Dodaj do ulubionych

wieczorna herbata

26.04.12, 21:15
snuje sie z kata w kat z herbata i wzdycham. Jak jakas za przeproszeniem Matka Polka. Samiacz +babcia + jej siostra zabrali mi dziewczyny az do niedzieli i wywiezli je gdzies zagranice (do Talina). Melduja sie grzecznie ale i tak nie moge sie zrelaksowac jakos jak ich nie ma. Syndrom Matki Polki jak nic.

Plus odreagowuje stres po rozmowie kwalifikacyjnej wiec moze drink jakis na dobranoc zamiast herbaty bylby lepszy
Obserwuj wątek
    • ankas4 Re: wieczorna herbata 26.04.12, 21:44
      No to się dosiadam, dziecko śpi, mąż chodzi po chacie i nie za bardzo ma humor, zresztą ja również, nie wiem jakiś taki beznadziejny wieczór, więc piję herbatę z ToBĄ i może sie ktoś jeszcze dosiądzie do nas. Taki gburowato-męczacy wieczór....
      • burdziaa Re: wieczorna herbata 26.04.12, 21:47
        Dosiadam się z Magnumem,pyszny- zamiast spac to czytam rozne zaległosci,a sen uciekaaaaa
    • zalasso Re: wieczorna herbata 26.04.12, 22:01
      Masakryczny dzień, właśnie wróciłam z pracy i nie jestem w stanie nawet siedzieć. Dawno takiego dnia nie miałam :/ Koszmarnie pokłóciłam się z matką, aż mnie głowa rozbolała :(

Nic tam- mam pyszną herbatkę i chirurgów obejrzę zaraz.
    • alcea3 narttu 26.04.12, 22:03
      Ty pracujesz, czy szukasz nowej pracy?? Bo jesli od tamtego momentu nadal szukasz to ja nie zrozumiem, jak kogos tak fajnego z takim bogatym CV nie chca zatyrudniac!
      • narttu Re: narttu 27.04.12, 06:08
        szukam szukam. Alcea, takich fajnych z bogatym CV jest wiecej :)
        Wiem ze do tej roboty na rozmowe byly zaproszone co najmniej 3 inne osoby i jak znam zycie to to faceci przed 50tka- ci to dopiero maja bogate CV :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka