Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

blinski dawaj zdjęcie

26.05.04, 16:12
    ale już!
    Obserwuj wątek
      • Gość: kochanek.francuzki Re: blinski dawaj zdjęcie IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 26.05.04, 16:18
        przeciez to pedal-nie wiesz?
        • kochanica.francuza Re: blinski dawaj zdjęcie 26.05.04, 16:24
          z niezalogowanymi nie gadam
          • Gość: bb Re: blinski dawaj zdjęcie IP: *.rene.com.pl 26.05.04, 16:28
            A mogłabyś ujawnić, dlaczego nie gadasz z niezalogowanymi?
          • Gość: kochanek.francuzki Re: blinski dawaj zdjęcie IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 26.05.04, 16:29
            wcale nie musisz ze mna gadac,
            wazne zebys wiedziala
        • blinski Re: blinski dawaj zdjęcie 26.05.04, 16:57
          sugerujesz, że pedał nie może/nie umie dać zdjęcia;)?
          pomijając fakt, że jestem raczej zdeklarowanym heterykiem - co zupełnie nie
          przeszkadza mi w byciu zwolennikiem równych praw dla homo- i
          heteroseksualistów, ale to nie o tym była rozmowa;).
          nie dam bo nie mam - a wstydzić się przecież nie wstydzę, bo i tak zobaczyć
          mnie możesz w szkole.. gdzieś tam napisałem, jak bedę miał - rzucę.
          a właśnie, dlaczego ja mam być pierwszy:)? wy to nie łaska;)?
          • Gość: katinka Re: blinski dawaj zdjęcie IP: 80.51.255.* 26.05.04, 22:40
            > a właśnie, dlaczego ja mam być pierwszy:)?

Bo tyś jest jeden, a nas wiele :)) kapitulujesz?
      • envi Re: blinski dawaj zdjęcie 26.05.04, 16:33
        wreszcie coś ruszyło na tym forum.
        • ashanti5 Re: blinski dawaj zdjęcie 27.05.04, 10:43
          Wczoraj widziałam dziewczynę, o której pomyślałam sobie "to mogłaby byc
          Kochanica Francuza". Miała krótkie włosny koloru ciemny blond. Bez makijażu. W
          bojówkach -takich oryginalnych, a nie stylizowanych na bojówki.
          • kochanica.francuza Re: blinski dawaj zdjęcie 27.05.04, 13:28
            ashanti5 napisała:

> Wczoraj widziałam dziewczynę, o której pomyślałam sobie "to mogłaby byc
            > Kochanica Francuza". Miała krótkie włosny koloru ciemny blond. Bez makijażu. W
            > bojówkach -takich oryginalnych, a nie stylizowanych na bojówki.
            Niestety, wczoraj miałam na sobie dżinsy Levi`s 582 granatowe, więc to nie ja byłam.
            Bojówki oryginalne, to z demobilu?
          • blinski Re: blinski dawaj zdjęcie 27.05.04, 17:20
            a co ashanti, ty też swps'iara;)?
            czy po prostu taka refleksja naszła cię gdzieś tam na ulicy?
            • ashanti5 Re: blinski dawaj zdjęcie 27.05.04, 18:19
              Tak mnie naszło...
              Kochanica pisała cos o bojówkach (tych mało damskich) i pomyślałam sobie, jak
              nieatrakcyjnie musi wyglądac dziewczyna w czymś takim. W drodze z pracy
              zobaczyłam dziewczynę, która była ładna i prezentowała sie ok w tych swoich
              typowo męskich bojówkach. Przypomniała mi sie Kochanica i jej opisy własnej
              osoby: brak makijażu, krótkie włosy...
      • Gość: znawca Re: Hugo jest lepszy nie blinski IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 27.05.04, 13:08
        www.artetculture.info/hugo.html
        • kochanica.francuza Re: Hugo jest lepszy nie blinski 27.05.04, 13:30
          Gość portalu: znawca napisał(a):

> <a
          href="http://www.artetculture.info/hugo.html"target="_blank">www.artetculture.info/hugo.html</a>
          uuuu...blinski...cięzko ci będzie rywalizować z Hugo;-)
          • ashanti5 Re: Hugo jest lepszy nie blinski 27.05.04, 14:34
            A mi Hugo w ogóle sie nie podoba. Mam nadzieje, że Bliński nie jest do niego
            podobny.
            • Gość: znawca Re: wybierz sobie lepszego (od blinskiego) IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 27.05.04, 16:37
              www.stellamodels.com/index2.html
              • blinski Re: wybierz sobie lepszego (od blinskiego) 27.05.04, 17:59
                pytasz sie mnie, który z tych wszystkich jest wg. mnie lepszy od hugo (huga?)?
                hm.. ciężko, bo chyba lepszych tu nie ma..
                chociaż ja wiem.. może ten w 1. kolumnie 3. od góry..? przynajmniej nie ma
                ciała jak jakaś mimoza:)
              • ashanti5 Re: wybierz sobie lepszego (od blinskiego) 27.05.04, 18:05
                Chyba jestem baaaardzo wybredna, bo żaden mi się nie podoba :((((
                Są tacy zniewieściali, albo wręcz przeciwnie: kreujący sie na macho.
                Gdybym miała wybierać to najprędzej Christopha (przedostatni w szóstym
                rzędzie).
                Nie lubie wymuskanych pieknisiów, wolę umiarkowanych brzydalów :)Niech ma
                przynajmniej krzywy nos.
                • blinski Re: wybierz sobie lepszego (od blinskiego) 27.05.04, 18:57
                  biedak - że też do tej pory nie połamał się na wietrze..
                  :)
                • Gość: Richelieu* Re: wybierz sobie lepszego (od blinskiego) IP: 217.98.107.* 27.05.04, 21:44
                  ten Twój Christophe. Boshe, seks z nim przyprawił by mnie o wrażenie seksu
                  lesbijskiego. Znam, hm, bardzo dobrze, takiego chłopca, który wygląda jak
                  dziewczyna. To dopiero odjazd;)
                  W ogóle, wszyscy tacy mydłkowaci, że strach. I gówniarze ;( Tylko dwóch
                  normalnych wiekowo, ale za to idealnie wpasowujący się w halequinoską
                  konwencję, brr
                  • ashanti5 Re: wybierz sobie lepszego (od blinskiego) 28.05.04, 09:17
                    Seks lesbijski? czemu nie? Przyznaj jednak, że są tam kolesie bardziej
                    zniewieścieli niż Christoph.
                    Rzeczywiście jest szczupły (a który nie jest?), ale ja lubię takich
                    patyczaków :)w dodatku z dredami!
        • blinski Re: Hugo jest lepszy nie blinski 27.05.04, 17:50
          moim zdaniem lepszy, nawet dużo, ale ja nie muszę się znać:)
          • trinka Re: Hugo jest lepszy nie blinski 27.05.04, 22:10
            Hugo, jest moim zdaniem straszny, ale największym koszmarkiem jest Louis
            [5rząd, ostatni koleś, rudy:>] i Peter [pierwszy rząd, 6koleś, wygląda jak
            laska:)))] oraz Ludwig [9rząd, przedostani, prosto z ulicy Wiązów;)] Jak dla
            mnie wszyscy nazbyt wymuskani, niektórzy nazbyt zniewieściali, a przede
            wszystkim wyglądają jak kościotrupy, brrr. A pod mój gust najbardziej podchodzi
            Boris [2rząd, pierwszy koleś w rzędzie, szczególnie na zdjęciu w czerwonym
            sweterku].
            • Gość: znawce Re: ja sie zabije-ale Wam latwo dogodzic IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 27.05.04, 23:01
              www.mrworld.tv/contestants.asp?item=18&page=1
              ja wybieram Austraika a nie mr.world-Albanczyka
              • ashanti5 Re: ja sie zabije-ale Wam latwo dogodzic 28.05.04, 09:18
                Jestem za Angolą i Barbadosem!!! Ten z Angoli jest nieco przystojniejszy.
                Mam słabość do ciemnoskórych.
                • trinka Re: ja sie zabije-ale Wam latwo dogodzic 28.05.04, 10:46
                  ashanti5 napisała:

> Jestem za Angolą i Barbadosem!!! Ten z Angoli jest nieco przystojniejszy.
                  > Mam słabość do ciemnoskórych.

:)))))

ale się uśmiałam, ten z Barbadosu wygląda jak wychudzone dziecko z Etiopii;)))
                  straszni są, to mają być kandydaci na mistera świata???
                  tylko na Północnej Irlandii mogę oko zawiesić.
                  • trinka Re: ja sie zabije-ale Wam latwo dogodzic 28.05.04, 10:51
                    trinka napisała:

> ashanti5 napisała:
                    >
                    > > Jestem za Angolą i Barbadosem!!! Ten z Angoli jest nieco przystojniejszy.
                    > > Mam słabość do ciemnoskórych.
                    >
                    > :)))))
                    >
                    > ale się uśmiałam, ten z Barbadosu wygląda jak wychudzone dziecko z Etiopii;)))
                    > straszni są, to mają być kandydaci na mistera świata???
                    > tylko na Północnej Irlandii mogę oko zawiesić.
                    >

o nie!!!!!! dopiero teraz obejrzałam klip z jego błyskotliwą;) wypowiedzią i
                    załamałam się. Jest obleśny!!! A na fotce całkiem spoko.

>
                    • ashanti5 Re: ja sie zabije-ale Wam latwo dogodzic 28.05.04, 14:00
                      Juz wolę mojego eychudzonego etiopczyka, niż tego gogusiowatego irlandczyka.
                      Swoje oceny opieram wyłącznie na zdjęciach, bo klipy sie nie otwieraja.

By the way - wiesz, ze Etiopczycy zaliczają się do rasy białej? dokładniej:
                      semicko-chamickiej.
                • kochanica.francuza Re: ja sie zabije-ale Wam latwo dogodzic 28.05.04, 13:19
                  ashanti5 napisała:

> Jestem za Angolą i Barbadosem!!! Ten z Angoli jest nieco przystojniejszy.
                  > Mam słabość do ciemnoskórych.
                  o,ja też! kiedyś na stronie gapa był cudny Mulat, ale już go wymienili na
                  jakiegoś WASP-a...;-)
                  gdzie ten Angolczyk/Angolijczyk?
                  • ashanti5 Re: ja sie zabije-ale Wam latwo dogodzic 28.05.04, 13:55
                    Tutaj masz tego ANGOLA :)
                    www.mrworld.tv/contestants.asp?item=18&page=1
                    Jesli o mnie chodzi, to wolę nawet czarnych od mulatów.
                    • kochanica.francuza Re: ja sie zabije-ale Wam latwo dogodzic 28.05.04, 14:12
                      ashanti5 napisała:

> Tutaj masz tego ANGOLA :)
                      > dzieki, ale i tak mi się nie podoba
                      gębę ma jak buldog i oko (spojrzenie)nieciekawe
                      i tu Was zaskoczę: z tej szesnastki najmożliwszy jest żółtek
                      (która z Was oglądała "Kochanka"?)
                      • ashanti5 Re: ja sie zabije-ale Wam latwo dogodzic 28.05.04, 14:22
                        Tak, tak...chciałam napisac, że żółtki sa całkiem fajne: zarówno ten z chin,
                        jak i singapurczyk.

• powerpuffgirl Re: blinski dawaj zdjęcie 27.05.04, 23:03
        byłam kiedyś z chłopakiem, który był modelem... najstraszniejszy związek
        świata! ciągle się czymś smarował, a na wakacje zabrał chyba 4 kosmetyczki...o
        kąpaniu w morzu nie było mowy, bo sól niszczy skórę...itd.
        tak mi się skojarzyło z tymi zdjęciami...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka