Dodaj do ulubionych

Kawa słoneczna :)

25.06.14, 06:36
Tawaj piochu - jak mawiała dwuletnia Marta do dziewięcioletniego brata ;)
Wstałam, kawkę popijam, szykuję się na kolejny dzień pracy zastępczej. Powiem wam, że jakoś ciężko ogarnąć w kilka popracowych godzin to na co miało się cały dzień :P Trochę przerwy i człowiek wypada z rytmu.
U mnie ładna pogoda i słonko pięknie świeci. Miłego dnia!!
Obserwuj wątek
    • metanira Re: Kawa słoneczna :) 25.06.14, 07:57
      U nas też słoneczko właśnie wyszło, ale meteo mówi, że po 16.00 ma solidnie padać, a temperatura spać do 10 st.C... :/
      Byliśmy wczoraj w kinie na "Jak wytresować smoka 2", spłakaliśmy się oboje z Konradem, za nami jakaś dziewczynka chlipała ;) no uwielbiam ten film i ich bohaterów :)
      Pojutrze wyjazd na ślub i wesele, a ja jestem zupełnie nieogarnięta, nawet sukienki sobie nie wyprałam, a wczoraj poprzymierzałam Konradowi spodnie i żadne nie są odpowiednie :/ będę jeszcze musiała jutro jakieś spodnie mu kupić, eh... no chyba, że dzisiaj mi się uda wysłać Michała z nim na judo, a sama pojadę na zakupy.
      No nic, zabieram się do pracy.
      Miłego dnia, dziewczynki :)
      • cui Re: Kawa słoneczna :) 25.06.14, 08:51
        Śniadanko zjedzone, za chwilę kawa. W międzyczasie praca i tulenie ssaka (jaka ja monotematyczna w tych kawowych wątkach... :)). O dziwo dziś dzień bez lekarzy, tylko termin stawienia się w szpitalu musimy ustalić.
        Miłego dnia :)
        Ps. Mundial trwa, obstawiamy rodzinnie wyniki wszystkich meczy. Kto trafnie wytypuje najwięcej wyników może wybrać sobie prezent o niewielkiej wartości. Na razie ja prowadzę :)))
        • alcea3 Re: Kawa słoneczna :) 25.06.14, 08:58
          cui napisała:

> Ps. Mundial trwa, obstawiamy rodzinnie wyniki wszystkich meczy. Kto trafnie wyt
          > ypuje najwięcej wyników może wybrać sobie prezent o niewielkiej wartości. Na ra
          > zie ja prowadzę :)))

Ale fajnie! :) Trzymam kciuki za Ciebie :)

U mnie kawa domowa, wczoraj wylądowałam znów u lekarza zapalenie gardła, krtani i zapalenie zatok ;/ Kazał siedzieć w domu, bo inaczej będę miała wyjęte dwa tygodnie na L4, a nie kilka dni.
          Przepisał zdjęcie RTG zatok, termin na za tydzień.

Skoro domowo, to porobię zaległe sprawy, prasowania czeka cała sterta :)
        • alcea3 cui 25.06.14, 09:00
          Napisałam na gazetowego:)
          • cui Re: cui 25.06.14, 09:18
            Odpisałam :)
    • alcea3 Re: Kawa słoneczna :) 25.06.14, 09:00
      Klaryska, dawaj tu tego słońca trochę! :) We Wro zimno i ciemno:)
      • kamamama2 Re: Kawa słoneczna :) 25.06.14, 09:15
        Kawa z domu dziś - mój ulubiony dostawca kawy ostatnio podarował Brazilię - którą teraz piję, a najlepsza etiopia sidamo się skończyła.
        Wczoraj byłam nieoczekiwanie w pracy, a potem łamiąc wszelkie przepisy ruchu drogowego - przepraszam - dałam radę dojechać na Rozalki pokazy gimnastyczne :)
        duża niespodzianka była, nieznana nam zupełni pani podarowałą Rozalce misia z dedykacją dla niej specjalnie, sukcesów i pięknych wyników, bo Pani ją obserwuje i jej mocno kibicuje. Ale byłąm dumna i dość to nieoczekiwane wyróznienie.
        miłego dnia i słońca dawać dużo!
    • effka_81 Re: Kawa słoneczna :) 25.06.14, 09:35
      Siedzę w pracy,kawke koncze, słonka brak zimno mi;) wczoraj byl u lekarza z Oliwka angine ma!! Masakra jakaś , ale to nie wszystko jak byliśmy wakacjach przytrzasnela sobie palca w ręce, ścięgno się złe zroslo i trzeba ciąć i szyc żeby paluch był prosty. Dzisiaj idziemy do chirurga dziecięcego zobaczy co powie i kiedy jej to zrobi! Miłego dzionka
      • alcea3 Re: Kawa słoneczna :) 25.06.14, 09:51
        effka_81 napisała:

> Siedzę w pracy,kawke koncze, słonka brak zimno mi;) wczoraj byl u lekarza z Oli
        > wka angine ma!! Masakra jakaś , ale to nie wszystko jak byliśmy wakacjach przyt
        > rzasnela sobie palca w ręce, ścięgno się złe zroslo i trzeba ciąć i szyc żeby p
        > aluch był prosty. Dzisiaj idziemy do chirurga dziecięcego zobaczy co powie i ki
        > edy jej to zrobi! Miłego dzionka

Współczuję :(
    • lucy_cu Re: Kawa słoneczna :) 25.06.14, 10:13
      Tempo, tempo, jęzor na brodzie!!!!
      Kama- czyli widać Twoją córę. Pięknie. :)

Miłego!
      • burdziaa Re: Kawa słoneczna :) 25.06.14, 22:48
        Brawa dla Rozalki!mufinki zjadam i chlipię bo dziś 3 lata jak Mamuni nie ma
        • aurinko Re: Kawa słoneczna :) 25.06.14, 22:58
          Asiu kochana przytulam mocno!
        • alcea3 Re: Kawa słoneczna :) 25.06.14, 23:00
          Asiu ściskam cieplutko. Domyślam się jak Ci smutno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka