Dodaj do ulubionych

Witam serdecznie :)

10.06.14, 07:58
Tak jak w temacie przypomniał, mi się dowcip, o pierwszym kłamstwie handlowca ;)
Połowa kawy za mną, pogoda wysmienita. Wczoraj prawie skończyłam porządki i sprzedaję co się da, a nie używam już od wieków :)

Zlot za .... tydzień! Czemu pisałam do Moni, że za dwa? Rany, to już w przyszłym tygodniu!
Tak strasznie się cieszę :)
Obserwuj wątek
    • lucy_cu Re: Witam serdecznie :) 10.06.14, 08:36
      Wróciłam wczoraj (dzisiaj) do domu po północy- wakacje niby tuż, tuż, a pracy wciąż tyle, że nie wyrabiam. Dzieci nie widuję prawie. Jaszczur na mnie czekał podobno do 23, bidok.

Dzisiaj Emilia gra egzamin końcoworoczny- kciuki wskazane. :)

Lecę. Miłego!
      • aurinko Re: Witam serdecznie :) 10.06.14, 08:48
        Kawa na spokojnie, po kawce idę na targ po truskawki - zrobię kilka słoiczków dżemu, i świeże warzywa, fasolka szparagowa obowiązkowo, Młoda kilogramami może jeść. Po południu odbieram dzieciaki i chyba na plażę skoczymy bo upał fantastyczny!
        • aurinko Re: Witam serdecznie :) 10.06.14, 08:50
          Lucy kciuczę mocno! a Ty zwolnisz, mam nadzieję, na wakacje???
        • burdziaa Re: Witam serdecznie :) 10.06.14, 08:53
          Lucy Emilka na pewno celujaco zagra, ogladalam filmik, ktory zamiescilas-fantastyczna jest a jaki ma drzwięk dojrzały!U nas na poddaszu z 50 stopni bylo wczoraj az Leos mi sie pokładał musiałam go szybko na rece wziasc i wyniesc na zewnatrz. DZIS ma byc podobnie upalnie. Zdrowia kochane
        • olcia.kaktus Re: Witam serdecznie :) 10.06.14, 23:31
          Ja cię kręcę, na wątek kawowy wchodzę przed północą. Wiecie, ze ja w tym roku nawet nie próbowałam truskawek jeszcze, a Aurinko pisze o robieniu drzemu.... Zarobiona jestem tak, ze nawet nie zauważyłam ze zaraz lato. Masakra. Miłego dnia, jutrzejszego ;)
      • zurawina100 Re: Witam serdecznie :) 10.06.14, 08:59
        Ostatni dzień wystawiania ocen i zaczynam wakacje:) Wreszcie luz!

Za Emilkę trzymam kciuki, pięknie gra więc na pewno jej super pójdzie:)
    • burdziaa W jakiej cenie truskawki u Was? 10.06.14, 08:55
      Wczoraj widziakam po 5 zo i po 4,50, ponoc na gieldzie za 3,50 mozna kupic ale daleko musze jechac
      • aurinko Re: W jakiej cenie truskawki u Was? 10.06.14, 09:34
        U mnie 3-3,5 na targu, kaszubskie.
        • aga_junior Re: W jakiej cenie truskawki u Was? 10.06.14, 10:32
          Nie wiem po ile u nas są bo M. kupuje co mu karze na ceny nie patrzy. A ja szamie truskawki w ilościach hurtowych.
          Trzymam kciuki za Emilke ;)
          Miłego dnia dziewczynki.
          • ridibunda Re: W jakiej cenie truskawki u Was? 10.06.14, 11:18
            Hehe, ja wiem, byłam wczoraj u Was:) Po 4 zł, kurde, a u nas na bidnym wschodzie po 6, i gdzie tu sprawiedliwość! ;)
            • alcea3 Ridibunda 10.06.14, 11:28

Byłaś we Wro i nic nie napisałaś?
              • ridibunda Re: Ridibunda 10.06.14, 11:50
                Nie nie, ja byłam u Agi w Wawie, na 1 dzień jako opieka na wycieczkę szkolną. Od nas do Wawy ponad 300km, wycieczka na 1 dzień, 170 dzieci, 4 autobusy, jak wróciłam dziś w nocy to nie wiedziałam, jak się nazywam i na 8 miałam do pracy, czysty hardkor:)
                • aga_junior Re: Ridibunda 10.06.14, 13:29
                  Kurczę na prawdę hardcor !!!!! tyle km w jeden dzień.
                  U nas zielona szkoła na 3 dni to max 150 km od domu :-)

Po 6 zyla to dawno były teraz między 4-5. Szkoda, że jestem unieruchomiona bo chciałam zrobić parę dżemików :-/ no nic może za rok się uda.
                  Ja to tylko siedzę i zajadam: ogórki małosolne, truskawki (shake z truskawkami, makaron z truskawkami, truskawki z lodami), młode ziemniaki smażone z koperkiem... i tak w koło a mój M. na mnie patrzy i pyta czy jeszcze mi się to nie znudziło ? :D
                  A d..pa rośnie :D
                  • ankas4 Uff jak gorąco! 10.06.14, 14:40
                    Ale gorąco...u nas już się chmurzy, pewnie jutro będzie mega burza:) , dziś kolejny dzien szału zebrań/spotkań itp...dziś w planie zebranie w sprawie 1 klasy, stres mnie zjada, bo dziś będą ogłoszone listy klas, mam nadzieję,że Tymek został zakwalifikowany do klasy porannej.
                    Poza tym Tolka padła i śpi od 12:30, Tymka podwiezie mi się Hania wiec szybko ogarnęłam chatę, bo moja mama zostaje dziś na czas zebrania z Tolką i musiałam jakoś odświeżyć mieszkanie , bo normalnie masakros juz był! milego dnia dziewczyny, i stawiam kawę:),. bo mi ciśnienie spada;) pomimo napięcia przed ogłoszeniem klas w szkole;)
    • lucy_cu 5+ :)))) 10.06.14, 16:23
      Dzięki za kciuki. :) Pięknie zagrała.
      • olga727 Re: 5+ :)))) 10.06.14, 18:04
        Gratulacje dla Emilki. :)
        • aga_junior Re: 5+ :)))) 10.06.14, 18:47
          Gratulacje ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka