Dodaj do ulubionych

Próbowała któras tej metody ?

13.12.11, 17:22
Jestem bardzo ciekawa tej metody , może ktoś stosował , ciekawi mnie jak to sie ma własnie przy pasozytach , astmie oskrzelowej , czytałam bardzo duzo dobrego o tej metodzie , chyba musze nabyc ksiażkę .
www.igya.pl/terapie-naturalne/oczyszczanie/311-co-mozna-wyleczyc-woda-utleniona.html
Obserwuj wątek
    • ankas4 Re: Próbowała któras tej metody ? 13.12.11, 17:30
      Nie probowalam, jak Olcia wypróbujesz daj znac, ciekawa jestem efektu,
      Mi to się wida utleniona kojarzy tylko i wyłącznie jako środek do ...farbowania włosów za czasów naszych babć:)
    • lucy_cu Re: Próbowała któras tej metody ? 13.12.11, 17:36
      Nie. Ale też czytałam o leczeniu gangreny zastrzykami dotętniczym z wody utlenionej, o leczeniu miażdżycy, o pomocy przy zawałach, o działaniu przeciwnowotworowym. Bardzo ciekawe rzeczy. Ja, tak tytułem ciekawostki, podlewam rośliny roztworem wody utlenionej- to stymuluje wzrost korzeni i tępi robale.
      • aga_junior Re: Próbowała któras tej metody ? 13.12.11, 19:11
        Dożylnie nie ale wiem, że na anginę jest dobra woda utleniona. lekarz zalecił nią płukać kiedyś gardło jak był chory z wysoka temp. Pomogła lepiej niż te wszystkie tabletki z apteki ;-)
        • a090707 Re: Próbowała któras tej metody ? 14.12.11, 10:23
          Ale gdzie tu jest opisane konkretne zastosowanie, bo cos nie widze ? Wyprobowalabym na sobie. Ja jakis czas temu zainteresowalam sie leczniczym dzialaniem aloesu
          www.bioslone.pl/forum/index.php?board=40.0
          Zakraplalam malemu nos i uszy aloesem, sama tez probowalam- mysle, ze pomaga.
          Dzis chce kupic www.doz.pl/apteka/p22033-Para_Farm_plyn_doustny_30_ml moze ktoras juz stosowala ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka