Dodaj do ulubionych

byliśmy na Auta 2 :-)

29.06.11, 20:09
Ogólnie film jest bardzo inny od poprzedniej części, tamta była taka... romantyczna, a tu niezła gangsterka jest. Film w stylu Bonda i Bourne'a: mnóstwo strzelania, bomb, efektów specjalnych i gadgetów - Bruno się czasem bał.
Ogólnie uważam, że jest to film dla starszych chłopaków i dla dorosłych, ale Brunkowi też się podobał. Musiałam go troszkę uspokajać, troszkę tłumaczyć i przytulać... ale i tak było warto.

Poza tym... nie było opcji, że nie obejrzymy drugiej części - Bruno jest w McQueenie zakochany po uszy :-)
Obserwuj wątek
    • ankas4 Re: byliśmy na Auta 2 :-) 29.06.11, 20:24
      OoO JAK fajnie, ale troszke mnie przeraziłaś tym,.ze film jest dla starszych chłopaczków, bo Tymek z tych strachliwych i nie wiem czy wytrzyma w kinie... np bał sie początkowo tych odcinków specjalnych np o ufo i dopiero jak obejrzał kilka razy na kompie to sie jakos oswoił i teraz oglada normalnie:)

• alcea3 Re: byliśmy na Auta 2 :-) 29.06.11, 20:26
        tez bylismy, generalnie uwazam ze film jest ...dla dorosłych :DD dzieciaki popatrza tylko na strzelanki i scigajace sie samochody, ale rodzice maja ubaw po pachy z tekstow :DDDDDDDDDDD
        • alcea3 Re: byliśmy na Auta 2 :-) 29.06.11, 20:27
          pamietajcie, ze w multikinie bilet za 10 zł (rowniez 3D) przy zakupie nowego plussss multiwitamina!
          • olus-ia80 Re: byliśmy na Auta 2 :-) 29.06.11, 20:49
            Tak , ale promocja tylko do jutra.
            My tez byliśmy.
            Mój syn , niczego się nie boi, więc u Nas luz.
            Zresztą , ja pół filmu przespałam , wreszcie miałam chwilkę , by odlecieć .
        • fassollka Re: byliśmy na Auta 2 :-) 29.06.11, 20:54
          nooo, tekst Pana Kartofla do Państwa Barbie i Kena, że "jeszcze nic?" bomba! i potem "tam gdzieś był schodek" też mnie max rozbawił :-)
          • ewlinp Re: byliśmy na Auta 2 :-) 29.06.11, 22:35
            zakładałyście młodym okulary 3d? bo troche mnie to martwi, mój z tych co mu takie gadźety wybitnie przeszkadzają.
            • alcea3 Re: byliśmy na Auta 2 :-) 29.06.11, 22:38
              ja nie chciałam 3D , poszliśmy na "normalne" :)
            • fassollka Re: byliśmy na Auta 2 :-) 30.06.11, 06:23
              my też nie byliśmy na 3d, wolałam 2d "na pierwszy raz". Na 3d może pójdziemy za jakiś czas.
              • malea1 Re: byliśmy na Auta 2 :-) 30.06.11, 09:21
                My pójdziemy jak młody wróci z wakacji u babci. Ale już zajawki wskazywałay, że ta część jest raczej nie dla dzieci. Ale nie pójść nie można ;)
                • kogosia Re: byliśmy na Auta 2 :-) 30.06.11, 09:50
                  my idziemy w sobotę z okazji urodzin Filipa:))
                  a jutro mamy imprezkę i strasznie boję się deszczu:((
                  • takatoszymura Re: byliśmy na Auta 2 :-) 30.06.11, 09:55
                    My też idziemy w weekend:-)
                    • leluchow1 Re: byliśmy na Auta 2 :-) 30.06.11, 10:36
                      Dla mnie I cz. bezkonkurencyjna. Jeszcze nie spotkałam kontynuacji która dorównywałaby I części. Chłopakom się podobało. Dla mnie dubbing kiepski. Tzn nie dla mnie a dla dzieciaków bo te francusko-niemiecko-rosyjskie podjazdy dla 4 i 6 latka były nie zrozumiałe. Ja się nie zachwyciłam, ale czego się nie robi dla dzieci i Zygazaka :-)
                      • dmgr Re: byliśmy na Auta 2 :-) 03.07.11, 21:36
                        My też byliśmy w sobotę z okazji urodzin ale też mi się nie podobał. Byłam z Pawłem, Klarą (6 lat) i 8-letnim bratem z czego tylko brat był zachwycony a Paweł się bał i siedział mi na kolanach a Klara trzymała za rękę. Oczywiście nie mogliśmy nie pójść ale już zwiastuny mi się nie podobały. Dobrze, że chociaż Toy Story było dobre. Byliśmy na 2D bo 3D bojkotujemy. Paweł na Gnomeo i Julia obejrzał 3/4 bajki bez okularów jak dla mnie bajki dla dzieci powinny być tylko analogowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka