Dodaj do ulubionych

kawa wolna ;)

08.03.12, 06:42
dzis dalszy ciag intensywnego szukania roboty. Kawa juz byla wlasciwie a zaraz bedzie i herbata. Obie dziewczyny chore, maz marudzacy ze nie bedzie obchodzic Dnia Kobiet bo nie ma dnia faceta (jezu.. jakie to szczeniackie :D ale chyba moj bezrobotny stres z niego wylazi..heh) a jeszcze sie olej skonczyl a zakup nowego to jedna cala wyplata.. ajajaj, myslalam ze dotrwamy do jesieni :/

No i wszystkiego najlepszego z okazji dnia Kobiet, kobitki!
Obserwuj wątek
    • lucy_cu Re: kawa wolna ;) 08.03.12, 07:58
      Krótko powiem- będzie dobrze.
      Trzymajcie się dzielnie, zdrowia, roboty, oleju i czego tam jeszcze. ;)

U nas tak se. Kłopoty, kłopoty- ale też będzie dobrze. Ważne, że zdrowie, tfu, tfu, dopisuje.

Uściski na 8.marca dla wszystkich!
      • zabka11 Re: W Naszym Dniu Tylko Dobrego:) 08.03.12, 08:18
        Witam Nas Kochane w Naszym Dniu:)
        Zdrówka dla Nas:)...i samych miłych spraw na dziś:)
        • szaszanka21 Re: W Naszym Dniu Tylko Dobrego:) 08.03.12, 08:29
          Witam się z kawką i najlepszymi życzeniami dla najfajniejszych babeczek czyli dla Was :))))
          Nartu-świetna robota już tam pewnie czeka wespół z olejem.
          Lucy -kłopoty przeganiam "paszoł won"!!! :)
          Zabka - milych spraw i z rana i z wieczora :D
          Sympatycznego dnia dziewczynki!
    • paris4 Re: kawa wolna ;) 08.03.12, 08:37
      Ja się witam
      I wracam w piernaty czym prędzej gdyż albowiem ponieważ mam katar, przetrąconą prawą połowę ciała a co za tym idzie przetrącone poczucie godności ;) jestem wqurwiona na życie i niewyspana i naprawdę lepiej będzie dla mnie i dla świata jeśli zamilknę i zaszyję się pod kołdrą powiedzmy w Ericiem Emmanulem Schmidttem
      Miłego dnia! :)
      • burdziaa Herbatka 08.03.12, 08:47
        A taki miałam lust na sok świeżo wycisnięty-no nic,po wczorajszym wybuchu to mogę sobie pomarzyć,tyle wydatków teraz ze nowy sokownik musi poczekać.
        Dojadamy szarlotkę :)
        Miłego zdrowego dnia Wszystkim !
        • aga_junior Re: Herbatka 08.03.12, 09:24
          U mnie kawka była raniutko, teraz melisa z pomarańczą.
          Dzisiaj mamy poważną sprawę urzędową także potrzebuję mocnych kciuków.
          Po za tym oprócz obiadu nie mam żadnych konkretnych planów. Mam ochotę się "napić" ale też nie bardzo mogę :-/ bo rano o 5.00 mam kurs do stolicy.

Trzymam kciuki za rozwiązanie szybkie kłopotów, dużo zdrówka i szczęścia dziewczynki ;-)
          • malenkie7 Re: Herbatka 08.03.12, 09:45
            dzzisiaj fachowcy czyszczą, naprawiają i impregnują nam blat, podłoge w kuchni i korytarzu. jako ze ma byc hałas i troche bałaganu, ja z młodym ewakuowałam sie na wies do rodzicow. piekna pogoda za oknem, zaraz wskakuje pod prysznic, ubieramy sie i na spacer.
            wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet (ja juz wczoraj dostalam w prezencie bilety na koncert The Cranberries...)
            i miłego dnia wszystkim!
          • zalasso Re: Herbatka 08.03.12, 09:52
            Kawka oczywiście :) Humor wyśmienity, dzieci tylko z katarami- zaraz ich wyciągnę na dwór, bo pogoda świetna. Nawet obiad ugotowany jest. Więc luz, luz, luz!

Miłego dnia Wam życzę i kłopoty odganiam- a kysz!!!!
            • ewlinp Re: Herbatka 08.03.12, 10:08
              Witam się i ja, troche dziś w niedoczasie a jednak znalazłam chwilke żeby z Wami posiedzieć :)
              Młody z kwiatami odstawiony do przedszkola - stwierdziłam że skoro tatuś nie uczy dawania kwiatów kobietom, to mama zrobi z niego dżentelmena ;)
              A ja przyjmuje życzenia i nawet tato dziś z czekoladą przybył.
              Z mniej przyjemnych rzeczy to od kilku dni budzę się z potężnym bólem gardła, nakupiłam medykamentów ale nic nie pomaga, cóż chyba będę musiała uciec sie do babcinego sposobu płukania solą ...bleh
              Narrtu - jak to, przecież faceci mają swój Dzień Chłopaka!
              Wszystkiego najlepszego, szerokiego uśmiechu i chwili tylko dla siebie nie tylko w tym dniu!
              • leluchow1 Re: Herbatka 08.03.12, 10:26
                U mnie dzis herbatka i kawka już była. Teraz wpycham w siebie drugie sniadanie - a ponieważ idziemy na 15.30 do neurologa - to myslami czarnistymi otoczona jestem mocno.
                • myrtille Malenkie 08.03.12, 10:45
                  A gdzie i kiedy gra Cranberries?
                  Moja wczesnolicealna miłość:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka