Dodaj do ulubionych

szukam Marka Maruchy z filmu Auta

03.01.12, 12:42
Konrad o nim marzy, ale już go podobno nie produkują, bo to z pierwszej części Aut. Szukam tego małego metalowego zielonego, bez udziwnień w stylu coś tam grające, czy ruchome oczy:
zabawkowyraj.home.pl/Disney_CARS_AUTA_CHICK_HICKS_MAREK_MARUCHA-84.html
Na Allegro są albo w komplecie z innymi za kupę kasy albo używane w kiepskim stanie (strasznie poobijane).
Może ktoś z Was ma taki na zbyciu albo przypadkiem wie, że ktoś znajomy ma, a dzieciak nie jest zainteresowany? Chciałabym zrobić przyjemność rozdrażnionemu zaospionemu Konradkowi ;)
Obserwuj wątek
    • malenkie7 Re: szukam Marka Maruchy z filmu Auta 03.01.12, 13:30
      swojego czasu sporo modeli Carsów było w Carrefourze.
      na allegro widze, ze jest ten model allegro.pl/auta-cars-chick-hicks-24-marucha-disney-x334-i2035270825.html
      choc nie ukrywam, ze troche kosztuje, wydaje mi sie ze ja placilam mniej...
      ja kupowalam tez carsy od tego sprzedawcy: allegro.pl/Shop.php/Show?id=13531276
      • ankas4 Re: szukam Marka Maruchy z filmu Auta 03.01.12, 14:05
        Kochana przewaliłam samochody Tymka , bo mi sie zdaje ,ze miał, ale nie znalazłam... ale jesli mogę szepnąć radę, to kup taki porządny model sklepowy, bo te podrabiane zaraz traca koła, albo całe podwozia i taka oszczędność z tego ,ze pozniej i tak suma sumarum kupujesz tego porządniejszego/
        My kupilismy caly komplet podrabianych za jakieś 25 zł... w Tesco, ale po 2 tygodniach wszystko sie porozwalało niesttey.
        • malenkie7 Re: szukam Marka Maruchy z filmu Auta 03.01.12, 14:40
          te modele z allegro i carrefoura - ktore my kupowalismy sa oryginalne, i faktycznie, niezniszczalne.
          Piotrek bawi sie nimi ciągle, akurat ostatnio ulubionym jest Agent, ale Marucha tez jest lubiany.
          • metanira Re: szukam Marka Maruchy z filmu Auta 03.01.12, 14:52
            Chodzi mi o te oryginalne auta firmy Mattel, kosztują ok. 20-30 zł za sztukę (w Smyku najdroższe), tylko że ten zielony Marek jest z pierwszej części Aut i nie znalazłam. Przed świętami było masę tych samochodzików w różnych hipermarketach, przegrzebałam ich setki w Auchan, Realu, Carrefourze, już byłam skłonna przepłacić w Smyku, ale to wszystko były z Aut 2 i zielonego Marka wśród nich nie ma :( Szukam tego Marka od kilku tygodni, Konrad prawie za nim płacze. Dzwoniłam do tego sklepu, który zalinkowałam wyżej i pani mi powiedziała, że jeszcze przed świętami mieli resztkę, a teraz już nie ma i nie będzie, bo już ich nie produkują.
            • olus-ia80 Re: szukam Marka Maruchy z filmu Auta 03.01.12, 15:21
              Ostatnio miałam ten sam problem , bo bardzo chciał to auto.
              Powiedziałam że jak pobierzemy krew do badania , to mu kupie , było ciezko.
              Znalazłam we Wrocławiu , ale w komplecie 3 sztuki za 66 zł
              Napisz do nich , ja napisałam a na aukcji nie było
              allegro.pl/listing/user.php/run?us_id=8791607&order=p&p=2&string=auta&change_view=1
              • metanira Olusia 03.01.12, 17:55
                dziękuję, napisałam do nich, że może być w zestawie, byleby nie z Finnem, Złomkiem i czerwonym Zygzakiem, bo te mamy ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka