klarysa007 21.10.11, 08:30 Kochana Smolineczko życzę Ci przede wszystkim zdrowia i szczęścia rodzinnego! Powodzenia w pracy, fantastycznego wyjazdu i spełnienia marzeń! Sto lat! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Re: Smolineczko STO LAT!!! 21.10.11, 09:06 Zdrowia i szybkiego zobaczenia się z Rodzicami :) Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Smolineczko STO LAT!!! 21.10.11, 09:45 Wszystkiego najpiękniejszego! dobrego wyjazdu, morza miłości i pięknych wierszy :) Odpowiedz Link
zurawina100 Re: Smolineczko STO LAT!!! 21.10.11, 10:12 Smolineczko! Wszystkiego naj naj naj !!!! Odpowiedz Link
anula_82 Re: Smolineczko STO LAT!!! 21.10.11, 10:19 tak, sto lat szczęścia i zdrowia oraz radości z każdego dnia. Odpowiedz Link
aga_junior Re: Smolineczko STO LAT!!! 21.10.11, 20:59 Szczęścia, zdrowia, miłości i pieniędzy :S 100 LAT!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ankas4 Re: Smolineczko STO LAT!!! 21.10.11, 21:36 Smolineczko 10000 lat nasza mądra Kochana Smolineczko! milego swietowania! Odpowiedz Link
szaszanka21 Re: Smolineczko STO LAT!!! 21.10.11, 22:26 Wszystkiego najlepszego!!!!:) Samych pięknych chwil i tutaj i oceanem :) Odpowiedz Link
smolineczka Re: Smolineczko STO LAT!!! 22.10.11, 09:57 Kochane dziewczyny, dziękuję Wam za miłe słowa - wiem, że nie na wszystkie zasługuję, ale z przyjemnością dowiaduje się o sobie, że jestem kochana, mądra i fajna. :-) Wczorajszy dzień miałam udany, nie licząc potwornej migreny między godziną 9tą a 11tą, kiedy z bólu miałam dosłownie łzy w oczach i nawet jakiś atak kataru alergicznego, a akurat w tym czasie świętowałam w pracy swoje urodziny, ściskałam się z kierownikiem, trzema koleżankami-bibliotekarkami i jednym starszym panem, naszym magazynierem - ale potem mi przeszło. I dostałam w prezencie od działu ładny komplecik: naszyjnik i kolczyki. Wróciłam do domu - a tam czekał na mnie mocno czekoladowy torcik, taki jaki lubię, coś ala brownie, ze świeczkami, a także lampka całkiem dobrego wina. Chwilę po moim powrocie przyszli z przedszkola Włodek z Marysią, ładnie złożyli życzenia i ucałowali. :-) Zaprosili mnie na wieczór poezji, na którym było sporo znajomych, więc jeszcze pary razy usłyszałam miłe życzenia urodzinowe. Teraz już tylko spokojnie czekam na ich spełnienie. ;-) A do domu wróciliśmy przed północą, i powiem Wam, że to był pierwszy przypadek, kiedy Marysia dotrwała do końca imprezy bez marudzenia i na narzekania na to, że "się nudzi i nie chce już słuchać tego głupiego gadania". :-D Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Smolineczko STO LAT!!! 23.10.11, 09:53 Sto lat w zdrowiu i uśmiechów tysiąca na każdy dzień! Odpowiedz Link