aga_junior 15.12.11, 06:24 na oczu otwarcie. Wróciłam już z Warszawy i nie mogę się obudzić. Jakoś skatowałam się ostatnio. Dzisiaj trochę zwalniam, obiad, prasowanie a wieczorem wizyta lekarska. Miłego dnia dziewczynki ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narttu Re: Kawka 15.12.11, 07:26 aga to jakies nieziemsko wczesne plany.. U nas dziewczyny wyprawione, maz w pracy, ja w domu lecze gardlo - wlasnie stracilam glos a wczoraj juz bylo duzo lepiej ;( W planie praca + cwiczenia na kregoslup + zrobienie paszy dla powracajacej trzody. Nic ambitnego bo czuje ze sie rozkladam z tym przeziebieniem Odpowiedz Link
narttu NO I TRZYMAMY KCIUKI 15.12.11, 07:37 za myrtille :)) bo to juz za chwile! jak ktoras wie co i jak to poprosze o raporty na ukrytym :) Odpowiedz Link
zabka11 Re: NO I TRZYMAMY KCIUKI, mocno! 15.12.11, 08:30 Dam znać co i jak:) ..zaraz urodze sama z tego myślenia...tyle czekania:) Odpowiedz Link
anmroz Re: Kawka 15.12.11, 07:40 Zaglądam do Was na chwilkę i zaraz zmykam do przedszkola. Ostatni łyk kawy i do przodu! Miłego dnia, dziewczyny :) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Kawka 15.12.11, 08:48 Kawka na rozpęd :) I póki co to nic nie robie, bo oba kciuki mam za Asię i jej syneczka zaciśnięte żeby wszystko było OK na tej porodówce! Chociaż to raczej tak profilaktycznie, bo BĘDZIE ok :D Odpowiedz Link
szaszanka21 Re: Kawka 15.12.11, 08:50 Wypije z Wami kawkę i zabieram się do ogarniania chałupy . W trakcie obiecałam Miśkowi pograć w karty ;)) Ciąg dalszy to egzaminacyjne zmagania i wieczorem koncert. Myślę ciepło o Myrtille :) Mocno kciucze! Miłego dnia dziewczynki. Odpowiedz Link
burdziaa Re: Kawka 15.12.11, 09:11 Herbatka i oczywiscie mysli z Asią,żeby Em już był na Swiecie! Jeju ja za 3 miesiące bede rodzić.Póki co to oczy mam na zapałkach,spałam 3 godziny,juz nie te siły zeby tak pracowac po nocach.Zdrowia sobie życzę i Wam! Odpowiedz Link
guciowamama Re: Kawka 15.12.11, 09:10 Jak ten czas biegnie... myslalam, ze do swiat jeszcze ho ho mnostwo czasu a tu swieta tuz tuz. Dzis ostatnie kompletowanie prezentow. Swieta w tym roku u nas i przyjedzie lekko liczac 20 osob :-) Alez bedzie radosnie :-) Wieczorem koncert Bozonarodzeniowy - idziemy cala rodzina choc bedzie pozno. Ale Gutek uwielbia (ku naszej radosci!) takie imprezy :-) A za Myrtille oczywiscie trzymam kciuki i czekam na szczesliwe wiesci :-). Pozdrawiam Was wszystkie - zwlaszcza "chorowitki". Odpowiedz Link
aurinko Re: Kawka 15.12.11, 09:47 Kciuki za Asię, jeszcze troszkę :) U mnie herbatka bo wstręt do kawy się utrzymuje. Odstawiam Maćka od cyca i na samą myśl zbiera mi się na płacz, nie wiem jak to zrobić i jak to będzie :((( Odpowiedz Link
mama_ditte Re: Kawka 15.12.11, 09:52 witam z pustym kubkiem po kawie młodsze w domu bo chore a ja nie mogłam wziąć wolnego bo w poprzedniej firmie wykorzystałam cały tegoroczny urlop trzymam za Asię i się zastanawiam kto następny w kolejce? aurinko a czemu odstawiasz Maciusia? miłego dnia , p.s. ciekawe jak mój m. poradzi sobie z inhalacjami u Miłka ,z zuzią luz a ten to huragan teraz taki że szok Odpowiedz Link
aurinko Re: Kawka 15.12.11, 09:56 mama_ditte napisała: > aurinko a czemu odstawiasz Maciusia? Nie mam siły już karmić, jestem umęczona karmieniem i częstymi stanami zapalnymi cycków, po prostu mnie to wykańcza :( Odpowiedz Link
mama_ditte Re: Kawka 15.12.11, 10:05 > Nie mam siły już karmić, jestem umęczona karmieniem i częstymi stanami zapalnym > i cycków, po prostu mnie to wykańcza :( Ja mojego chyba będę karmić do osiemnastki odstawić to on sie nie da ,całe noce wisi a ja rano do pracy! Odpowiedz Link
aurinko Re: Kawka 15.12.11, 10:09 Mój też wisi, także w nocy :( na dodatek wciąż jest słabo zainteresowany innym jedzeniem :( Odpowiedz Link
mama_ditte Re: Kawka 15.12.11, 10:14 aurinko podajmy sobie ręce ,mój tak samo tylko on nie ma wyjscia bo do niani chodzi Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Kawka 15.12.11, 09:13 Asia idzie w bój o 12.00, więc jeszcze trochę czekania i kciuczenia przed nami. :) Miłego dnia, Kochane! Dopijam Inkę i uciekam. Odpowiedz Link
a090707 Re: Kawka 15.12.11, 09:24 Myrtille trzymam kciuki i ja :) Wlasnie wrocilam z przychodni- ech co sie czlowiek musi naprosic o leki teraz, kontrole sa i przepisac nie chce. Nerw mi jeszcze chodzi. Na uspokojenie druga kawa :) Odpowiedz Link
zalasso Re: Kawka 15.12.11, 09:25 Kawa z kaszlem w tle, brrrrrrrrrrrrrrrrrr Starszy, Młodszy i ja sobie bębnimy. Super. Dziś jazda od 15 do 20:30, ale spoko. Teraz próba ogarnięcia domu i dzieciaków, jakiś obiad. I dużo odpoczywania. Miłego dnia, zdrowia i radości. I szczęśliwych forumowych narodzin ;) ! Trzymam kciuki Odpowiedz Link
kamsi Re: Kawka 15.12.11, 09:28 Woda zamiast kawy na razie. Wczoraj wysłałam duży tekst. Trochę za dużo tych obowiązków na siebie wzięłam. Ale dzisiaj spotkanie po południu, na które czekam:) Miłego dnia:) Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Kawka 15.12.11, 09:46 ja już kończę kawkę i zabieram się za dzisiejsze zadania, chociaż najchętniej to bym sobie pospała... Burdzia, Ty musisz troszkę zwolnić i uważać na siebie!!!! no i jak wszystkie dzisiaj myślę o Asi :) Odpowiedz Link
joasia83m Re: Kawka 15.12.11, 09:57 no to czekamy do południa:)) ja dziś o 7 rano byłam na usg, zabójcza godzina, szczególnie dla Dawida, który lubi sobie trochę dłużej pospać. Ale wstał w podskokach, szczęśliwy, że będzie mógł malutką podejrzeć :) Spała z rączkami na czole, więc dobrze nie dało się jej przyjrzeć, choć coś tam widać :) a potem prosto do przedszkola, po 3 tygodniach w domu, a w przedszkolu zaskoczenie- wszędzie światełka, choinki- ślicznie po prostu. Dobra, uciekam do rysowania i do matmy i zajrzę po południu, choć pewnie nie wytrzymam tyle:) Odpowiedz Link
tri-mamma Re: Kawka 15.12.11, 10:04 Dosiadam się z szybką kawką. Trzymam kciuki za Asię i Em :) Niewyspana strasznie jestem. Franek pół nocy płakał. Biedne dzieci.... przeżywają wszystko... Lecę ogarniać dom, bo jak dziś rano się rozejrzałam, zobaczyłam, że w chlewie mieszkam. Dobrego dnia! Odpowiedz Link
boazeria Re: Kawka 15.12.11, 10:12 Tez kciucze. Wczoraj odwiedzilam koleżankę, ktora urodzila blizniaki. Ale malenstwa! Testuje własnie iphona. ZakoChalam sie. Tylko gdzie tu enter?? Miłego dnia! Odpowiedz Link
malgorzata.66 Re: Kawka 15.12.11, 10:56 kawka z pierogami w tle rodzinka zażyczyła sobie tradycyjne ruskie na obiad, no to lepię :) pozdrawiam wszystkie Forumki ! Odpowiedz Link
hapie Re: Kawka 15.12.11, 12:47 Dosiadam się późno ale dosiadam ze szklanką wody. Wczoraj urwanie głowy w p[racy, połowa na urlopach i L4. Dziś już lepiej. Trzymam kciuki za Asię. Jeju jak ten czas leci. Burdzia weź zwolnij kobieto:) Odpowiedz Link
anula_82 sok pomidorowy 15.12.11, 12:49 ..w ręku ciasto pierogowe zrobione, farsz zrobiony i w ogóle pierożki siedzą w zamrażalniku i nabierają mrozu do czasu Wigilii :-)) ale co ręce bolą to moje :-) Odpowiedz Link