25.11.25, 10:44
m.youtube.com/shorts/3xDHTKNt97U
Hejt na młodzież wynika z tego że zapomniał wół jak cielęciem był. To za co ich się krytykuje czyli infantylizm było dokładnie takie samo w poprzednich dekadach. To się zaczęło od pokolenia wyżu demograficznego. Różnica jest tylko taka że ci dostali na starcie cud konsumpcji o którym infantylni wcześniejsi marzyli czyli żenujące teksty pod tytułem Ja stawiałem puszki po napojach jako trofea na półce a oni uważają to za śmieci
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Fala 25.11.25, 10:48
      Zdrowe wzorce dorosłej męskości były ostatnio w Polsce przed wojna . Okrucieństwo wojenne z jednej niebywale i fałszywe recepty z przeciwnej strony doprowadziły do infantylizmu
      • dotera Re: Fala 25.11.25, 10:55
        Zdrowa męskość wymaga tradycji przekazywania pochodni dalej a w Polsce na skutek historii każde pokolenie zaczyna od nowa. Do tego współczesny świat robi wszystko żeby ją cancelowac. Gdyż ludzie którzy rzadza zachodem mają obsesję demoralizowania nie tylko tych których chcą podbić ale także ludzi ze swojego terytorium . Dlatego zachód zdycha obecnie na wszelkich frontach, a Chiny w jednym pokoleniu zrobiły coś co wydawało się niemożliwe według wszelkich mądrości
    • dotera Re: Fala 25.11.25, 11:11
      Przy czym na pokolenie beibibumersow jeszcze czekał świat choć od nich się zaczęło pierwszy raz w historii że młodzież staje się zbędna . W kolejnych zaś to narasta. Nie ma miejsca dla młodzieży
      • dotera Re: Fala 25.11.25, 11:13
        Zachód ma schizofreniczna kulturę. Matriarchalne domy tworzące fikcję, ale nie dające na starcie życia właściwej opieki i rzeczywistość wykluczającą gdzie da radę
        • dotera Re: Fala 25.11.25, 11:17
          Jeśli współcześnie chce się zrozumieć świat i dokonać naprawy trzeba cancelowac w sobie wpływ modernizmu. Ostatnie sto kilkadziesiąt lat historii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka