15.09.13, 07:22
Pyszna, pachnąca, świerzo mielona.
Dziś mam w planie nie wychodzić z pidżamy, mam nadzieję, że mi się uda.
Wywołałam wczoraj wilka z lasu młody przebudził się o 6.00 z zawalonym nosem.
Zrobię mu inhalacje, dam krople, nie wiem jutro rano musi być w formie.
4 paź. Mamy wizytę w CZD mam nadzieję, że mi coś podpowiedzą, przebadają go jesze raz. No bo jak można mieć ciągle gile.
Miłej niedzieli dziewczynki
Obserwuj wątek
    • zabka11 Re: kawka 15.09.13, 10:18
      Tak, kawka nr 2 i dzień dobry:)
      Wstałam dziś połamana, z bólem głowy i stawów. Wczoraj wieczorem zapodałam sobie aspirynkę, czując że mnie" rozbiera" przeziębienie...dziś lepiej, ale w łóżku powinnam poleżeć, to wiem...niestety dziś mamy w rodzinie Chrzciny, szwagierki córki, więc marzenia o dniu w piżamie ...pozostają marzeniami. Dzieci też gile po pas...ale dadzą radę:)
      Wczorajsze urodziny w Salonie Kreatywnym to strzał w 10-tkę, wspaniałe miejsce na dobrą zabawe:)
      Miłego Dnia wszytskim, choć pogoda paskudna to słoneczka w sercach:)
      • myrtille Re: kawka 15.09.13, 11:33
        Pyszna kawa, z drożdżowym ciastem z własnymi brzoskwiniami.
        Rano byłam na badaniach, 5 probówek, potem zrobiłam 10 km rowerowo na miły początek dnia, a teraz kręci mi się w głowie więc wzmocnienia potrzebuję przed wyprawa "na kałuże" z dziećmi
        • klarysa007 Re: kawka 15.09.13, 11:40
          Dopijam kawkę i idę robić ciasto. Dziś mój syneczek kończy 13 lat. Ech ta dorosłość :)
          Zimno dziś i deszcz pada brrr
          Miłego dnia.
    • aurinko Re: kawka 15.09.13, 11:54
      A ja w piżamie :)) Na dodatek w łóżku :) Kawa wypita, śniadanie zjedzone, obiad Nm już prawie skończył gotować, zaraz się zbieram i jedziemy na rowerach do zoo. Mam nadzieję, że dam radę bo to kawał drogi ;))
      Najlepsze życzenia urodzinowe dla chłopaków :)))
      • lilka.k Re: kawka 16.09.13, 17:04
        A ja wróciłam wlasnie z lunchu z nasza Gismol i Rafałem. Ale czas nam szybko zleciał, jak zwykle za szybko! Cudnie było ich zobaczyć!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka