Dodaj do ulubionych

Napoje piątkowe ze szczególnym uwzględnieniem kawy

23.11.12, 08:01
Dzień dobry w ten mglisty dzień. Dzisiaj piątek weekendu początek :D
Miłego dnia Wam życzę. U nas dziś intensywny dzień, bo o 17 warsztaty jesienne rodzic i dziecko :)
Obserwuj wątek
    • narttu Re: Napoje piątkowe ze szczególnym uwzględnieniem 23.11.12, 08:14
      dosiadam sie powoli z bawarka.. czekam na spotkanie z szefem a za godzine ma mi sie kurs zaczac na uniwerku- mam nadzieje ze uda mi sie wyjsc...
      • klarysa007 Re: Napoje piątkowe ze szczególnym uwzględnieniem 23.11.12, 09:13
        Dziś kawa z ibupromem :/ Od wczoraj mnie kosmicznie boli cała prawa strona głowy, zatoki się uaktywniły i nawet lekki skłon powoduje ból. A za chwile biegnę do pracy, bo koleżanka, która mogłaby mnie zastąpić od środy leży z anginą. Trzeba przetrwać jakoś.
        Spokojnego piątku!
        • aga_junior Re: Napoje piątkowe ze szczególnym uwzględnieniem 23.11.12, 09:45
          Miód się skończył :-/ choć i tak za wrzosowym nie przepadałam to cukier przy nim jest ohydny :(
          Dopijam herbatkę z cytryną, gotuję zupkę grzybową, pierwsza noc bez duszenia się :)
          W południe muszę wybyć na budowę więc po południe spędzę w piątkowych korkach.
          Energia do mnie wraca :) coś bym zrobiła niegrzecznego? hmmm tylko co? muszę pomyśleć.

Miłego dnia dziewczynki ;-)
          • ankas4 Re: Napoje piątkowe ze szczególnym uwzględnieniem 23.11.12, 11:27
            Ja dzis juz lepiej,ale od wczoraj mam jelitowke.myslalam,ze wczoraj umrę,nie moglam lezec,siedziec ani stac ,juz dawno sie tak źle nie czulam,dzis lepiej,ale taka jestem slaba,ze obawiam sie nosić tole, a ona jakby wyczuwala moja slabosc,bo grzeczna jest bardzo,siedzi sobie na lezaczku bujaczku i się do mnie usmiecha:-) milego dnia:-)
            • myrtille Klarysa 23.11.12, 11:31
              Łapkę Ci podaję.
              Do 3 w nocy męczyłam się z bólem głowy (cała prawa część), + drętwienie prawej ręki i nogi.
              Bliźniacze zachowania jakieś? WTF?
              A dziś cierpię na problemy ze wzrokiem, sielanka zdrowotna trwa.
              No, to się pożaliłam
              Idę po drugą kawę, obowiązek rodzicielski godzinnego spaceru z dziećmi odbębniłam, teraz doprowadzę się do jakiejś używalności i obiad robię.
              Spaaaać
              • m_k8 Re: Klarysa 23.11.12, 11:38
                oj nie dobrze coś w naszym wątku kawowym.
                Ja co prawda nie z kawą, tylko odliczam czas do przerwy w pracy a potem byle do 16nastej. Po pracy lecę po Hankowego chłopaka i będzie dziś piżama party! Fajnie będzie. Łobuzują strasznie oboje, ale się nie kłócą więc to urocze łobuzowanie jest. A patrzenie jak cichaczem łapią się za rękę rozczula mnie jak mało co ;-)

Mimo wszystko, miłego dnia Wam życzę, i spokojnego weekendu na podreperowanie zdrowia.
    • olcia.kaktus Re: Napoje piątkowe ze szczególnym uwzględnieniem 23.11.12, 11:49
      Ja dopiero teraz mogę usiąść i czytnąć forum.
      Od wczoraj walczę z bólem gardła i ogólnym "buuu.."
      Herbatka ze świeżo wyciskanym imbirem jest wspaniała, zastanawiam się, czy jak dodam mleko to mi się zważy?
      Roboty po uszy, ale trochę ogarnięta.
      Młoda coś ostatnio narzeka, że Pani w przedszkolu na nią krzyczy i nie wybiera, jak się zgłasza, więc porozmawiałam z Panią i dowiedziałam się, że Marta kłamie i nie słucha się wcale. Poważna rozmowa przed nami.
      po południu Marta ma dziś tańce, potem "eksperymenty z pazurem" (już trzecie zajęcia, wychodzi z nich zawsze zachwycona) a na koniec ja idę na spokojny Pitales, bo nie mam sił na nic więcej. No może jutro pobiegam?
      Ale się rozpisałam, wracam do roboty...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka