borowka78 23.04.12, 06:36 To dzisiaj ja serwuje... Piękne słońce za oknem, powinnam mieć full energii, a ja jakaś taka oklapła jestem :-/ Ale nic, trzeba sie spiąć i do dzieła :) Miłego słonecznego, zdrowego!!! Poniedziałku! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anmroz Re: Kawa!!! 23.04.12, 07:06 Witam. Bez kawy nie dam dziś rady. Mały kręcił się od 4 rano przez katar i jestem w sumie niedospana. Ale słońce takie,że szkoda narzekać:) Udanego tygodnia, dziewczyny! Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Kawa!!! 23.04.12, 07:09 Dziś dla mnie herbatka brzoskwiniowa, szybkie śniadanko i lecimy z mężem na tydzień do Moskwy na targi pożarnicze. Młoda sprzedana do babci. A ja już tęsknię. Odpowiedz Link
borowka78 Olcia...przyjemności :) 23.04.12, 07:19 Czy tylko ja jestem taką wyrosną matką, ze jak mam okazje "sprzedać" dzieci to ciesze sie jak głupia? ;) czyli byle do soboty i mam troche luzu ;) Odpowiedz Link
fassollka Re: Kawa!!! 23.04.12, 07:26 Dzień dobry! Już trzeci tydzień lecę nowym trybem - śpię 22-3, potem pracuję. Oczy mam na zapałkach, ale za to satysfakcję z wykonanej pracy wielką, spokojny czas dla Brunka wieczorem i potem też chwilkę tylko dla siebie. W domu też wszystko zrobione, poprasowane na bieżąco, łazienka zawsze czyściutka... Ciekawe tylko jak długo tak pociągnę :-) Zdrówka dla wszystkich, metanirowych zwłaszcza, i uśmiechu! Odpowiedz Link
leluchow1 fasolka 23.04.12, 08:05 ale że co ? o 3 wstajesz i prasujesz, sprzątasz i pierzesz? potem praca popoludnie dla brunka? matko... a juz moja 4.50 wydawała mi się masochizmem Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Kawa!!! 23.04.12, 07:36 Dzień dobry! Olcia- Moskwa to jedno z moich niezrealizowanych marzeń podróżniczych. Życzę dobrej zabawy i ciekawych wrażen targowych. Fassollko- może nie szalej, hm? Miłego, zdrowego dnia wszystkim! Odpowiedz Link
burdziaa Re: Kawa!!! 23.04.12, 08:51 Dosiadam się po entym sniadanku ,same pysznosci od rana - Fasolka taką godzinę wstawania to tylko niemowlę usprawiedliwia jak w moim przypadku:) Ja też sie zastanawiam skąd biorę siły bo śpimy max 4 godziny na dobę i to nie ciągiem tylko w dwóch ratach :) - słońca takiego pięknego jak za moimi oknami i zdrowia na ten tydzien ! Odpowiedz Link
guciowamama Re: Kawa!!! 23.04.12, 08:58 Przysiadam sie z kawa pachnaca. Gutek chorenki i nie poszedl do przedszkola. To dla nas nowa sytuacja, bo szczerze mowiac kiedy zamawialam wizyte u lekarza rodzinnego nie moglam sobie przypomniec kiedy ostatnio chorowal. Zal mi go, bo kaszel i goraczka widac malucha mecza okrutnie ale ciesze sie, ze pobedziemy sobie razem - ot taka ze mnie mama - kwoka szukajaca pozytywow ;-) Milego tygodnia :-) Odpowiedz Link
zalasso Re: Kawa!!! 23.04.12, 09:07 Siadam z kawką, piękna pogoda ratuje mój nadwątlony humor :) Chwilkę popracuję, chwilkę odpocznę i o 15 do pracy na pełnych obrotach. Wieczorem wyjście z koleżanką. Miłego dnia! Odpowiedz Link
lilka.k guciowa 23.04.12, 09:28 A wiesz, ze mi sie snilas? Miałam tak piekny poranek jak zdałam sobie sprawę, że całą noc byławm w Stokholmie! :) Ustaliłam menu na cały tydzień, więc zaraz chłopaków do szkoły odprowadzam i zmykam na zakupy. Chłopaki po 2 śniadaniach, ale Franek mi mówi, ze zjadł tylko 2 rzeczy i jest głodny..o rany, nie nadążam ;) Odpowiedz Link
guciowamama Re: guciowa 23.04.12, 09:35 Rany! To musisz byc mooocno niewyspana ;-) Ten sen cos musial znaczyc! Lepiej sprawdz promocje na bilety do Sztokholmu :-) Odpowiedz Link
lilka.k Re: guciowa 23.04.12, 12:21 Wstałam wyspana ;). NIe chce Cię martwic, ale oprócz Gutka mialas również tam 2 dzieci, choc były starsze, wiec to juz mało mozliwe ;)))). Nartu! Jesli bede z moim mezem, to On mi nie daruje jak Was nie odwiedzimy. Tyle mu o Was nagadałam też, ze ho ho ;) Odpowiedz Link
guciowamama lilka.k 23.04.12, 17:35 Dwojka dzieci powiadasz... hm... wieczorem chyba bede musiala powaznie porozmawiac z m. Szczegolnie, ze wciaz mam niejasnosci w finansach, moze to jakies alimenty??;-) Odpowiedz Link
lilka.k Re: lilka.k 23.04.12, 18:57 Rany, rany, żeby tylko nie było rozwodu przeze mnie ;))))). Odpowiedz Link
narttu Re: guciowa 23.04.12, 10:02 lila a jak juz bedziesz w sztokholmie daj znac to moze tez sie przykulam. Albo wy do mnie :D wywiozlam 10 taczkek gruzu i przywiozlam 10 taczek kamieni na murek. Rece mi sie trzesa,mam 6 odciskow na rekach, i mokra jestem jak fiks bo w okolicach 8 taczki zaczelo padac.. Woda z sokiem i pod prysznic...tylko oddech zlapie. A potem dyplom se popisze... Odpowiedz Link
ankas4 fasolka! 23.04.12, 10:30 Ty nas fassolka chyba chcesz zaszokować na siłę!, bo dla mnie to prawidziwe szaleństwo wstawac o 3 i jeszcze z jakiego powodu...żeby łazienka była czysta???? usiądz, wdech wydech , pomyśl Brunek ma Tylko Ciebie więc szanuj się bardziej, bo w takim trybie będziesz miała w niedługim czasie kłopoty ze zdrowiem!!! Lila z tym jadłospisem na cały tydzień mnie zainspirowałaś! zaraz siadam z Pawłem i układam plan! a potem zakupy i spokoj przez tydzień! Słonce super, ale chyba ciśnienie niskie, to napije się z Wami kawy!!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link
szaszanka21 Kawa !!! 23.04.12, 12:25 Szybka południowa kawka. Właśnie wróciłam z 3 audycji po koszmarnej nocy z paskudną,męczącą Miśka gorączką i kaszlem. Zmieniam teraz M. i kuruję tego mojego słabeusza. Guciowa-ja w przeciwieństwie do Ciebie nie pamiętam kiedy Michałek był zdrowy dłuższy czas buuu. Wspomniałyście o Sztokholmie i zaraz naszły mnie miłe wspomnienia :))) Zdrówka,sił i pogody ducha wszystkim życzę. Miłego dnia. Odpowiedz Link
guciowamama Szaszaneczko 23.04.12, 17:40 Dopiero do mnie dotarlo jakie faux pas popelnilam. Kurcze, rzeczywiscie z Michalkiem to nie wesole. Zdecydowanie zalecam zmiane kliamatu - Sztokholm bedzie idealny :-) Zapraszam, zapraszam... Odpowiedz Link
szaszanka21 Guciowa :) 23.04.12, 20:40 No jakie tam faux pas:) Absolutnie. Dostał mi się po prostu facecik z gatunku wyjątkowo delikutaśnych :) A Sztokholm mi się marzy ponownie i z pewnością kiedyś zawitamy. Bardzo bym chciała....... :D Ściskam Odpowiedz Link
fassollka ankas! 23.04.12, 19:56 oj nie nie, łazienka wcale nie jest motywacją - prace domowe dzieją się przy okazji. Jak studiowałam, to bardzo lubiłam uczyć się rano. Teraz to sobie przypomniałam. Wieczorem wiele rzeczy, spraw, ludzi mnie rozprasza. A o trzeciej rano mogę jedynie pogadać z... kumplem w Stanach. Jest cichutko, spokojnie, jestem wydajna jak nigdy, spokojna. Póki co działa dobrze. Odpowiedz Link
lilka.k Re: ankas! 23.04.12, 20:12 Szalona! Ale i mój Piotrek dziś wstał o 3 i pojechał do biura. A ja myślałam wstając o 7, że pojechał jak zawsze po 6. No ale..też ma sporo projektów ostatnio. Odpowiedz Link
ankas4 Re: ankas! 23.04.12, 21:07 Wiesz Ula ,że my tutaj tylko z dobrymi intencjami... rób jak uważasz, a jak poczujesz ,ze organizm odmawia posłuszeństwa to śpij przynajmniej do 6! Odpowiedz Link