alcea3 22.04.14, 07:49 Chciałam napisać w poniedziałek, ale dotarło, do mnie, ze jednak nie ;) Święta, Święta i już po :) Czarna kawa, parzona jak zawsze stoi przede mną, a ja myślami ogarniam wszystkie dzisiejsze obowiązki. Miłego ! :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metanira Re: Kawa we wtorek 22.04.14, 08:00 Dobrze, że już po świętach. Miało być miło, a wyszło jak zwykle :/ Nie lubię świąt. Coś ostatnio za dużo pierwszych razów w moim życiu. Wczoraj, pierwszy raz w życiu, zapomniałam wyjąć soczewki przed spaniem. Nie dość, że spałam 5 godzin, to jeszcze rano widziałam wszystko za mgłą, tak niedotlenione oczy miałam. Dobrą chwilę zajęło mi zrozumienie, dlaczego :/ Do pracy przyjechałam w okularach, potem będę musiała założyć soczewki, bo słońce jest i bez p/słonecznych nie dam rady. Nie wiem, co się ze mną dzieje :( W poniedziałek wyjeżdżam, muszę tyle rzeczy ogarnąć. Nie wiem, w co najpierw włożyć ręce. Jakoś nic mnie nie cieszy :( No nic, muszę jakoś przeżyć ten dzień. Odpowiedz Link
burdziaa Re: Kawa we wtorek 22.04.14, 09:20 o ja też się zdziwiłam,że Jasiu do pracy się zbiera :) tak fajnie było spokojnie - no na tyle co moje szelmiki pozwolą bo to takie łobuziaki głośne zwłaszcza Leoś :)) Miłego i zdrowego dnia Kochane Odpowiedz Link