23.04.12, 06:36
To dzisiaj ja serwuje...
Piękne słońce za oknem, powinnam mieć full energii, a ja jakaś taka oklapła jestem :-/

Ale nic, trzeba sie spiąć i do dzieła :)

Miłego słonecznego, zdrowego!!! Poniedziałku!
Obserwuj wątek
    • anmroz Re: Kawa!!! 23.04.12, 07:06
      Witam. Bez kawy nie dam dziś rady. Mały kręcił się od 4 rano przez katar i jestem w sumie niedospana. Ale słońce takie,że szkoda narzekać:)
      Udanego tygodnia, dziewczyny!
    • olcia.kaktus Re: Kawa!!! 23.04.12, 07:09
      Dziś dla mnie herbatka brzoskwiniowa, szybkie śniadanko i lecimy z mężem na tydzień do Moskwy na targi pożarnicze.
      Młoda sprzedana do babci. A ja już tęsknię.
      • borowka78 Olcia...przyjemności :) 23.04.12, 07:19
        Czy tylko ja jestem taką wyrosną matką, ze jak mam okazje "sprzedać" dzieci to ciesze sie jak głupia? ;) czyli byle do soboty i mam troche luzu ;)
        • zurawina100 Re: Olcia...przyjemności :) 23.04.12, 08:47
          Nie tylko Ty, borówka:)
    • fassollka Re: Kawa!!! 23.04.12, 07:26
      Dzień dobry!
      Już trzeci tydzień lecę nowym trybem - śpię 22-3, potem pracuję. Oczy mam na zapałkach, ale za to satysfakcję z wykonanej pracy wielką, spokojny czas dla Brunka wieczorem i potem też chwilkę tylko dla siebie. W domu też wszystko zrobione, poprasowane na bieżąco, łazienka zawsze czyściutka... Ciekawe tylko jak długo tak pociągnę :-)

Zdrówka dla wszystkich, metanirowych zwłaszcza,
      i uśmiechu!
      • leluchow1 fasolka 23.04.12, 08:05
        ale że co ? o 3 wstajesz i prasujesz, sprzątasz i pierzesz? potem praca popoludnie dla brunka? matko... a juz moja 4.50 wydawała mi się masochizmem
    • lucy_cu Re: Kawa!!! 23.04.12, 07:36
      Dzień dobry!

Olcia- Moskwa to jedno z moich niezrealizowanych marzeń podróżniczych. Życzę dobrej zabawy i ciekawych wrażen targowych.

Fassollko- może nie szalej, hm?

Miłego, zdrowego dnia wszystkim!
      • burdziaa Re: Kawa!!! 23.04.12, 08:51
        Dosiadam się po entym sniadanku ,same pysznosci od rana - Fasolka taką godzinę wstawania to tylko niemowlę usprawiedliwia jak w moim przypadku:) Ja też sie zastanawiam skąd biorę siły bo śpimy max 4 godziny na dobę i to nie ciągiem tylko w dwóch ratach :) - słońca takiego pięknego jak za moimi oknami i zdrowia na ten tydzien !
    • guciowamama Re: Kawa!!! 23.04.12, 08:58
      Przysiadam sie z kawa pachnaca.

Gutek chorenki i nie poszedl do przedszkola. To dla nas nowa sytuacja, bo szczerze mowiac kiedy zamawialam wizyte u lekarza rodzinnego nie moglam sobie przypomniec kiedy ostatnio chorowal. Zal mi go, bo kaszel i goraczka widac malucha mecza okrutnie ale ciesze sie, ze pobedziemy sobie razem - ot taka ze mnie mama - kwoka szukajaca pozytywow ;-)

Milego tygodnia :-)

• zalasso Re: Kawa!!! 23.04.12, 09:07
        Siadam z kawką, piękna pogoda ratuje mój nadwątlony humor :)

Chwilkę popracuję, chwilkę odpocznę i o 15 do pracy na pełnych obrotach. Wieczorem wyjście z koleżanką.

Miłego dnia!
        • lilka.k guciowa 23.04.12, 09:28
          A wiesz, ze mi sie snilas? Miałam tak piekny poranek jak zdałam sobie sprawę, że całą noc byławm w Stokholmie! :)

Ustaliłam menu na cały tydzień, więc zaraz chłopaków do szkoły odprowadzam i zmykam na zakupy. Chłopaki po 2 śniadaniach, ale Franek mi mówi, ze zjadł tylko 2 rzeczy i jest głodny..o rany, nie nadążam ;)
          • guciowamama Re: guciowa 23.04.12, 09:35
            Rany! To musisz byc mooocno niewyspana ;-)
            Ten sen cos musial znaczyc! Lepiej sprawdz promocje na bilety do Sztokholmu :-)
            • lilka.k Re: guciowa 23.04.12, 12:21
              Wstałam wyspana ;). NIe chce Cię martwic, ale oprócz Gutka mialas również tam 2 dzieci, choc były starsze, wiec to juz mało mozliwe ;)))).

Nartu! Jesli bede z moim mezem, to On mi nie daruje jak Was nie odwiedzimy. Tyle mu o Was nagadałam też, ze ho ho ;)
              • guciowamama lilka.k 23.04.12, 17:35
                Dwojka dzieci powiadasz... hm... wieczorem chyba bede musiala powaznie porozmawiac z m. Szczegolnie, ze wciaz mam niejasnosci w finansach, moze to jakies alimenty??;-)
                • lilka.k Re: lilka.k 23.04.12, 18:57
                  Rany, rany, żeby tylko nie było rozwodu przeze mnie ;))))).
          • narttu Re: guciowa 23.04.12, 10:02
            lila a jak juz bedziesz w sztokholmie daj znac to moze tez sie przykulam. Albo wy do mnie :D

wywiozlam 10 taczkek gruzu i przywiozlam 10 taczek kamieni na murek. Rece mi sie trzesa,mam 6 odciskow na rekach, i mokra jestem jak fiks bo w okolicach 8 taczki zaczelo padac..
            Woda z sokiem i pod prysznic...tylko oddech zlapie. A potem dyplom se popisze...
            • ankas4 fasolka! 23.04.12, 10:30
              Ty nas fassolka chyba chcesz zaszokować na siłę!, bo dla mnie to prawidziwe szaleństwo wstawac o 3 i jeszcze z jakiego powodu...żeby łazienka była czysta???? usiądz, wdech wydech , pomyśl Brunek ma Tylko Ciebie więc szanuj się bardziej, bo w takim trybie będziesz miała w niedługim czasie kłopoty ze zdrowiem!!!

Lila z tym jadłospisem na cały tydzień mnie zainspirowałaś! zaraz siadam z Pawłem i układam plan! a potem zakupy i spokoj przez tydzień!

Słonce super, ale chyba ciśnienie niskie, to napije się z Wami kawy!!!!

Pozdrawiam!

• szaszanka21 Kawa !!! 23.04.12, 12:25
                Szybka południowa kawka.
                Właśnie wróciłam z 3 audycji po koszmarnej nocy z paskudną,męczącą Miśka gorączką i kaszlem.
                Zmieniam teraz M. i kuruję tego mojego słabeusza.
                Guciowa-ja w przeciwieństwie do Ciebie nie pamiętam kiedy Michałek był zdrowy dłuższy czas buuu.
                Wspomniałyście o Sztokholmie i zaraz naszły mnie miłe wspomnienia :)))
                Zdrówka,sił i pogody ducha wszystkim życzę.
                Miłego dnia.
                • guciowamama Szaszaneczko 23.04.12, 17:40
                  Dopiero do mnie dotarlo jakie faux pas popelnilam. Kurcze, rzeczywiscie z Michalkiem to nie wesole. Zdecydowanie zalecam zmiane kliamatu - Sztokholm bedzie idealny :-) Zapraszam, zapraszam...
                  • szaszanka21 Guciowa :) 23.04.12, 20:40
                    No jakie tam faux pas:)
                    Absolutnie.
                    Dostał mi się po prostu facecik z gatunku wyjątkowo delikutaśnych :)
                    A Sztokholm mi się marzy ponownie i z pewnością kiedyś zawitamy.
                    Bardzo bym chciała....... :D
                    Ściskam
              • fassollka ankas! 23.04.12, 19:56
                oj nie nie, łazienka wcale nie jest motywacją - prace domowe dzieją się przy okazji.
                Jak studiowałam, to bardzo lubiłam uczyć się rano. Teraz to sobie przypomniałam. Wieczorem wiele rzeczy, spraw, ludzi mnie rozprasza. A o trzeciej rano mogę jedynie pogadać z... kumplem w Stanach. Jest cichutko, spokojnie, jestem wydajna jak nigdy, spokojna. Póki co działa dobrze.
                • lilka.k Re: ankas! 23.04.12, 20:12
                  Szalona!
                  Ale i mój Piotrek dziś wstał o 3 i pojechał do biura. A ja myślałam wstając o 7, że pojechał jak zawsze po 6. No ale..też ma sporo projektów ostatnio.
                • ankas4 Re: ankas! 23.04.12, 21:07
                  Wiesz Ula ,że my tutaj tylko z dobrymi intencjami... rób jak uważasz, a jak poczujesz ,ze organizm odmawia posłuszeństwa to śpij przynajmniej do 6!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka