Dodaj do ulubionych

czarna herbata i grapefruit

29.09.11, 07:46
piję i jem na szybkości, zaraz muszę się zbierać na kolejną rozmowę.
A do herbaty przeczytałam sobie artykuł: wyborcza.pl/1,75480,10369723,Czyszcze_fugi_szczoteczka.html, identyfikuję się z nim w 95%.

Dobrze, że zdrowie nam dopisuje i humory (chociaż u mnie to różnie, mega huśtawkę mam).

Miłego dnia dziewczyny!
Obserwuj wątek
    • burdziaa Re: czarna herbata i grapefruit 29.09.11, 08:07
      Dosiadam sie do Ciebie ale z własnym prowiantem bo na Twoim to bym padła :)
      Piękne słonce,mnostwo sprzątania w domu ale polezy jeszcze odłogiem bo chce coś skonczyc malowac.Miłego zdrowego dnia!
      • olus-ia80 Re: czarna herbata i grapefruit 29.09.11, 08:36
        Witamsię.
        Udało mi sie połaczyć , tęskniłam za Wami .
        Kawa bez Was w ogóle nie smakuje .
        Mam nadzieje na normalny internet , jak postawia masz dla nas , nie wiem kiedy , mobilny to porazka
        Unas wszystko ok , mieszka sie super cudownie
        Pranie pachnie cudnie , kiedy schnie na powietrzu , dzieci szczęsliwe , jednak do miasta mnie jeszcze ciągnie , ale do domu jeszcze bardziej .
        Klarysko odpiszę , ja czekam juz na Twoje odwiedziny
        A tam wszystkie Was zapraszam , kto bedzie w okolicy Wrocławia
        Miłego dnia i kawa wreszcie smakuje pozdrawiam Was wszystkie
        • klarysa007 Olusia 29.09.11, 08:38
          :D To już niedługo, nie mogę się doczekać!!!!!!!!!!
          • burdziaa Re: Olusia 29.09.11, 08:46
            Olusia organizuj zlocik u siebie w jakis wekend :) juz sie stesknilam !
      • klarysa007 Re: czarna herbata i grapefruit 29.09.11, 08:36
        Kawa z kaszlem. Katar się przesunął i teraz kaszlę sobie więc idzie ku lepszemu :D
        W planach przeszukanie szaf żeby sprawdzić co zimowego wciąż pasuje na potwory i praca nad stronką stowarzyszenia, bo trzeba kilka rzeczy dopracować. A w tle kaszelek...
        • aga_junior Re: czarna herbata i grapefruit 29.09.11, 08:55
          kawa z miodem i też kaszelkiem. Dobrze, ze ból gardła trochę odpuścił :-)
          Młody dostał syropki i ma do końca tygodnia siedzieć w domu.
          Będziemy więc siedzieć w domu, oglądać filmy, pić gorącą herbatkę i może poprasuje.
          Olusia ale fajnie, że ci fanie :D zazdroszczę tych pozytywnych emocji :-) dom to jest to !!!
          • zalasso Re: czarna herbata i grapefruit 29.09.11, 09:33
            Siedzę z kaszlem i kawą :) a moje dzieci bawią się z kaszlem :) Pogoda dopisuje, więc wyprowadzimy kaszel na spacer.
            Mam dziś świetny humor, choć w sumie nie wiem czemu, jednak wiele spraw idzie nie tak jak powinno.
            Miłego dnia wszystkim!
            • joasia83m Re: czarna herbata i grapefruit 29.09.11, 10:45
              wow, to tu chyba w kawowym tak sie zarażamy?
              ja jeszcze ok, ale Dawid cos mi szwankuje... a nie bylo nic, ani kataru, ani kaszlu, z dnia na dzien cos sie rozwinelo, zaczeło sie zwracaniem, a teraz duuza goraczka, katar...
              ja dzis jeszcze leniwie, a od jutra zaczynam studia :O odbiło mi lekko, zeby sie nie nudzic z niemowlakiem, bede miala sesje w terminie porodu...
              szybka herbatka z miodem i cytryna i biore sie za wymyslanie ciasta z niczego (bo nie ma jak wyjsc po zakupy)
              Najlepszego wszystkim Michałkom, którzy dzis swietują :)
    • tri-mamma Re: czarna herbata i grapefruit 29.09.11, 11:16
      Witajcie moje drogie koleżanki!

Dosiadam się z drugą kawką. Wczoraj osiągnęłam szczyt swoich możliwości fizycznych i zasłabłam w pracy. Ale tylko na 10 minut ;) Pozbierałam się do kupy i poszłam na lekcję do zerówki :) Nie mam czasu i możliwości na słabość. Chociaż do końca dnia rypała mnie głowa niesamowicie...

Dziś jest lepiej, jednak ostatnie wieści nie są wcale wesołe i optymistyczne... Może skrobnę coś na ukrytym później.
      Narazie łapię się za robotę, bo odebrałam właśnie klucze od nowego domu i przeprowadzkę czas zacząć.
      To do dzieła!
      Udanego dnia!
      • mama_ditte Re: czarna herbata i grapefruit 29.09.11, 12:59
        witam dziewczynki z poziomu podłogi bo tylko tak mogę kontrolować małego uciekiniera,kawka zbożowa była na I śniadanie ,teraz była rozpuszczalna z pianką a w między czasie byłam w sklepie dzieciowym przymierzać młodego do fotelika i głowię się co zrobić bo mam 300 zł różnicy mi8ędzy fotelikami a z kasą różnie ,jutro do ptracy na 4 godz. tam mnie też męczą ech łeb już pęka od dylematów
        olusia super że jesteś ,tort wg twojego przepisu wyszedł super tylko się trochę "zmęczył" jak wiozłam go 1,5godz. w korku i upale ,wrzucę zdjęcie jak mi łaskawie przyśle szwagierka bo zapomniałam ofocić go w domu
    • lucy_cu Re: czarna herbata i grapefruit 29.09.11, 13:43
      Poobiednia herbata i zaraz skok do muzycznej.
      Tempo, tempo. Mam spadek formy i humoru. Ale dzieci, tfu, tfu, jako rzepy. I to rzepy roześmiane. ;) I dobrze.

Zdrowia wszystkim i siły!
      Miłego!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka