Gość: kochanek.francuzki Re: blinski dawaj zdjęcie IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 26.05.04, 16:18 przeciez to pedal-nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: blinski dawaj zdjęcie 26.05.04, 16:24 z niezalogowanymi nie gadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: blinski dawaj zdjęcie IP: *.rene.com.pl 26.05.04, 16:28 A mogłabyś ujawnić, dlaczego nie gadasz z niezalogowanymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanek.francuzki Re: blinski dawaj zdjęcie IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 26.05.04, 16:29 wcale nie musisz ze mna gadac, wazne zebys wiedziala Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: blinski dawaj zdjęcie 26.05.04, 16:57 sugerujesz, że pedał nie może/nie umie dać zdjęcia;)? pomijając fakt, że jestem raczej zdeklarowanym heterykiem - co zupełnie nie przeszkadza mi w byciu zwolennikiem równych praw dla homo- i heteroseksualistów, ale to nie o tym była rozmowa;). nie dam bo nie mam - a wstydzić się przecież nie wstydzę, bo i tak zobaczyć mnie możesz w szkole.. gdzieś tam napisałem, jak bedę miał - rzucę. a właśnie, dlaczego ja mam być pierwszy:)? wy to nie łaska;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: blinski dawaj zdjęcie IP: 80.51.255.* 26.05.04, 22:40 > a właśnie, dlaczego ja mam być pierwszy:)? Bo tyś jest jeden, a nas wiele :)) kapitulujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: blinski dawaj zdjęcie 26.05.04, 16:33 wreszcie coś ruszyło na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: blinski dawaj zdjęcie 27.05.04, 10:43 Wczoraj widziałam dziewczynę, o której pomyślałam sobie "to mogłaby byc Kochanica Francuza". Miała krótkie włosny koloru ciemny blond. Bez makijażu. W bojówkach -takich oryginalnych, a nie stylizowanych na bojówki. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: blinski dawaj zdjęcie 27.05.04, 13:28 ashanti5 napisała: > Wczoraj widziałam dziewczynę, o której pomyślałam sobie "to mogłaby byc > Kochanica Francuza". Miała krótkie włosny koloru ciemny blond. Bez makijażu. W > bojówkach -takich oryginalnych, a nie stylizowanych na bojówki. Niestety, wczoraj miałam na sobie dżinsy Levi`s 582 granatowe, więc to nie ja byłam. Bojówki oryginalne, to z demobilu? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: blinski dawaj zdjęcie 27.05.04, 17:20 a co ashanti, ty też swps'iara;)? czy po prostu taka refleksja naszła cię gdzieś tam na ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: blinski dawaj zdjęcie 27.05.04, 18:19 Tak mnie naszło... Kochanica pisała cos o bojówkach (tych mało damskich) i pomyślałam sobie, jak nieatrakcyjnie musi wyglądac dziewczyna w czymś takim. W drodze z pracy zobaczyłam dziewczynę, która była ładna i prezentowała sie ok w tych swoich typowo męskich bojówkach. Przypomniała mi sie Kochanica i jej opisy własnej osoby: brak makijażu, krótkie włosy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Hugo jest lepszy nie blinski IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 27.05.04, 13:08 www.artetculture.info/hugo.html Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Hugo jest lepszy nie blinski 27.05.04, 13:30 Gość portalu: znawca napisał(a): > <a href="http://www.artetculture.info/hugo.html"target="_blank">www.artetculture.info/hugo.html</a> uuuu...blinski...cięzko ci będzie rywalizować z Hugo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Hugo jest lepszy nie blinski 27.05.04, 14:34 A mi Hugo w ogóle sie nie podoba. Mam nadzieje, że Bliński nie jest do niego podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: wybierz sobie lepszego (od blinskiego) IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 27.05.04, 16:37 www.stellamodels.com/index2.html Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: wybierz sobie lepszego (od blinskiego) 27.05.04, 17:59 pytasz sie mnie, który z tych wszystkich jest wg. mnie lepszy od hugo (huga?)? hm.. ciężko, bo chyba lepszych tu nie ma.. chociaż ja wiem.. może ten w 1. kolumnie 3. od góry..? przynajmniej nie ma ciała jak jakaś mimoza:) Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: wybierz sobie lepszego (od blinskiego) 27.05.04, 18:05 Chyba jestem baaaardzo wybredna, bo żaden mi się nie podoba :(((( Są tacy zniewieściali, albo wręcz przeciwnie: kreujący sie na macho. Gdybym miała wybierać to najprędzej Christopha (przedostatni w szóstym rzędzie). Nie lubie wymuskanych pieknisiów, wolę umiarkowanych brzydalów :)Niech ma przynajmniej krzywy nos. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: wybierz sobie lepszego (od blinskiego) 27.05.04, 18:57 biedak - że też do tej pory nie połamał się na wietrze.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: wybierz sobie lepszego (od blinskiego) IP: 217.98.107.* 27.05.04, 21:44 ten Twój Christophe. Boshe, seks z nim przyprawił by mnie o wrażenie seksu lesbijskiego. Znam, hm, bardzo dobrze, takiego chłopca, który wygląda jak dziewczyna. To dopiero odjazd;) W ogóle, wszyscy tacy mydłkowaci, że strach. I gówniarze ;( Tylko dwóch normalnych wiekowo, ale za to idealnie wpasowujący się w halequinoską konwencję, brr Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: wybierz sobie lepszego (od blinskiego) 28.05.04, 09:17 Seks lesbijski? czemu nie? Przyznaj jednak, że są tam kolesie bardziej zniewieścieli niż Christoph. Rzeczywiście jest szczupły (a który nie jest?), ale ja lubię takich patyczaków :)w dodatku z dredami! Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Hugo jest lepszy nie blinski 27.05.04, 17:50 moim zdaniem lepszy, nawet dużo, ale ja nie muszę się znać:) Odpowiedz Link Zgłoś
trinka Re: Hugo jest lepszy nie blinski 27.05.04, 22:10 Hugo, jest moim zdaniem straszny, ale największym koszmarkiem jest Louis [5rząd, ostatni koleś, rudy:>] i Peter [pierwszy rząd, 6koleś, wygląda jak laska:)))] oraz Ludwig [9rząd, przedostani, prosto z ulicy Wiązów;)] Jak dla mnie wszyscy nazbyt wymuskani, niektórzy nazbyt zniewieściali, a przede wszystkim wyglądają jak kościotrupy, brrr. A pod mój gust najbardziej podchodzi Boris [2rząd, pierwszy koleś w rzędzie, szczególnie na zdjęciu w czerwonym sweterku]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawce Re: ja sie zabije-ale Wam latwo dogodzic IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 27.05.04, 23:01 www.mrworld.tv/contestants.asp?item=18&page=1 ja wybieram Austraika a nie mr.world-Albanczyka Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: ja sie zabije-ale Wam latwo dogodzic 28.05.04, 09:18 Jestem za Angolą i Barbadosem!!! Ten z Angoli jest nieco przystojniejszy. Mam słabość do ciemnoskórych. Odpowiedz Link Zgłoś
trinka Re: ja sie zabije-ale Wam latwo dogodzic 28.05.04, 10:46 ashanti5 napisała: > Jestem za Angolą i Barbadosem!!! Ten z Angoli jest nieco przystojniejszy. > Mam słabość do ciemnoskórych. :))))) ale się uśmiałam, ten z Barbadosu wygląda jak wychudzone dziecko z Etiopii;))) straszni są, to mają być kandydaci na mistera świata??? tylko na Północnej Irlandii mogę oko zawiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
trinka Re: ja sie zabije-ale Wam latwo dogodzic 28.05.04, 10:51 trinka napisała: > ashanti5 napisała: > > > Jestem za Angolą i Barbadosem!!! Ten z Angoli jest nieco przystojniejszy. > > Mam słabość do ciemnoskórych. > > :))))) > > ale się uśmiałam, ten z Barbadosu wygląda jak wychudzone dziecko z Etiopii;))) > straszni są, to mają być kandydaci na mistera świata??? > tylko na Północnej Irlandii mogę oko zawiesić. > o nie!!!!!! dopiero teraz obejrzałam klip z jego błyskotliwą;) wypowiedzią i załamałam się. Jest obleśny!!! A na fotce całkiem spoko. > Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: ja sie zabije-ale Wam latwo dogodzic 28.05.04, 14:00 Juz wolę mojego eychudzonego etiopczyka, niż tego gogusiowatego irlandczyka. Swoje oceny opieram wyłącznie na zdjęciach, bo klipy sie nie otwieraja. By the way - wiesz, ze Etiopczycy zaliczają się do rasy białej? dokładniej: semicko-chamickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: ja sie zabije-ale Wam latwo dogodzic 28.05.04, 13:19 ashanti5 napisała: > Jestem za Angolą i Barbadosem!!! Ten z Angoli jest nieco przystojniejszy. > Mam słabość do ciemnoskórych. o,ja też! kiedyś na stronie gapa był cudny Mulat, ale już go wymienili na jakiegoś WASP-a...;-) gdzie ten Angolczyk/Angolijczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: ja sie zabije-ale Wam latwo dogodzic 28.05.04, 13:55 Tutaj masz tego ANGOLA :) www.mrworld.tv/contestants.asp?item=18&page=1 Jesli o mnie chodzi, to wolę nawet czarnych od mulatów. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: ja sie zabije-ale Wam latwo dogodzic 28.05.04, 14:12 ashanti5 napisała: > Tutaj masz tego ANGOLA :) > dzieki, ale i tak mi się nie podoba gębę ma jak buldog i oko (spojrzenie)nieciekawe i tu Was zaskoczę: z tej szesnastki najmożliwszy jest żółtek (która z Was oglądała "Kochanka"?) Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: ja sie zabije-ale Wam latwo dogodzic 28.05.04, 14:22 Tak, tak...chciałam napisac, że żółtki sa całkiem fajne: zarówno ten z chin, jak i singapurczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
powerpuffgirl Re: blinski dawaj zdjęcie 27.05.04, 23:03 byłam kiedyś z chłopakiem, który był modelem... najstraszniejszy związek świata! ciągle się czymś smarował, a na wakacje zabrał chyba 4 kosmetyczki...o kąpaniu w morzu nie było mowy, bo sól niszczy skórę...itd. tak mi się skojarzyło z tymi zdjęciami... Odpowiedz Link Zgłoś