie kasa pomnozy:) ,mozesz tez...zainwestowac w zdrapki za 2 zl:)
          • alcea3 Re: Kupiłabym 100 zdrapek:) 04.05.11, 14:06
            Pochuchać by sie pomnożyło :P
            • alcea3 Re: Kupiłabym 100 zdrapek:) 04.05.11, 14:07
              A serio kup cos sobie, bo o sobie pamieta sie zawsze na koncu:)
      • smolineczka Re: Co można zrobić ze znalezionym 100 zł ;-) ? 04.05.11, 16:16
        Takato, jeśli te Twoje 1200 zł znalazłaś w Krakowie i krakowskiej policji te pieniądze oddałaś, ai było to dziesięć lat temu, to chyba policja dołożyła stówkę i podrzuciła te "Twoje" pieniądze pod Akademię Sztuk Pięknych, gdzie ja je znalazłam w kopercie i.. wraz z mężem wyjechałam na cudowny weekend. Aga za 100 zł za daleko nie wyjedzie, ale trochę przyjemności jej się należy ;-) a może mały tatuaż??
        • aga_junior smolineczko ty mnie nie namawiaj 04.05.11, 17:22
          na nowy tatuaż bo chodzi mi po głowie ;D (na nóżce taki nie za duży, sexowny hmmm)
          ale 100 to za mało i nie nacieszyłam się jeszcze swoim pierwszym :-)

Po za tym mój tatuś jest oburzony moim karygodnym postępowaniem i nie dzwoni od świąt. Jak bym sobie zrobiła teraz drugi mogłabym zostać ostatecznie wypisana z rodziny :D
          • aga_junior a może 04.05.11, 17:24
            po prostu kupię za to dobrej wódki na zlot :D
            i będzie "problem" z głowy :D
            • smolineczka Re: a może 04.05.11, 18:58
              nie wiedziałam, że tatuaże są takie drogie!:-D cóż, wódka jest fajnym pomysłem, prawie idealnym, i chętnie się z Tobą, z Wami napiję:-)
              • aga_junior Re: a może 05.05.11, 17:58
                smolineczka napisał:

> nie wiedziałam, że tatuaże są takie drogie!:-D cóż, wódka jest fajnym pomysłem,
                > prawie idealnym, i chętnie się z Tobą, z Wami napiję:-)

:D no i wszystko jasne :D
        • takatoszymura Smolineczka 04.05.11, 21:43
          przynajmniej Ty dobrze spożytkowałaś te pieniądze! A policjanci patrzyli się na nas jak na idiotów jak przyszliśmy z tymi pieniędzmi Teraz też inaczej bym z nimi postąpiła ;-) Ale jest też taka prawda, że pomiędzy znalezieniem kasy a odniesieniem ich na komendę policji, minęło ze 3 godziny, podczas których z mężem je pomnożyliśmy na Bingo- nadwyżkę zarobioną na hazardzie odebraliśmy sobie :-)
          • aga_junior Re: Smolineczka 05.05.11, 17:59
            wiecie ciekawa jestem co policjanci zrobili z tymi pieniędzmi hmmmm ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka