Dodaj do ulubionych

Piatkowe napoje

28.06.13, 12:22
a co to takie pustki- ja już z zupą i zmykam bo gości mam mieć i pichcę. Miłego i zdrowia Kochane !
Obserwuj wątek
    • lucy_cu Re: Piatkowe napoje 28.06.13, 13:02
      5,1- średnia moich dzieci, licząc do kupy. Gdyby jeszcze dorzucić oceny ze szkoły muzycznej, byłoby jeszcze wyżej. :)))))
      Ogłaszam WAKACJE, jejejejejeje!

Miłego!
    • joasia83m Re: Piatkowe napoje 28.06.13, 13:04
      Ja z Tobą Burdziu herbatki sie napiję, bo kawa się skończyła.
      Jest mi dziś strasznie smętnie i smutno... Rano pojechaliśmy wszyscy razem do przedszkola i ściskaliśmy wszystkie Panie, popłakałam się, uwielbiam to przedszkole.....
      Nie mogę się jakoś pogodzić z tym, że ten etap zamknięty...
      Na szczęście DAwid do tego spokojniej podchodzi niż ja, mówi, że będzie odwiedzał (ale tak wszystkie dzieci mówią, a nie przyszły ani razu)
      W środę nasze 6latki miały uroczyste pożegnanie- jest ich w grupie tylko czworo, z czego tylko Dawid i jego kolega odchodzą do szkoły, pozostała dwójka zostaje w zerówce. Więc grupa ich wyściskała
      • metanira Re: Piatkowe napoje 28.06.13, 14:56
        Joasiu, mnie też coś w sercu ściska :( Dla mojego Konrada też ten etap się skończył, z jego grupy siedmioro dzieci idzie do szkoły. Pożegnanie było w poniedziałek, popłakałam się patrząc jak takie skupione i poważne tańczyły poloneza. Z paniami pożegnałam się wcześniej, bo dzisiaj Konrada odbiera babcia.
        • joasia83m Re: Piatkowe napoje 29.06.13, 00:14
          oh Ty też... Myślałam, że więcej z nas będzie dziś ten żal w sercu ściskał :(
          Ja koniecznie chciałam sam dziś tam ostatni raz zajrzeć i sama Dawida odebrałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka