olus-ia80 11.10.11, 09:44 Zapraszam Was do siebie na kawke w piatek . Będzie Lilka , pomyślałam , że chętnie sie wspólnie spotkamy , ponieważ dawno nie byłysmy w większym gronie , chętne zapraszam . Adres podam na ukrytym . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azi81 Re: Wrocław spotkanie 11.10.11, 20:29 to fajnie tylko ze ja nie mam dostepu do ukrytego :/ Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Wrocław spotkanie 11.10.11, 20:39 myśle że koło 16 godz Iza , dam Ci adres na gg Odpowiedz Link
ankas4 Re: Wrocław spotkanie 11.10.11, 22:08 Dzieki za zaproszenie, niestety od czwartku mamy gości:) ale bawcie się dobrze i do nastepnej okazji:) Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Wrocław spotkanie 12.10.11, 08:21 Patrycja , ja sobie nie wyobrażam , żeby Ciebie i Malwinki nie było. Odpowiedz Link
alcea3 Re: Wrocław spotkanie 12.10.11, 19:57 olus-ia80 napisała: > Patrycja , ja sobie nie wyobrażam , żeby Ciebie i Malwinki nie było. Patrycja..... jak służbowo hhe Odpowiedz Link
lilka.k Re: Wrocław spotkanie 13.10.11, 00:08 o jak miło :) a czy możemy w innym terminie bo o 18 ide na wernisaż i chyba nie zdążę dojechać do Oławy. moze wam bardziej sobota pasuje ale wcześniej? Odpowiedz Link
lilka.k Re: Wrocław spotkanie 13.10.11, 00:10 zapomnialam,ze sobota to dzień dł siostry. moze niedziela? przepraszam, ze rąk mieszam, ale bardzo spontanicznie planuję te moje wakacje. Odpowiedz Link
burdziaa Re: Wrocław spotkanie 13.10.11, 08:08 Ja niestety w piątek nie dam rady :( Olusiu nie bede miala pomocy o której rozmawiałysmy- mnie niedziela bardziej pasuje tak jak Lila może. Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Wrocław spotkanie 13.10.11, 10:04 Dziewczyny , mnie pasuje tylko od pon do pt , weekend jestem tylko dla męza . Ale na kawę zapraszam i tak , te dziewczyny , które moga . Zrobię serniczek . Odpowiedz Link
lilka.k Re: Wrocław spotkanie 13.10.11, 11:36 Ojej :(. nie wiem co teraz. bo weekend mi bardziej pasuje. tak myslalam, ze nic z tego nie bedzie. latwiej sie bedzie spotkac z kazda osobno :) Odpowiedz Link
burdziaa Lila 13.10.11, 12:38 Mnie też zawsze lepiej w wekend się ruszyć-a dasz radę przyjechać do Wrocławia?Może spotkamy się i również z dziewczynami,którym nie pasuje piątek w jakimś pysznym miłym miejscu :)? Odpowiedz Link
lilka.k Re: Lila 13.10.11, 17:58 Burdzia, ja bede z siostra w sobote sie szlajac po wroclawiu :)., wiec mozemy sie gdzies umowic. Ja naprawde jutro nie moge, bo zalezy mi na tym wernisazu. ganiam w ogole strasznie, nie zaplanowalam sobie tego wszystkiego dobrze, ale chyba i tak by nic nie wyszlo z moich planow, bo pokrzyzowali mi je przed chwila ludzie, ktorzy sa zainteresowani (mam nadzieje) mieszkaniem naszym i mam kilka spotkan w zwiazku z tym, w sobote, ale pod wieczor bardziej. Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Wrocław spotkanie 12.10.11, 19:49 Olu dziękuję za zaproszenie ale niestety nie będę mogła być, buuuuu. Dzisiaj szwagierka potwierdziła swój przyjazd od piątku, bardzo żałuję bo chciałabym się z Wami zobaczyć. ps. Ola sprzedałaś już garaż Fisher Price? Odpowiedz Link