malenkie7 08.07.11, 07:26 szybko piję i zmykam na 8 na cwiczenia. pozniej duuuuzo pracy, a w planach samotny (!) weekend. wyganiam moich chłopaków na wies, a ja na zakupy, do kina:), lenistwo, nicnieróbstwo. miłego dnia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anmroz Re: kawa w piątek 08.07.11, 07:49 Maleńkie7-zazdroszczę! Korzystaj z wolnego czasu, ile wlezie! U nas wreszcie słońce. I kawa w ciszy i spokoju, reszta śpi.Dziś spędzimy dzień na dworze,w międzyczasie zrobię racuchy z jabłkami.Będziemy się lenić :) Odpowiedz Link
zabka11 Re: kawa w piątek 08.07.11, 07:54 Malenkie jaki masz planowy cudny weekend:) Witam z kawką w 3 sek, i zmykam. Dzień słoneczny, choć burze zapowiadali. Niech taki zostanie do końca.., proszę, pod każdym względem. Miłego dnia kochane:) Odpowiedz Link
maryjka60 Re: kawa w piątek 08.07.11, 08:39 Alcea minie Ci Kochana, też tak ostatnio miałam ale samo przeszło. Zaraz śniadamy i zabieram dzieci na cały dzień do siostry, a w niedzielę ja mam wolne bo mąż jedzie z nimi do swoich rodziców, więc jak ktoś chciałby się ze mną umówić do knajpy lub kina to ja baaaardzo chętnie. Miłego dnia i samych dobrych wieści. Odpowiedz Link
burdziaa Re: kawa w piątek 08.07.11, 08:49 A nas czeka Marton Gór Stołowych z Pasterki a meta zawodów zlokalizowana będzie na szczycie Szczelińca Wielkiego.Oczywiscie jedziemy kibicować,bratu mojego Jasia,który startuje w nim. A przy okazji Jasiek wywozi mnie z domu bo siedzę w czterech scianach i nie mam na nic siły ani ochoty,mam nadzieje ze odetchnę troszke w gorach.Słonce piękne i Wszystkim zdrowego wekendu ciepłego życzę. Odpowiedz Link
klarysa007 Re: kawa w piątek 08.07.11, 09:00 Kawa bez słoneczka :( Na termometrze niby 24 st ale za oknem chmury i jakoś tego ciepełka nie czuję jeszcze. Ale przynajmniej dziś wreszcie da się wyjść na spacer, bo ostatnie dwa dni to pogodowo ech...szkoda gadać. W planach zakupy przed urodzinową imprezką Tuski, bo chociaż będą tylko najbliżsi to przecież i tak muszę ich czymś poczęstować :) Odpowiedz Link
tri-mamma Re: kawa w piątek 08.07.11, 09:43 Witam się z wami kochane po połowicznie przespanej nocy. Kurcze, wiele lat nie bolała mnie tak głowa jak dziś.. hmm Moje dzieci tzn J i Z pojechali z tatą nad morze. Wyprawiłam ich o 3.30. Wiecie, jak o tej porze jest pięknie w moim lesie? I już jest jasno! Czemu nie może tak być cały rok.... :) Tak więc my dziś z Franusiem jedziemy do mojej siostry i małej Nelki. Ciekawe jak tam Maciuś Agi i Aga się trzymają. Miłego dnia!! Odpowiedz Link
metanira Re: kawa w piątek 08.07.11, 15:04 Witam się popołudniowo :) Mam całkiem WOLNE i SAMOTNE popołudnie i nie wiem, co z nim zrobić ;) Chyba po prostu NIC nie będę robić ;P M pojechał odwieźć Konrada do Poznania (stamtąd pojedzie z babcią nad morze), wróci wieczorem. Tak bardzo potrzeba mi chwili spokoju i samotności... Odpowiedz Link
ankas4 metanira wspaniale! 08.07.11, 15:32 Pamiętam jak sie martwiłaś wyjazdem nad morze bez Ciebie, a teraz taka zmiana pozytywna:) super, nasz tez juz zaczał sypiac poza domem bez nas;) nie za daleko , bo dziadkowie są...2 km dalej, ale zawsze to coś, myslę, ze jak mielibysmy teraz wyjazd nawet kilkudniowy nie byłoby problemu:) , ja dzis spędzam popołudnie z 4 latkiem( TYmek ) i 7 latkiem( kuzyn Tymka Kuba:) , a wieczorem jedziemy do babci i dziadka gdzie Tymek chce spac i spędzic wekend:) bosko jest musze przyznać:))) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
metanira Re: metanira wspaniale! 08.07.11, 17:11 Fakt, teraz już się nie martwię :) Bo powodów, z których martwiłam się w lutym, już nie ma ;) Wiem, że babcia sobie z nim dobrze radzi. Wiem, że Konrad już wie, jak to jest być w obcym miejscu bez rodziców, a skoro mimo to cieszył się na ten wyjazd, to znaczy, że naprawdę się cieszył na to, co go czeka, a nie cieszył się, bo nie wiedział co go czeka ;) No. Tak więc teraz tylko się cieszę. I d e l e k t u j ę s i ę :D Odpowiedz Link