Dodaj do ulubionych

JAK MÓWIĆ, ŻEBY DZIECI NAS SŁUCHAŁY...Wrocław kto

09.04.13, 14:48
się wybiera??

czaszdziecmi.pl/events/show/1695-warsztaty-dla-rodzicow
Obserwuj wątek
    • ankas4 Re: JAK MÓWIĆ, ŻEBY DZIECI NAS SŁUCHAŁY...Wrocław 09.04.13, 15:31
      dzięki za info:) ale ta 17:30??? godzinę to chyba planował ktoś kto nie ma dzieci... szkoda, ja z chęcią poszłabym , ale nie ma szans, moja Tola pada między 18 a 19 , a od 17 już jest marudna, bez szans aby ją z kimś zostawic, zresztą Tymek też chodzi spać po 20...
      • badowimo Re: JAK MÓWIĆ, ŻEBY DZIECI NAS SŁUCHAŁY...Wrocław 09.04.13, 16:05
        Ja właśnie kończę udział, zostało nam 2 spotkania. Rewelacja, fantaystyczny program, masa złotych przemyśleń, pięknie wytknięte błędy wychowawcze powielane przez pokolenia..
        SUPER SPRAWA, polecam wszystkim:)

ps. książkę niestety czyta się bardzo źle, druga część: Rodzeństwo bez rewalizacji jest bardziej przystępna.

Jeśli ktoś jest nastawiony na uświadomienie sobie w końcu prawdy i zmianę, POLECAM!!!

• lilka.k Re: JAK MÓWIĆ, ŻEBY DZIECI NAS SŁUCHAŁY...Wrocław 09.04.13, 16:13
        Oj Ankas. A o której byś chciała? To przeciez tez dla rodziców pracujących w ciagu dnia :)
        A na warsztaty sie idzie przeciez bez dzieci więc jaki problem ?

Żałuje ze mnie teraz nie ma we Wrocławiu. Bardzo lubię te książki.
        • blanka0 Re: JAK MÓWIĆ, ŻEBY DZIECI NAS SŁUCHAŁY...Wrocław 09.04.13, 19:29
          oo super pojde na bank
          • ankas4 Re: JAK MÓWIĆ, ŻEBY DZIECI NAS SŁUCHAŁY...Wrocław 09.04.13, 19:47
            O faktycznie nie popatrzyłam ,ze to w dzień zwykly, myslalam,z e to sobota... bo jakby w sobotę to było na taką godzinę to można przecież sensowniej zaplanowac godzinę, wiadomo ,ze to dla rodziców ,a nie dla dzieci, ale nie każdy ma możliwość zostawic dzieci z kimś wieczorową porą, bardziej mozliwe jest to w dzień.
            • jutka7 Re: JAK MÓWIĆ, ŻEBY DZIECI NAS SŁUCHAŁY...Wrocław 09.04.13, 23:06
              ooo dzięki za cynk! ja się wybiorę, bo mnie dyskusje z moją starszą ostatnio baaardzo męczą :)
          • azi81 Blanka0 11.04.13, 16:30
            To co wybierasz się dziś na te warsztaty??
            Jak tak to może podzielisz się później wiedzą?? :) Plisssssssssss
            Ja niestety mam dziś wizytę u lekarza i nie dam rady a chciałam :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka