Dodaj do ulubionych

Herbatka na wtorek

21.02.12, 07:44
Dzis tez pieczone mam jabluszka i gruszki,dobrze robia takie cieplutkie rano :)
Aurinko ładnie zrobiłas,Amelke widac i Jonka,super !
Zapraszam Kochane do zabawy na moim blogu.Dzis musze sie z domu ruszyc sama taxi bo mam wizyte lekarska popoludniu,dobrze ze nie jest slisko ! Miłego zdrowego dnia Wszystkim.
Obserwuj wątek
    • narttu Re: Herbatka na wtorek 21.02.12, 07:54
      kawke druga dopijam i dogladam trzodu zalegajacej przed Mini-Mini powoli otwierajac dyplom... bardzo powoli.. :)
      • klarysa007 Re: Herbatka na wtorek 21.02.12, 08:12
        Piękne słońce za oknem, a w planach spotkanie z koleżankami więc od rana się cieszę ;)
        Miłego dnia!
      • zabka11 Re: Herbatka na wtorek 21.02.12, 08:14
        I ja się witam z melonową herbatką zieloną:)
        Wrocław nas cudownym słońcem przywitał:)...oby tak dalej.
        Zdrówka wszystkim i sukcesów w tym wyjątkowym dniu...:)...a czemu wyjątkowy? bo po prostu jest...:):):)...i z tego się cieszę:)
        Miłego Kochane:)
    • aurinko Re: Herbatka na wtorek 21.02.12, 08:44
      Kawa szybka póki dzieci śpią :) Muszę się zebrać i przetrzepać szafy, wygrzebać wiosenne rzeczy, na bank cała góra ciuchów będzie na Majkę za mała, strach pomyśleć ile trzeba będzie dokupić.
      • zalasso Re: Herbatka na wtorek 21.02.12, 09:23
        Wreszcie rzeczywistość wraca do normy. Starszak w przedszkolu, Młodszy ma sesję z Peppą, ja mam 15min przed kompem :D
        Plany na dziś niewyszukane- obiad, szkoła, praca. Muszę tylko zebrać się w sobie i zrobić plan działania, to będzie spokojnie i się wyrobię!

Miłego dnia!
    • maryjka60 Re: Herbatka na wtorek 21.02.12, 09:49
      Kawka wypita pora ruszyć do działania. Dzisiaj odwiedza mnie mama, zaraz zrobię dla niej pączki z forumowego przepisu, a po południu na spotkanie z projektantkami. Miłego, słonecznego dnia koleżanki.
      • aga_junior Re: Herbatka na wtorek 21.02.12, 10:30
        Kawka dopiero teraz.
        Młody zwymiotował w weekend mega flegmę i ozdrowiał w jeden dzień. Wczoraj byliśmy u lekarki, osłuchany, wszędzie czysto dostał pozwolenie na wypad do placów (i dobrze :D). Z Andżelą niestety nie jest tak łajnie, chce jej się zrobić zapalenie oskrzeli więc zalecono jej bańki, smarowanie, syrop wykrztuśny i leżenie. Bańki postawiłam wyszły strasznie ciemne :-/ mam nadzieję, że to pomoże i obędzie się bez antybiotyku bo już ma ładną przerwę od tego typu leków.
        Ja rano byłam już w laboratorium i zabrano mi 3 fiolki krwi, strasznie dużo badań mi zlecono i takich o których nawet nie słyszałam, muszę w wolnej chwili poczytać o nich.

Za oknem u nas pochmurno, ma nawet intensywnie wiać i padać śnieg. Mój M już drugi tydzień siedzi w domu. Przestój w fachu :-/ na początku było fajnie ale widzę, że samiec zaczyna dostawać świrdla: raz się śmieje, zaraz martwi :D zabieram go popołudniu do sauny i na basen niech trochę wyparuje :D
        • aurinko Aga 21.02.12, 10:43
          a te bańki to tradycyjne ogniowe stawiasz? Czy bezogniowe? Mi ostatnio pediatra zaproponowała bezogniowe i obiecałam jej, że się zastanowię, ale boję się że źle postawię.
    • borowka78 Re: Herbatka na wtorek 21.02.12, 14:27
      Kończe pracową herbatkę, jeszcze pół godziny i do domu :):)
      potem kawka z kumpela i wieczorem łyzwy.
      a za oknem ponuro ;-/
      ale co tam,ale i tak coraz bliżej wiosny.

Miłego popołudnia! :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka