gismol77 27.01.14, 05:50 Jest 20.48 od 33 godzin mam niedziele. Zatem czestujcie napojami sie ja tez lykne zanim polecę do Las Vages. Zgubli nam jeden bagaż. Także przygoda sie juz zaczęła. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alcea3 Re: Kawa z San Francisco 27.01.14, 07:45 O jak moja nienawiśc rosnie :PPP Tak strasznie mi się marzy!! Co Tz tam kochana robisz? Baw się dobrze! U mnie z pracy. Ostatni tydzień został. Odpowiedz Link
tri-mamma Re: Kawa z San Francisco 27.01.14, 07:55 Dość długa ta niedziela ;) A u nas sypie za oknem śnieg. Dziś tylko Zo poszła do pkola, chłopaki zostali z racji chorób przeróżnych. Samo życie... Dobrego dnia! Odpowiedz Link
m_k8 Re: Kawa z San Francisco 27.01.14, 08:07 Las Vages rules ;-) Buziaki kochana. Czekam na foty. Przynajmniej takie jak Krispina ;-) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Kawa z San Francisco 27.01.14, 08:10 Viva Las Vegas!!! Super przygoda się zapowiada! U mnie dziś na spokojnie, ze szczotą w ręku :) Miłego dnia! Odpowiedz Link
blanka0 Re: Kawa z San Francisco 27.01.14, 08:33 cudnie, baw sie ile wlezie, uuuuu ale Ci fajowo Odpowiedz Link
aga_junior Re: Kawa z San Francisco 27.01.14, 09:08 UUUUUU kochana Wspaniałej zabawy :D Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Kawa z San Francisco 27.01.14, 09:11 Wow, ale super! Pies drapał bagaż- ważne, że TAM jesteście! Miłej zabawy! Witam się z katarem i kaszlem, moje dzieci w różnych stadiach tychże atrakcji są częściowo w domu, częściowo w szkołach. A że w szkole i tak wszyscy smarkają, wybieram się do pracy posmarkać z nimi. ;p Miłego, zdrowego dnia! Odpowiedz Link
burdziaa Re: Kawa z San Francisco 27.01.14, 09:22 Tak myślałam kiedy się odezwiesz z za Wody bo widziałam zdjęcia na fb panów :) Wspaniałego pobytu! I miłego zdrowego tygodnia Wszystkim bez skoków ciśnienia. Odpowiedz Link
gismol77 Re: Kawa z San Francisco 27.01.14, 17:38 No to idziemy na śniadanie. Widok z samolotu na Las Vegas cudo. Ilośc świateł niepoliczalna chyba. Wszystko ogromn, nie ogarniam poki co. Dziękują wszystkie ciepłe słowa Dziewczyny. Odpowiedz Link
ankas4 Re: Kawa z San Francisco 28.01.14, 19:34 O ja Cieee... az mnie ścisnęło, koniecznie z las vegas do grand canionu , bo to juz blisko:) zazdroszcze i wspominam nasz czas wakacyjny:))) ehhh Odpowiedz Link