Dodaj do ulubionych

No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :))

13.06.11, 19:47
Polewam dziś ja! Może być nawet "paliwo rakietowe" :))))

Jak pisałam w kawowym, w sobotę organizowaliśmy dużą imprezę. Była to pierwsza impreza, za którą byłam odpowiedzialna od początku do końca. Zaczęłam pracować nad nią już w styczniu. Udało się rewelacyjnie! Dziś rozmawiałam z klientem, i powiedział, że jakość obsługi przeszła jego najśmielsze oczekiwania :)))

No dumna jestem i już!

Więc wypijmy za sukces!!

A zdjęcia tutaj:
www.girydon.pl/galeria.html
Zdjęcia z imprezy na dole galerii, zaczynają się od foty z namiotem (zdjęcie nr 25) do końca.
Obserwuj wątek
    • burdziaa Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 13.06.11, 19:49
      Gratuluje Agusiu :) zaraz siadam do zjec na pewno pysznych!!!!
      ps,zapraszam po losy dla Amelki :)))
      • anula_82 Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 13.06.11, 20:40
        Aaale wyżera! :D :D
        gratulacje i życzę samych takich zadowolonych klientów :)
      • andzia84 Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 13.06.11, 20:41
        no gratuluje!!!
    • iki2007 Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 13.06.11, 20:38
      suuuuuuuuuper!! oj zgłodniałam jak obejrzałam zdjęcia!!! pieknie!!
    • pabia_a Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 13.06.11, 20:44
      cudnie i smacznie:)
    • domatorka.amatorka Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 13.06.11, 20:50
      a ja widzę tylko 24zdjęcia i wcale nie ma tam żadnego namiotu :>

aha, Aguś Ty jesteś dla mnie oaza spokoju, opanowania i cierpliwości, więc ja sobie nie wyobrażam, że cokolwiek mogłoby się nie udać:)
    • zabka11 Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 13.06.11, 21:05
      Pięknie, smacznie i stylowo:)
      To wesele było?
      Gratulacje udanej imprezy, pierwszego sukcesu i tylko tak dalej:)
      Piję Twoje zdrówko:)
    • katx1 Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 13.06.11, 21:25
      Ale pięknie, gratuluję i życzę wielu kolejnych udanych imprez.
      • aga_junior Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 13.06.11, 21:46
        No kochana GRATULACJE!!! Pięknie :-) i pysznie...
    • metanira Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 13.06.11, 21:52
      Wystrój przepiękny. A jedzenie... aż zgłodniałam ;) wszystko wygląda fantastycznie :) Gratuluję :D
      • szaszanka21 Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 13.06.11, 22:21
        Rewelacja!!!
        Na prawdę pięknie to wszystko wygląda i pewnie świetnie smakowało!!!
        Nie dziwię się ,ze klient był zachwycony :)))
        Tri-mama jesteś wielka!!! Gratulacje!
        P.S.Jak będę wydawać córkę za mąż to już wiem do kogo się zwrócić :))))
        • lilka.k Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 13.06.11, 22:26
          Aga!!! wow, cudownie. jeju, szczęka mi opadła, coś niesamowitego! Jesteś najlepsza!
    • lipiec_2007 Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 13.06.11, 22:20
      wow! gratuluje sukcesow i zycze wielu kolejnych udanych imprez i zadowolonych klientow:) pieknie!

za paliwo od rakiety dziekuje uprzejmie:) pozostane przy malym piwie.....
      • tri-mamma Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 13.06.11, 22:24
        W sumie ja też desperadosa pół wypiłam :) Paliwo rakietowe za mocne jak na moje możliwości :))

Tak, wesele to było. U osoby prywatnej w ogrodzie. Straszną mi satysfakcję i przyjemność przynosi ta praca.
        • klarysa007 Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 13.06.11, 22:55
          Przepięknie! Gratulacje! Aż mi ślinka pociekła mniam
          • ankas4 Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 13.06.11, 23:02
            No cudnie, sama ,az zgapię parę pomysłów na podanie dań, świetnie to wszystko wygląda, a pewnie jeszcze lepiej smakowało:)
            Na zdrowie:)
    • klaudia020707 trimama 13.06.11, 23:05

ja też mam tylko do zdjęcia 24 buuuuuuuu
      też chcę obejrzeć, czemu dalej nic nie mam?
      • domatorka.amatorka Re: trimama 14.06.11, 07:28
        Ausia czemu my nie widzimy tych zdjęć? poratujcie dziewczyny
        • burdziaa Re: trimama 14.06.11, 08:20
          Obejrzałam wszystkie zdjecia ze smakiem :) wspaniałości!!!!!Gratuluję najserdeczniej Agusiu i zycze wielu takich imprez.
    • a_beatle Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 14.06.11, 09:13
      Cuda!
      Gratuluję serdecznie:-))))
    • michalina_79 Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 14.06.11, 09:59
      ja nie wiem co wy jeszcze widzicie za zdjęcia bo u mnie też w galerii zdjęcie 24 jest ostatnim zdjęciem:((((
    • michalina_79 Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 14.06.11, 10:00
      już wiem, moja mozilla nie otwiera wszsytkich zdjęć z galerii, uruchomiłam explorera i poszło:)
      • f3f Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 14.06.11, 10:33
        Aga! Pieknie, ślicznie, elegancko i napewno smacznie! Aż mi żal, że już po slubie jestem :DDD
        Gratuluje :)
        Strasznie zgłodniałam po tych zdjęciach :)))
    • tri-mamma Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 14.06.11, 12:18
      A nie wiem czemu nie widzicie zdjęc dalej?
      Wczoraj strona byla updatowana, moze trzeba wejsc na stronę główną i przejśc do galerii.
      • myrtille Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 14.06.11, 12:20
        Ja widzę, ależ pięknie.
        Głodna od razu się robię. Zwłaszcza na te słodkości.
        Gratuluję
    • cui Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 14.06.11, 12:20
      No cóż..... WIELKIE GRATULACJE!!!!
      Super to wszystko wygląda :)
      Takie zdjęcia to prawdziwa reklama :)
      • emma_me Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 14.06.11, 12:27
        przepiękne przyjęcie. Nie doszukałam na Waszej stornie w jakim rejonie Polski działacie :)
        • andzia84 Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 14.06.11, 12:32
          szkoda że mój ogród się nie nadaje na wesele bo na pewno bym skorzystała, a tak tylko zdjęcia mi zostały :( ale super, naprawdę bardzo mi się podoba
          • tri-mamma Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 14.06.11, 22:35
            No właśnie i w tym problem tkwi, że trzeba mieć gdzie to bydlę wielkie rozstawić :))

Jesteśmy na terenie Warszawy i okolic :)
            • joannakw Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 14.06.11, 23:09
              Słowa uznania dla mnie 100 pkt na 100 możliwych - jeżeli mogę ocenić :)

Podoba mi się dodatkowo polecanie firm towarzyszących Wam bez podawania lokalizacji w konkretnym mieście (W-wa) co daje możliwość działania na terenie całego kraju.

Życzę samych zadowolonych Klientów, którzy polecą Cię dalej;)

A paliwa rakietowego z kieliszek się skuszę za dalsze SUKCESY :P ( na zlocie tylko powąchałam ;( - hihihi - za to m. za nas dwoje skosztował)
    • lucy_cu Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 15.06.11, 11:32
      Jejejejejej...to ja idę coś zjeść, zaśliniłam się kompletnie.
      Gratuluję!!!!!!!!!!!
      • anmroz Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 16.06.11, 14:33
        Wow, jestem pod ogromnym wrażeniem!
    • alcea3 Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 16.06.11, 17:53
      Jestes niesamowwita, wspaniale to wygląda, masz naprawdę wielki talent
      • klaudia020707 Re: No to wychylmy kieliszki za udaną imprezę :)) 16.06.11, 18:00

problemem jest chyba mozilla to przez nią nie wszystko się otwiera, ale co tam niedługo będe w Pl to na pewno sobie obejrzę:)
        z tego co piszą dziewczyny i długości wątku widać że warto poczekać
        Gratulacje!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka