Dodaj do ulubionych

Wrocław spotkanie

11.10.11, 09:44
Zapraszam Was do siebie na kawke w piatek .
Będzie Lilka , pomyślałam , że chętnie sie wspólnie spotkamy , ponieważ dawno nie byłysmy w większym gronie , chętne zapraszam .
Adres podam na ukrytym .
Obserwuj wątek
    • burdziaa Re: Wrocław spotkanie 11.10.11, 12:22
      Olusiu w piątek w ciągu dnia?
    • azi81 Re: Wrocław spotkanie 11.10.11, 20:29
      to fajnie tylko ze ja nie mam dostepu do ukrytego :/
      • olus-ia80 Re: Wrocław spotkanie 11.10.11, 20:39
        myśle że koło 16 godz
        Iza , dam Ci adres na gg
        • alcea3 Re: Wrocław spotkanie 11.10.11, 21:57
          Ja się piszę!!! :)
          • ankas4 Re: Wrocław spotkanie 11.10.11, 22:08
            Dzieki za zaproszenie, niestety od czwartku mamy gości:) ale bawcie się dobrze i do nastepnej okazji:)
            • olus-ia80 Re: Wrocław spotkanie 12.10.11, 08:21
              Patrycja , ja sobie nie wyobrażam , żeby Ciebie i Malwinki nie było.
              • alcea3 Re: Wrocław spotkanie 12.10.11, 19:57
                olus-ia80 napisała:

> Patrycja , ja sobie nie wyobrażam , żeby Ciebie i Malwinki nie było.

Patrycja..... jak służbowo hhe
                • lilka.k Re: Wrocław spotkanie 13.10.11, 00:08
                  o jak miło :)
                  a czy możemy w innym terminie bo o 18 ide na wernisaż i chyba nie zdążę dojechać do Oławy. moze wam bardziej sobota pasuje ale wcześniej?
                  • lilka.k Re: Wrocław spotkanie 13.10.11, 00:10
                    zapomnialam,ze sobota to dzień dł siostry. moze niedziela?
                    przepraszam, ze rąk mieszam, ale bardzo spontanicznie planuję te moje wakacje.
                    • burdziaa Re: Wrocław spotkanie 13.10.11, 08:08
                      Ja niestety w piątek nie dam rady :( Olusiu nie bede miala pomocy o której rozmawiałysmy- mnie niedziela bardziej pasuje tak jak Lila może.
                      • olus-ia80 Re: Wrocław spotkanie 13.10.11, 10:04
                        Dziewczyny , mnie pasuje tylko od pon do pt , weekend jestem tylko dla męza .
                        Ale na kawę zapraszam i tak , te dziewczyny , które moga .
                        Zrobię serniczek .
                        • lilka.k Re: Wrocław spotkanie 13.10.11, 11:36
                          Ojej :(.
                          nie wiem co teraz. bo weekend mi bardziej pasuje.
                          tak myslalam, ze nic z tego nie bedzie. latwiej sie bedzie spotkac z kazda osobno :)
                          • burdziaa Lila 13.10.11, 12:38
                            Mnie też zawsze lepiej w wekend się ruszyć-a dasz radę przyjechać do Wrocławia?Może spotkamy się i również z dziewczynami,którym nie pasuje piątek w jakimś pysznym miłym miejscu :)?
                            • alcea3 Re: Lila 13.10.11, 17:05
                              N ł{adnie :(
                              A tak sie cieszylam :(
                              • lilka.k Re: Lila 13.10.11, 17:58
                                Burdzia, ja bede z siostra w sobote sie szlajac po wroclawiu :)., wiec mozemy sie gdzies umowic.
                                Ja naprawde jutro nie moge, bo zalezy mi na tym wernisazu. ganiam w ogole strasznie, nie zaplanowalam sobie tego wszystkiego dobrze, ale chyba i tak by nic nie wyszlo z moich planow, bo pokrzyzowali mi je przed chwila ludzie, ktorzy sa zainteresowani (mam nadzieje) mieszkaniem naszym i mam kilka spotkan w zwiazku z tym, w sobote, ale pod wieczor bardziej.
    • maryjka60 Re: Wrocław spotkanie 12.10.11, 19:49
      Olu dziękuję za zaproszenie ale niestety nie będę mogła być, buuuuu. Dzisiaj szwagierka potwierdziła swój przyjazd od piątku, bardzo żałuję bo chciałabym się z Wami zobaczyć.
      ps. Ola sprzedałaś już garaż Fisher Price?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka