Dodaj do ulubionych

Piątkowe napoje

20.12.13, 08:41
Ja dziś z czekoladą witam :) chyba sobie jeszcze jedną filiżankę zaserwuję- co tak pusto na forum?Wszystkie Święta szykują,czy co :) Ja sama wszystko przygotowuję,a zawsze zajrzę na forum- miłego i zdrowego dnia!
Obserwuj wątek
    • kamamama2 Re: Piątkowe napoje 20.12.13, 08:57
      Burdziu, kawka z Tobą zawsze!
      Szybkie śniadanie, kawa i lecę w świat.
      Dziś Rozalki zawody choinkowe, biedna pewnie znowu będzie ostatnia, bo są dwie sześciolatki, pozostałe dziewczynki maja lat 7 i 8, a więc robią trudniejsze układy. Ciekawe kiedy ten mój sportowiec się podda :) chociaż pewnie w połowie nowego roku ma szansę zacząć mierzyć się z równolatkami i wtedy będzie dopiero wiadomo co naprawdę umie na tle dziewczynek.
      Trzymajcie kciuki!
      i miłego dnia
      • myrtille Re: Piątkowe napoje 20.12.13, 10:38
        Dzień dobry z kawką pyszną.
        Dzieci ubierają małą choineczkę, a ja mam sekundę na swoje sprawy.
        Zaraz listę zakupów i prac świątecznych będę opracowywać.
        W tym roku zmieniam tradycyjny przepis na ciasta, będzie eksperymentalny piernik z melasą i sernik z 10 jajek zamiast 6:-) Amelka męczy jeszcze o tartę z jabłuszkami i pierniki. Będzie się działo.
    • olcia.kaktus Re: Piątkowe napoje 20.12.13, 13:08
      Burdziu, czekoladka to jak miód na moje serce. Chyba zaraz sobie zrobię, choć tylko jeszcze chwilę będę na budowie i lecę do domu. 700 km przede mną.
      Może jutro nawet choinkę ubierzemy w domu.
      Miłego dnia życzę
      • m_k8 Re: Piątkowe napoje 20.12.13, 18:58
        Hej dzieczyny. Ja tam polewam wino! Przyjęcie świąteczne na 335 osób uważam za udane ;-)
        Byłam organizatorem. Nic nie zjadłam, nic nie wypiłam dlatego teraz urządzam sobie imprezę nr 2! A od jutra 17 dni urlopu. Muszę odbudować komórki zjedzone przez stres związany z organizacją. Jeszcze nie wierzę, że do pracy wracam 7.01. Czy to nie jest piękny sen??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka