Dodaj do ulubionych

kawa i herbata

21.03.12, 08:04
zrobilam obie bo jakos sie zagapilam nad cerowaniem skarpetek :P
Teraz herbata i poimprezowe ciastka. Dzis mam kolende wiec jako ze ksiadz to rodak to jeszcze krajan bo pochodzi z sasiedniego miasta (ja jestem z Rudy Slaskiej a on z Chorzowa) wiec musze zrobic slaski obiad. Oprocz tego koncze dzis kurs samoksztalcacy na scrum mastera i spotykam sie z kolezanka na zakupach na miescie.
Obserwuj wątek
    • zabka11 Re: kawa i herbata 21.03.12, 08:22
      Herbatka i dzień dobry:)
      Dzis inna robótka na mnie czeka..., na kompie, pewnie krzyż mi da zaraz znać, jak już będzie miał dość;)
      Miłego dnia Kochane:)
      • ankas4 Re: kawa i herbata 21.03.12, 10:24
        No to ja się dosiadam, po wczorajszej wizycie u lekarza i antybiotyku dla Tymona czuję się spokojniejsza, mam nadzieję,że dziś już temperatura będzie niska, musze przyznać ,że moje dziecko bardzo dzielne jest , rozumie ,że jak trzeba to trzeba i koniec, wczoraj biedak popłakał się przy pobieraniu krwi ,ale dzielnie siedział u taty na kolanach i mi łkając mowil" strażacy niczego się nie boją" :) rozczulające to było!

W domu armagedon, nie mamy sił posprzątać, ogarnę więc tylko popoludniu , bo babcia ma przyjść odwiedzić naszego chorowitka.
        Mąż dzwonił, że się rozkłada... on teraz głownie zajmuje się Tymonem( w sensie spania czy mycia) więc myślę,że to niesttey ten sam wirus go atakuje... Boże niech już będzie lato...

No to Kochane miłego dnia! Burdzia pijemy kawkę/herbatkę za Twoje zdrowie!!!!!!:)
    • lucy_cu Re: kawa i herbata 21.03.12, 10:37
      Śląski obiad, o, niom, niom, niom!!! Poproszę!

U nas, odpukać, zdrowi wszyscy, cała ta zima przeszła niemal bezawaryjnie i niech tak już zostanie. Muszę umówić bandę do lekarza na po Świętach na jakiś przegląd techniczny- starsze dzieci nie widziały lekarza na oczy już chyba ze trzy lata, a najmłodszy prawie rok.

Od paru dni chodzę z nieokreślonym wkurwem na cały świat- bardzo takiego stanu nie lubię i zupełnie nie wiem, z czego on się bierze. Niehormonalne to, może odjedzeniowe (było trochę za dużo ciast, heh)? ;P

Dopijam herbatę i uciekam obiad robić (może śląskie coś? ale co?).
      Miłego dnia!
      • narttu Re: kawa i herbata 21.03.12, 10:51
        na wkurw niehormonowy to zarcie. Mniej ciast i przejdzie
        • lucy_cu Re: kawa i herbata 21.03.12, 10:53
          No pamiętam jak sama Ci kiedyś radziłam, żebyś się przyjrzała, co masz na misce. ;P
          Słodkie won, oh, yeah. ;P
          • maadga Re: kawa i herbata 21.03.12, 11:13
            Dzięki dziewczyny za wzmiankę o wk*wie bo ja ostatnio daję popalić innym. A od dnia kobit się rozbestwiłam czekoladowo. Od dziś odwyk :D
        • ankas4 Re: kawa i herbata 21.03.12, 10:55
          ;) MNIE najbardziej w takim wkurwie dobija świadomość moja tego stanu,,,bo jak człowiek nie jest świadomy i drze się na cały świat, to wtedy nawet jak inni sie na niego patrzą jak na wariata furiata to czlowiek ma głębokie przeświadczenie,że " o co chodzi, przecież mam rację" :), a tak przy takim uświadomionym wkurwie całą 'przyjemność" trafia:)))))))
          • joasia83m Re: kawa i herbata 21.03.12, 11:16
            hello, a ja wkurw odczuwam wobec wszystkiego i przyczyna chyba jest po drugiej stronie- za mało słodkiego! Normalnie mam ochotę strzelić każdego, kto wkłada czekoladę do buzi :D
            Więc wspomagam się właśnie bułą z dżemem morelowym- słodko-kwaśnym ;)
            Mała śpi w chuście od 9, a ja właśnie zdałam sobie sprawę, że nie włożyłam do stanika krążków lakt. I jak tylko o tym pomyślałam zaczęły sikać mlekiem ;) Mała mi przemoknie :)
            • myrtille Re: kawa i herbata 21.03.12, 11:34
              Róbcie, róbcie sobie odwyki.
              A ja właśnie pyszne lody zajadam.
              Mniam, mniam:D
    • yvonne79 Re: kawa i herbata 21.03.12, 16:11
      Narttu, śląski obiad to jest to :-) Smaku mi narobiłaś. Sama pewnie taki upichcę za kilka dni, a żem dzioucha ze Śląska, to tym bardziej.
      Wy macie wkurw po słodkim, a ja się ostatnio od słodkości uwolnić nie umiem. Pożeram wszystko i to w masakrycznych ilościach. Nawet naleśniki dzisiaj z nutellą zjadłam. Eh, a d..pa rośnie...
      • aga_junior Re: kawa i herbata 21.03.12, 20:22
        przyłączam się z wku...em tyle, ze u mnie chyba hormonalnie :-/ co raz gorzej znoszę progesteron (mogę zabić - a za chwilę płaczę :( )
        po za tym cieszę się ze jest już "ciepło" a czekoladę uwielbiam od 3-6.00 rano :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka