30.06.12, 08:37
drugi dzien w zestawie 2 dzieci i 5 psow i dobrze mi :) moze to towarzystwo mezow tak meczy? :))
Dziewczyny bawia sie w dom- baza jest w calym domu- dom jest w ich lozku (maja podwojne), u mnie w sypialni jest szkola, w duzym pokoju jest sklep a w kuchni.. zoologiczny :DDD

Ida wlasnie przyszla do mnie z duzymi oczami i mowi do mie
- mamo! przeciez my zaraz bedziemy miec Strasznie Duzo Duzych psow
-? czemu?
- szczeniaki znow w nocy urosly i wydaje mi sie ze zaraz beda takie duze jak Mania. I co wtedy zrobimy? (panika w oczach)
Obserwuj wątek
    • guciowamama Re: kawa 30.06.12, 08:49
      Hi hi hi! Brawo dla Idy! Tworcze masz te Dziewczyny :-) Super!

Przysiadam sie z kawa dopiero choc niech Was nie zwiedzie pora - pobudka standardowo byla o 5.30 :-) Sobota przywitala nas deszczem i nie zanosi sie na poprawe. Gutek od wczoraj liczy dni do wyjazdu, plecak rzecz jasna czeka spakowany...

Sloneczka i blogiego lenistwa na weekend :-)
    • guciowamama Re: kawa 30.06.12, 14:12
      Zagladam na druga kawke. A tu cisza. Wszyscy pewnie juz wyleguja sie na wakacjach. Fajnie ... :-)
      • narttu Re: kawa 30.06.12, 17:15
        No, guciowa tylko my, polnocne forumki, jeszcze kawujemy :). Dolewka z kawy popoludniowej. Dzien bez planu a tyle rzeczy robilismy ze teraz z checia poleze przed tv :)
        • lilka.k Re: kawa 30.06.12, 17:44
          My się nie ruszamy, tacy padnięci. Nawet sobie kawy nie mam sily zrobic. Po odczekaniu 2,5 godzin w jednym miejscu na znicz olimpijski ( przebiegl w sekundę, nawet sie za bardzo nie zorientowalam, hehehe) poszlismy na obiad, potem dzieciaki skorzystaly z atrakcji, zakupy i chyba ide spac na chwilę ;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka