zalasso 14.01.12, 08:51 Czarna, gorąca, no pyszna. Zaraz do pracy, wieczorem na imprezę :) Miłego dnia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iki2007 Re: Kawka na start 14.01.12, 09:43 Witam się i ja, za oknem śnieg!!!!!!!!!!!! jaka miła odmiana, myślałam, że przez noc się stopi. Wczoraj pierwszy bałwan powstał, malutki ale zawsze!! Zatem znad parującej kawki miłej soboty Forumki!! Odpowiedz Link
gismol77 Re: Kawka na start 14.01.12, 09:56 pyszna kawka i chleb stropolski z miodem wrzosowym. odwiozłam starszą na narty (byla tak strasznie nieszczesliwa, że prawie mi serce pękło), zadzwoniłam do gls (dupa jasiu karuzela), zaraz biorę sie za podnoszenie z gruzów mieszkania, na 13 z Lilką na basen na 14.30 do Szklarskiej na monitoring projektu. a ja chciałam odpocząć bo na uniwerek nie lece, ech. ale kawka pyszna i milego dnia dla wszystkich Odpowiedz Link
aurinko Re: Kawka na start 14.01.12, 10:24 Kawka z miodem, za oknem słońce, lekki mróz i biaaaałooo, śnieg sypał całą noc, jest cudnie! Odpowiedz Link
smolineczka Re: Kawka na start 14.01.12, 11:00 wypiłam już ze trzy kawki, bo od 5-tej jestem na nogach: obudziłam się, stwierdziłam, że, na szczęście, za oknem jest dość przyjemna zimowa aura, a to dobrze, bo mam dzisiaj dyżur, a od kilku dni zaczerwienione gardło - mimo wszystko, umyłam głowę, wypiłam kawę, ubrałam się jak najcieplej, wsadziłam do torebki pojemnik z II śniadaniem i za pół godziny siedziałam już przy swoim biurko. za chwile mam przerwę, a potem popracuję jeszcze do 14:30 i wyjdę z powrotem na ten śnieżek, który wcale nie topnieje, a wręcz przeciwnie, coraz przybywa :-) popołudnie warto spędzić na sankach albo lepiąc bałwana. miłego weekendu! :-) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Kawka na start 14.01.12, 11:05 Kawka z marudzeniem w tle :/ Marta obudziła się z suchym gardłem, bólem głowy i łamaniem w kościach. Powinnam chyba to przewidzieć skoro we wtorek wyjazd? Za to Starszak z kolegami rozniósł w pył już chyba cały śnieg, który powitał nas dziś za oknem. Szaleją chłopaki :) Odpowiedz Link
malgorzata.66 Re: Kawka na start 14.01.12, 13:05 śnieg, śnieg, śnieg :) my już po pierwszym szaleństwie na śniegu, wróciliśmy na chwilkę, żeby się wysuszyć, wrzucić coś na ruszt, zaraz wracamy na jabłuszka :) miłej soboty!!! Odpowiedz Link
burdziaa Re: Kawka na start 14.01.12, 14:44 Z popołudniowa herbatka sie dosiadam,w biedu od rana kiedy ja odpoczne? Jeszcze musze naszykowac bo przyjaciolka z Jeleniej przyjezdza i zostaje na sniadanie,wiec cos pichce a jeszcze milion spraw na głowie i ten śnieg za oknem brrrr Odpowiedz Link
zurawina100 Re: Kawka na start 14.01.12, 21:28 Dziewczyny co Wy z tym śniegiem? U mnie zero. Odpowiedz Link