15.12.11, 06:24
na oczu otwarcie.
Wróciłam już z Warszawy i nie mogę się obudzić. Jakoś skatowałam się ostatnio. Dzisiaj trochę zwalniam, obiad, prasowanie a wieczorem wizyta lekarska.

Miłego dnia dziewczynki ;-)
Obserwuj wątek
    • narttu Re: Kawka 15.12.11, 07:26
      aga to jakies nieziemsko wczesne plany.. U nas dziewczyny wyprawione, maz w pracy, ja w domu lecze gardlo - wlasnie stracilam glos a wczoraj juz bylo duzo lepiej ;(
      W planie praca + cwiczenia na kregoslup + zrobienie paszy dla powracajacej trzody. Nic ambitnego bo czuje ze sie rozkladam z tym przeziebieniem
      • narttu NO I TRZYMAMY KCIUKI 15.12.11, 07:37
        za myrtille :))
        bo to juz za chwile!
        jak ktoras wie co i jak to poprosze o raporty na ukrytym :)
        • zabka11 Re: NO I TRZYMAMY KCIUKI, mocno! 15.12.11, 08:30
          Dam znać co i jak:) ..zaraz urodze sama z tego myślenia...tyle czekania:)
      • anmroz Re: Kawka 15.12.11, 07:40
        Zaglądam do Was na chwilkę i zaraz zmykam do przedszkola. Ostatni łyk kawy i do przodu!
        Miłego dnia, dziewczyny :)
        • klarysa007 Re: Kawka 15.12.11, 08:48
          Kawka na rozpęd :)
          I póki co to nic nie robie, bo oba kciuki mam za Asię i jej syneczka zaciśnięte żeby wszystko było OK na tej porodówce! Chociaż to raczej tak profilaktycznie, bo BĘDZIE ok :D
        • szaszanka21 Re: Kawka 15.12.11, 08:50
          Wypije z Wami kawkę i zabieram się do ogarniania chałupy .
          W trakcie obiecałam Miśkowi pograć w karty ;))
          Ciąg dalszy to egzaminacyjne zmagania i wieczorem koncert.
          Myślę ciepło o Myrtille :)
          Mocno kciucze!
          Miłego dnia dziewczynki.
          • burdziaa Re: Kawka 15.12.11, 09:11
            Herbatka i oczywiscie mysli z Asią,żeby Em już był na Swiecie! Jeju ja za 3 miesiące bede rodzić.Póki co to oczy mam na zapałkach,spałam 3 godziny,juz nie te siły zeby tak pracowac po nocach.Zdrowia sobie życzę i Wam!
    • guciowamama Re: Kawka 15.12.11, 09:10
      Jak ten czas biegnie... myslalam, ze do swiat jeszcze ho ho mnostwo czasu a tu swieta tuz tuz. Dzis ostatnie kompletowanie prezentow. Swieta w tym roku u nas i przyjedzie lekko liczac 20 osob :-) Alez bedzie radosnie :-)
      Wieczorem koncert Bozonarodzeniowy - idziemy cala rodzina choc bedzie pozno. Ale Gutek uwielbia (ku naszej radosci!) takie imprezy :-)
      A za Myrtille oczywiscie trzymam kciuki i czekam na szczesliwe wiesci :-).
      Pozdrawiam Was wszystkie - zwlaszcza "chorowitki".
      • aurinko Re: Kawka 15.12.11, 09:47
        Kciuki za Asię, jeszcze troszkę :)
        U mnie herbatka bo wstręt do kawy się utrzymuje.
        Odstawiam Maćka od cyca i na samą myśl zbiera mi się na płacz, nie wiem jak to zrobić i jak to będzie :(((
        • mama_ditte Re: Kawka 15.12.11, 09:52
          witam z pustym kubkiem po kawie młodsze w domu bo chore a ja nie mogłam wziąć wolnego bo w poprzedniej firmie wykorzystałam cały tegoroczny urlop
          trzymam za Asię i się zastanawiam kto następny w kolejce?
          aurinko a czemu odstawiasz Maciusia?
          miłego dnia ,
          p.s. ciekawe jak mój m. poradzi sobie z inhalacjami u Miłka ,z zuzią luz a ten to huragan teraz taki że szok
          • aurinko Re: Kawka 15.12.11, 09:56
            mama_ditte napisała:

> aurinko a czemu odstawiasz Maciusia?

Nie mam siły już karmić, jestem umęczona karmieniem i częstymi stanami zapalnymi cycków, po prostu mnie to wykańcza :(
            • mama_ditte Re: Kawka 15.12.11, 10:05
              > Nie mam siły już karmić, jestem umęczona karmieniem i częstymi stanami zapalnym
              > i cycków, po prostu mnie to wykańcza :(
              Ja mojego chyba będę karmić do osiemnastki odstawić to on sie nie da ,całe noce wisi a ja rano do pracy!
              • aurinko Re: Kawka 15.12.11, 10:09
                Mój też wisi, także w nocy :( na dodatek wciąż jest słabo zainteresowany innym jedzeniem :(
                • mama_ditte Re: Kawka 15.12.11, 10:14
                  aurinko podajmy sobie ręce ,mój tak samo tylko on nie ma wyjscia bo do niani chodzi
    • lucy_cu Re: Kawka 15.12.11, 09:13
      Asia idzie w bój o 12.00, więc jeszcze trochę czekania i kciuczenia przed nami. :)

Miłego dnia, Kochane! Dopijam Inkę i uciekam.
      • a090707 Re: Kawka 15.12.11, 09:24
        Myrtille trzymam kciuki i ja :)
        Wlasnie wrocilam z przychodni- ech co sie czlowiek musi naprosic o leki teraz, kontrole sa i przepisac nie chce. Nerw mi jeszcze chodzi. Na uspokojenie druga kawa :)
      • zalasso Re: Kawka 15.12.11, 09:25
        Kawa z kaszlem w tle, brrrrrrrrrrrrrrrrrr
        Starszy, Młodszy i ja sobie bębnimy. Super.

Dziś jazda od 15 do 20:30, ale spoko. Teraz próba ogarnięcia domu i dzieciaków, jakiś obiad. I dużo odpoczywania.

Miłego dnia, zdrowia i radości. I szczęśliwych forumowych narodzin ;) ! Trzymam kciuki
    • kamsi Re: Kawka 15.12.11, 09:28
      Woda zamiast kawy na razie. Wczoraj wysłałam duży tekst. Trochę za dużo tych obowiązków na siebie wzięłam. Ale dzisiaj spotkanie po południu, na które czekam:)
      Miłego dnia:)
      • kamamama2 Re: Kawka 15.12.11, 09:46
        ja już kończę kawkę i zabieram się za dzisiejsze zadania, chociaż najchętniej to bym sobie pospała...
        Burdzia, Ty musisz troszkę zwolnić i uważać na siebie!!!!
        no i jak wszystkie dzisiaj myślę o Asi :)
        • aga_junior Re: Kawka 15.12.11, 09:56
          lucy daj znać jak coś będziesz wiedzieć.
        • joasia83m Re: Kawka 15.12.11, 09:57
          no to czekamy do południa:))
          ja dziś o 7 rano byłam na usg, zabójcza godzina, szczególnie dla Dawida, który lubi sobie trochę dłużej pospać. Ale wstał w podskokach, szczęśliwy, że będzie mógł malutką podejrzeć :) Spała z rączkami na czole, więc dobrze nie dało się jej przyjrzeć, choć coś tam widać :)
          a potem prosto do przedszkola, po 3 tygodniach w domu, a w przedszkolu zaskoczenie- wszędzie światełka, choinki- ślicznie po prostu.
          Dobra, uciekam do rysowania i do matmy i zajrzę po południu, choć pewnie nie wytrzymam tyle:)
          • tri-mamma Re: Kawka 15.12.11, 10:04
            Dosiadam się z szybką kawką.
            Trzymam kciuki za Asię i Em :)

Niewyspana strasznie jestem. Franek pół nocy płakał. Biedne dzieci.... przeżywają wszystko...

Lecę ogarniać dom, bo jak dziś rano się rozejrzałam, zobaczyłam, że w chlewie mieszkam.

Dobrego dnia!
            • boazeria Re: Kawka 15.12.11, 10:12
              Tez kciucze. Wczoraj odwiedzilam koleżankę, ktora urodzila blizniaki. Ale malenstwa! Testuje własnie iphona. ZakoChalam sie. Tylko gdzie tu enter?? Miłego dnia!
              • malgorzata.66 Re: Kawka 15.12.11, 10:56
                kawka z pierogami w tle

rodzinka zażyczyła sobie tradycyjne ruskie na obiad, no to lepię :)

pozdrawiam wszystkie Forumki !

• hapie Re: Kawka 15.12.11, 12:47
                  Dosiadam się późno ale dosiadam ze szklanką wody. Wczoraj urwanie głowy w p[racy, połowa na urlopach i L4. Dziś już lepiej. Trzymam kciuki za Asię. Jeju jak ten czas leci. Burdzia weź zwolnij kobieto:)
                  • anula_82 sok pomidorowy 15.12.11, 12:49
                    ..w ręku
                    ciasto pierogowe zrobione, farsz zrobiony i w ogóle pierożki siedzą w zamrażalniku i nabierają mrozu do czasu Wigilii :-))
                    ale co ręce bolą to moje :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka