yvonne79 Re: Kawa z uśmiechem, dziś będzie dobry dzień:) 11.06.14, 08:20 No, skoro tak mówisz ;) Odpowiedz Link
aurinko Re: Kawa z uśmiechem, dziś będzie dobry dzień:) 11.06.14, 08:28 Nie wiem, nie wiem... dzień zaczął się biegunką kota :-( Odpowiedz Link
olga727 Re: Kawa z uśmiechem, dziś będzie dobry dzień:) 11.06.14, 08:32 youtu.be/MI1RBGhSHxs Miłego dnia :) :) :) Odpowiedz Link
alcea3 Re: Kawa z uśmiechem, dziś będzie dobry dzień:) 11.06.14, 08:59 aurinko napisała: > Nie wiem, nie wiem... dzień zaczął się biegunką kota :-( Wyciągaj pozytyw! Ciesz się , że nie Twoją :P ;) Odpowiedz Link
aurinko Re: Kawa z uśmiechem, dziś będzie dobry dzień:) 11.06.14, 09:14 Szczerze? wolałabym ja mieć bo przynajmniej wiedziałabym co robić. Odpowiedz Link
metanira Re: Kawa z uśmiechem, dziś będzie dobry dzień:) 11.06.14, 09:01 Mam nadzieję, że się nie mylisz... Konrad pojechał z klasą na wycieczkę do Ustronia do Leśnego Parku Niespodzianek. Od poniedziałku powtarzał, że nie może się doczekać i "jestem taki przejęty" ;) Mimo wszystko trochę się niepokoję... Pogoda oczywiście brzytew :) Odpowiedz Link
aga_junior Re: Kawa z uśmiechem, dziś będzie dobry dzień:) 11.06.14, 09:20 Aurinko masz może nifuroksazyd w stropie? To daj mu niecały 1 ml jak to dorosły kot. Mi tak weterynarz zalecał dla Fifi jak miała biegunki po powodach. Odpowiedz Link
aurinko Re: Kawa z uśmiechem, dziś będzie dobry dzień:) 11.06.14, 09:25 Niestety nie mam, w dodatku do wieczora jestem sama z kotem i nie dam rady w pojedynkę mu nic wcisnąć, muszę czekać na męskie wsparcie. Kurcze, jadł tylko swoje chrupki i pił wodę a tu taki klops echh Odpowiedz Link
ankas4 Re: Kawa z uśmiechem, dziś będzie dobry dzień:) 11.06.14, 09:32 Wspólczuję kotkowi w taką pogodę jeszcze się tak umęczyć! może mu przejdzie biedakowi! Ja dziś mam kolege Tymka na chacie łącznie ze spaniem:), będzie wesoło, Tolka nadal śpi, więc już jej nie będę kładła w ciągu dnia , bo to już 9:30 przecież:) Dziś jeden dzień spokojniejszy, wczorajsze zebranie okazało się super niespodzianką, Tymon jest w klasie na rano i to językowej! bardzo się cieszę! milego dnia! Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Kawa z uśmiechem, dziś będzie dobry dzień:) 11.06.14, 10:10 Słońce od rana mocno świeci, pozasłaniałam rolety, bo się nie da wytrzymać. Koty rozkładają się na każdym kawałku podłogi gdzie ono nie dociera. Zapowiada się ciepły dzień :) Aurinko, biedny Cyrus :/ Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Kawa z uśmiechem, dziś będzie dobry dzień:) 11.06.14, 10:50 Pewnie, że dobry :) Nareszcie jakas praca mi się zdarzyła, pogoda piękna, dużo życiowego optymizmu i dobra kawa :) no może dzisiejsza wywiadówka u starszego nieco mnie skrzywi... miłego dnia i zdrowiej Aurinkowy kotku! Odpowiedz Link
klarysa007 Kama! 11.06.14, 11:04 Przed wywiadówką przypomnij sobie opowieści moje i Agi o naszych dzieciątkach :P Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Kama! 11.06.14, 11:17 Tak zrobię :) może łatwiej przełknę wstrząsający sukces w dziedzinie chemii ... ;) Odpowiedz Link
aga_junior Re: Kama! 11.06.14, 12:19 Kama ja bardzo Cię proszę ;) Na lody miałaś dziecko zabrać !!! Bo spokojnego, rozsądnego i mądrego masz syna ;) Aurinko a może przemycić mu jakiś probiotyki w jedzeniu ;) Odpowiedz Link