fassollka 11.07.13, 19:04 są jakieś za free? takie edu, dla Brunka, żebym miała chwilę spokoju na wczasach? Jak się je ściąga? Ale jak krowie na rowie proszę... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alcea3 Re: gry na tel Samsung Galaxy 11.07.13, 20:05 play.google.com/store Tu masz bardzo duzo aplikacji i darmowych i płątnych. Sciąga się banalnie wchodzisz przez telefon na stronkę logujesz się przez konto na gmail i sciągasz :) Odpowiedz Link
fassollka Re: gry na tel Samsung Galaxy 12.07.13, 05:40 a są tu jakieś po polsku? wiesz... żeby polski alfabet na przykład ćwiczył. Odpowiedz Link
maadga Re: gry na tel Samsung Galaxy 12.07.13, 08:13 Jest mnóstwo różnych gier: 1. logiczna-Block Puzzle (to gra w której musisz ułożyć klocki o różnych kształtach w jednym pudełku) 2. artystyczne-Pottery lite (lepienie garnków) 3. sea stars czy benji bananas- zręcznościówki 4. szachy różne opcje 5. puzzle róznej maści 6. w wyszukiwanie wpisz nazwę ulubionej postaci kreskówkowej i na pewno coś znajdziesz. Odpowiedz Link
boazeria Re: gry na tel Samsung Galaxy 16.07.13, 11:46 Wchodzisz w aplikacje googleplay na samsungu. Klikasz na górze w gry albo od razu w bezpłatne i patrzysz ile ma gwiazdek i co piszą inni niżej o grze. Ja mam ściagnięte: 1. Pou- dla mnie coś jak tamagooci czy jak się to pisze- karmisz, leczysz, usypiasz Pou. 2. Cut the rope- uwielbiam i ja i dzieci. polecam! 3. Angry birds rio- strzelasz ptakami w świnie- mega popularna i fajna gra dla dzieci i dorosłych 4. Hill Climb Racing- autkiem zdobywasz punkty Wpisz na górze nauka literek, cyferek itd to pojawią ci się jakieś gry. Odpowiedz Link